:) sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşaAllahEvet bende senı görünce hatırladımnasip oldu tekrar
Amin tüm gebeler insalalh :):) sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşaAllah
Doktor öyle diyorsa içini ferah tut ama takipte kal bence ınsallah saglıklıdırKızlar merhaba sat 5 ocak hamileyim 1 şubatta bat gecikince ogrendim kan testi verdim beta hcg
2 şubat öğle 111.8
4 şubat öğle 175.1
4 şubat aksam 252.44
8 şubat sabah 732.99
İlk iki degerimdeki artış düşükmüş doktor dış gebelikten suphelenmisti özel hastanede hatta bi an önce ne yapacağımıza karar verelim dedi aynı gün 4 şubatta 7 saat sonra acilde test verdim değer artmıştı bugün devlet hast bir doktor değerlendirdi her şey normal dedi bi tarz bi durumla karsilasan oldu mu ve karnınıza ara ara batmalar oluyor mu
Gittim canim 4+5te kese görünmedi henüz. Rahim duvarim çok iyi dedi. Yerlesmeye çalışıyor 6+1e randevu verdi kalpte duyariz belki dedi. Ama tabi nasip kısmet korkmuyor değilim. Allah'tan belirtilerim çoğalıyor da o biraz rahatlatıyor goguslerimin açılmasına hiç bu kadar sevinicegimi düşünmemiştimCanım satlarimiz aynıymış doktora gittinmi
Ekim annesi olmak istiyorum bana cok uğurlu gelir ekim ayı kizim ekim dogumlu bende insallah ikinci bebegimde ekim dogumlu olur cok amin
Hadi hayırlısı olsun inşallahcumartesi gidicem canim esimde gelsin istiyorum:)
Taze nane üzerine kaynamış iki dk beklemiş içme suyu dökün iyi gelir. Hamilelikte içilebilir diye biliyorum ama rica etsem siz de kontrol eder misiniz? Emin olalım. Umarım iyi gelir, geçmiş olsun.Merhaba hayır denemedim nane limon yazıyordu hep, limon daha kötü yapar diye korktum asitli diye. Nane çayı nasıl? kuru naneyi mi kaynatayım yeşil yapraklı nane mi? şimdi siz yazınca baktım çok iyiymiş nane çayı ağrı için, hemen yapmam lazım çok teşekkürler.
Ekliyorum canım hayırlı olsunMerhabalar beni de ekler misiniz..sat 10 Ocak
Bat 7 Şubat
Beklenen doğum tarihi 17 Ekim
30 yaşındayim ikinci gebeliğim
Bana vajinal den baktı canım karından göremedi.Kızlar hepinizin kese karından ultrason ile mi bakıldı?
Canım benimde son kan verdiğimde hesaplamaya göre 2500 civarı çıkması lazımken 3126 çıkmıştı. Bir sorun yoktu, keseyi görmüştük şükür. Ama yine de doktoruna danış bir, için rahat etsin.Kızlar 31 ocakta beta 164 çıkmıştı
Dün kan verdim onun sonucuda 3835 çıktı benim hesaplanan göre iki katı artınca dün verdiğim kan sonucu 2600 küsürlerde oluyordu sonucun ekstra yüksek olması bir sorun teşkil etmez dimi çarşamba doktora gidicem
Teşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun. Allah isteyen , bekleyen herkese nasip etsinEkliyorum canım hayırlı olsun
Bana vajinal den baktı canım karından göremedi.
Canım benimde son kan verdiğimde hesaplamaya göre 2500 civarı çıkması lazımken 3126 çıkmıştı. Bir sorun yoktu, keseyi görmüştük şükür. Ama yine de doktoruna danış bir, için rahat etsin.
Bende yarın gideceğim ilk defa canım 5+5 te kese gözükür insGittim canim 4+5te kese görünmedi henüz. Rahim duvarim çok iyi dedi. Yerlesmeye çalışıyor 6+1e randevu verdi kalpte duyariz belki dedi. Ama tabi nasip kısmet korkmuyor değilim. Allah'tan belirtilerim çoğalıyor da o biraz rahatlatıyor goguslerimin açılmasına hiç bu kadar sevinicegimi düşünmemiştim. Sen gittin mi doktora
Hayır canım betan çok güzel artmışKızlar 31 ocakta beta 164 çıkmıştı
Dün kan verdim onun sonucuda 3835 çıktı benim hesaplanan göre iki katı artınca dün verdiğim kan sonucu 2600 küsürlerde oluyordu sonucun ekstra yüksek olması bir sorun teşkil etmez dimi çarşamba doktora gidicem
Amiin canım amin inşallahTeşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun. Allah isteyen , bekleyen herkese nasip etsin
Ben de sabah 6 da bulantı ile uyandım. Doktora danışmak lazım aslında bunları ben haftaya gideceğim bakalım ne diyecek.Kızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı?bu sabah gaz sancısı ve mide bulantısı ile uyandım. Banyoya zor gittim bayılacaktım nerdeyse. Akşam midem bulanıyor diye içtiğim iki yudum limonlu suyu zar zor kustum, hâlâ mide bulantım ve gaz sancım var. Doktora martta gidebileceğim ancak, çözüm bulan var mı ya hiç iyi değilim