2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben biraz önce geldim 2.kez kan vermeye gittim deger nasıl kontrol amaclı polis falan yoktu olursada hastaneye gidiyorum gebeyim demek yeterli
Biz seninle ikinci kez aynı gruptayiz sanirim :) 2019 haziran annelerinde miydin 2016 şubatta mi, sanirim haziranda idin :)

Benim sat 12 ocak ama bekliyorum 2 gün daha var reglime. Sizde bir belirti var mıydı? Ne zaman öğrendiniz biraz bilgi verebilir misiniz?
Herkesde farklı oluyor kimilerinde hic, mesela bende ilk belirti kabızlık sonra uyku hali oldu. Sizde gönlünüzde olana kavuşursunuz inşaAllah:)

Kızlar merhaba sat 5 ocak hamileyim 1 şubatta bat gecikince ogrendim kan testi verdim beta hcg
2 şubat öğle 111.8
4 şubat öğle 175.1
4 şubat aksam 252.44
8 şubat sabah 732.99
İlk iki degerimdeki artış düşükmüş doktor dış gebelikten suphelenmisti özel hastanede hatta bi an önce ne yapacağımıza karar verelim dedi aynı gün 4 şubatta 7 saat sonra acilde test verdim değer artmıştı bugün devlet hast bir doktor değerlendirdi her şey normal dedi bi tarz bi durumla karsilasan oldu mu ve karnınıza ara ara batmalar oluyor mu
Merhaba, Benim ilk çocuğumda 2. testte değer artmamıştı rakamları hatırlamıyorum ama %60 bile artmamıştı çok korkmuştum ama sonra sağlıklı devam etti. Sizin de çok düşük gibi değil. 2-3 gün sonra kese görünebilir inşallah 🙏

Mide ağrısından bayılacağım. Keşke 24 saat bulansaydı da ağrımasaydı diyorum o derece. Doktoruma sordum mide ilacımı içebilir miyim diye hayır dedi :KK43: gaviscon ve rennie duo içebilirmişiz sadece. Asla işe yaramıyor. Patates haşlama, şekerli su, ılık süt ne varsa denedim geçmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bildiğiniz başka çözümler varsa yazar mısınız çok ihtiyacım var yardıma :KK43:

Merhaba, Benim ilk çocuğumda 2. testte değer artmamıştı rakamları hatırlamıyorum ama %60 bile artmamıştı çok korkmuştum ama sonra sağlıklı devam etti. Sizin de çok düşük gibi değil. 2-3 gün sonra kese görünebilir inşallah 🙏
İnşallah dediginiz gibi olur perşembe ultrason için çağırdı umarım görürüm 🙏

Mide ağrısından bayılacağım. Keşke 24 saat bulansaydı da ağrımasaydı diyorum o derece. Doktoruma sordum mide ilacımı içebilir miyim diye hayır dedi :KK43: gaviscon ve rennie duo içebilirmişiz sadece. Asla işe yaramıyor. Patates haşlama, şekerli su, ılık süt ne varsa denedim geçmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bildiğiniz başka çözümler varsa yazar mısınız çok ihtiyacım var yardıma :KK43:
Ah canım ben de öyleyim kaç gündür. Benimki ağrı gibi değil ama reflü gibi. Asit geliyor boğazıma sürekli. Yudum yudum su iç, sık aralıklarla. Bir de bi forumda havuç okumuştum onu yedim, büyük boy olmasın ama. İnşallah birinden biri iyi gelir 😕

Ah canım ben de öyleyim kaç gündür. Benimki ağrı gibi değil ama reflü gibi. Asit geliyor boğazıma sürekli. Yudum yudum su iç, sık aralıklarla. Bir de bi forumda havuç okumuştum onu yedim, büyük boy olmasın ama. İnşallah birinden biri iyi gelir 😕
Benim epey şiddetli ağrı, yanma ya da reflü gibi değil. Bi yerlerde karbonatlı su okudum reflüye çok iyiymiş ama tansiyon problemi olan hamileler içmemeliymiş (karbonat tuz gibi diye) yarım çay kaşığı karbonat 1 bardak suya atılıp içiliyor. Havucu deneyeyim ben de. Sağolasın geçmiş olsun sana da :KK43:

Merhabalar bende 10 ekimde düşük yapmıştım şu anda 5+5 kesiyi gördük çarşamba günü kalp atışını duyacağız inşallah aynı tereddüt bizdede var ama psikolojik olarak kendimizi rahatlatmamız gerekiyor doktorum oksapar adında bir iğne verdi hamileliğimin son gününe kadar vurulacağım umarım aynı sıkıntıyı bir daha yaşamayız
İnşallah... Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende. Sizin kaç haftalıkken düşük yaptınnz 16 haftalıktı benim önce teste gerek yok dendi sonra haftası büyük genetik test yapalım dedi Dr 1 ay önce vermiştim yeni çıktı sonucumm.kan pıhtılaşması mı var sizde

Merhabalar nane cayi denediniz mi? Mideye nane cok iyi geliyor

Merhabalar nane cayi denediniz mi? Mideye nane cok iyi geliyor
Merhaba hayır denemedim nane limon yazıyordu hep, limon daha kötü yapar diye korktum asitli diye. Nane çayı nasıl? kuru naneyi mi kaynatayım yeşil yapraklı nane mi? şimdi siz yazınca baktım çok iyiymiş nane çayı ağrı için, hemen yapmam lazım çok teşekkürler.

İnşallah... Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende. Sizin kaç haftalıkken düşük yaptınnz 16 haftalıktı benim önce teste gerek yok dendi sonra haftası büyük genetik test yapalım dedi Dr 1 ay önce vermiştim yeni çıktı sonucumm.kan pıhtılaşması mı var sizde
Evet kan pıhtılaşmam var bi önceki düşük 6. Haftada oldu tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım her ikisi de o şekilde şu anda gayet iyi değerlerim

X