Merhaba canım benim de son adet tarihim 1 ocakti test yaptım çift çizgi çıktı doktora gittik bugün beta 5370 çıktı ama keseyi göremedik siz girebildiniz mı keseyi felan doktorun ne dedi5+1 haftalık olduk bugun acilden beta baktırdım 4091 çıktı kızlar 3 ocak son adet..aynı tarihlerde olup beta baktıran var mı cumartesi kendim testle öğrenmiştim..
Merhaba 29 yaşındayım sat 1.1.2021 ilk çocuk tahmini doğum 8.10.21 benide listeye eklerseniz sevinirim
Canım o çok belli olmuyor gibi. Benim battan iki gün sonra betam 1378 di. Bir hafta sonra Dr a gittiğimde 4+5 de keseyi gördük. Ama genelde 3 binden sonra görünüyor diyorlar.Kızlar keselerinizi ne zaman gördünüz yarın 5+5 oluyorum doktor randevum var betam da 3300 u geçmiş olur heralde görür muyum keseyi karından
Merhaba canım doktora gittin mi betan kaç çıktı kese göründü müMerhaba 29 yaşındayım sat 1.1.2021 ilk çocuk tahmini doğum 8.10.21 benide listeye eklerseniz sevinirim
Canım biz daha kese görme, kalp atışı duyma aşamalarındayızSlm kzılar
Kontrole gittipimde doktor 3 hafta sora falan hastanede ikili test yaptır demişti. (Gittiğim yer devlet de pandemiden mi anlamadım)
e ben şimdi araştırma hastanesine randevu ile gittiğimde direkt yaparlar mı yaa? İsteğimle
Bi de ikili test neydi. Nasıl yapılıyordu unuttum. Detaylı ultrasondu dimi yüksek ücret olan
canım 12. hafta gibi ikili tarama yapılıyor down sendromlu doğma ihtimali hesaplanıyor detaylı ultrason da 20-24 arasındaydı sanki devlet hastanelerinde, üniversitelerde ücretsiz yapılıyorSlm kzılar
Kontrole gittipimde doktor 3 hafta sora falan hastanede ikili test yaptır demişti. (Gittiğim yer devlet de pandemiden mi anlamadım)
e ben şimdi araştırma hastanesine randevu ile gittiğimde direkt yaparlar mı yaa? İsteğimle
Bi de ikili test neydi. Nasıl yapılıyordu unuttum. Detaylı ultrasondu dimi yüksek ücret olan
eylül topiğine yazacaktı herhaldeCanım biz daha kese görme, kalp atışı duyma aşamalarındayızikili test falan 3. Aydan sonra yapılıyordu sanki. Biz daha o aşamalara gelmedik gerçi aramızda 2. - 3. Bebeği bekleyenler var belki onlar biliyodur
Yaa valla bişey yiyip içmedimBenim betam 3126ydı kuzum. Doktor görünce direk dış gebelik olabilir bu beta ile gözükmesi lazımdı dedi. Vajinal bakınca gördü çok şükür.
Bunlar hep ödem ödem
Olabilir canımeylül topiğine yazacaktı herhalde
Canim 4+5ti gittiğimde kese gözükmedi 6+1de çağırdı kalbide duyarız belki dedi. İlk iki gün test yaptırdım. 40 ilk çıktı 2 gün sonra 120cikti bir daha yaptırmadim. Ama yavaş yavaş belirtilerim artıyor.Merhaba canım doktora gittin mi betan kaç çıktı kese göründü mü
bence de acelesi yok canım ben ilk gittim kese görünmedi canım sıkıldı kanamam oldu gittim düşük yapıyorsun dendi canım sıkıldı 6. haftayı geçmişti kalp atışı duyulmadı boş gebelik dendi hepsine ayrı ayrı canım sıkıldı ha şimdi tecrübeliyim sakin sakin hareket ediyorum ha bahsettiğim bebek 3 yaşına girmek üzereArkadaşlar benimde son adet tarihim 6 ocak adet olmadim test yaptım pozitif allahim nasip ederse Ekim annesiyim insaallah sorunsuz gebelik olur hepimiz için benim ilk gebeliğim maalesef ki dusukle sonuçlandı ben şubatın 26sina randevu aldım kan tahlili falanda yaptırmadim sizce yanlış mı yaptım gittiğimde herseyini tam net görmek istedim yorum yapar mısınız lütfen
Hayırlı olsun. İlk düşüğümden sonra ben de sizin gibi geç gitmeye karar vermiştim. 6+5e kadar gitmedim. Çok şükür gidince hem kendisini gördük hem kalp atışını duyduk. Ama ben en başında iki gün arayla beta hcg verip artış oranına bakmıştım.Arkadaşlar benimde son adet tarihim 6 ocak adet olmadim test yaptım pozitif allahim nasip ederse Ekim annesiyim insaallah sorunsuz gebelik olur hepimiz için benim ilk gebeliğim maalesef ki dusukle sonuçlandı ben şubatın 26sina randevu aldım kan tahlili falanda yaptırmadim sizce yanlış mı yaptım gittiğimde herseyini tam net görmek istedim yorum yapar mısınız lütfen
Saol canımCanım o çok belli olmuyor gibi. Benim battan iki gün sonra betam 1378 di. Bir hafta sonra Dr a gittiğimde 4+5 de keseyi gördük. Ama genelde 3 binden sonra görünüyor diyorlar.
Çok teşekkür ediyorum şuan 4+6 gösteriyor uygulama gittiğimde de 7 falan olmuş oluyor hepimize saglikli ve hayirli evlatlar versin RabbımHayırlı olsun. İlk düşüğümden sonra ben de sizin gibi geç gitmeye karar vermiştim. 6+5e kadar gitmedim. Çok şükür gidince hem kendisini gördük hem kalp atışını duyduk. Ama ben en başında iki gün arayla beta hcg verip artış oranına bakmıştım.
Bir de öğrenince folik asit kullanmaya başlamıştım. Onun dışında o zamana kadar bekledim. Tabi karar sizin her konuda. İnşallah her şey yolunda gider bu sefer. Siz de bebeğiniz de çok sağlıklı bir dönem geçirirsiniz.
Sizin kaç haftanız dolmuş olacak doktora gittiğinizde?
Allah bağışlasınbence de acelesi yok canım ben ilk gittim kese görünmedi canım sıkıldı kanamam oldu gittim düşük yapıyorsun dendi canım sıkıldı 6. haftayı geçmişti kalp atışı duyulmadı boş gebelik dendi hepsine ayrı ayrı canım sıkıldı ha şimdi tecrübeliyim sakin sakin hareket ediyorum ha bahsettiğim bebek 3 yaşına girmek üzere
Tamam cnm bende sabah vereceğim yazarım sanaTakipleşelim canım güzel düşünelim güzel olsun bende yarın tekrar vereceğimsonucumu alır almaz yazarım
kötüyü çağırma canım bu defa sıkıntı olmayacak Allahın izniyle sağlık ocakları test alıyor zaten testini de ver iki gün arayla için rahat etsinÇok teşekkür ediyorum şuan 4+6 gösteriyor uygulama gittiğimde de 7 falan olmuş oluyor hepimize saglikli ve hayirli evlatlar versin Rabbım
Suan aceleci davranmak istemiyorum korktuğum için de subatin 26 sina aldım randevuyu kan tahlilide yaptıracağım insallah ama dedim ya garip bir korku var icim de