- 26 Mart 2018
- 238
- 283
Hadi ya çok üzüldüm. Ne oldu öğrenebildin mi peki sonuçları?Sonuçlar için aramaları gerekiyormuş beni hastaneden ama sekreterin hatası yüzünden aramadılar ve belki de ilaca başlamam gerekiyordu ama başlayamadılar. Gerçekten bir işi yapma kapasitesi olmayan insanlar koltuk işgal etmese keşke hiçbir yerde ya
Artması güzel, inşallah daha güzel olur. Sağlıklı bir gebelik dilerim.Kızlar merhaba sat 5 ocak hamileyim 1 şubatta bat gecikince ogrendim kan testi verdim beta hcg
2 şubat öğle 111.8
4 şubat öğle 175.1
4 şubat aksam 252.44
8 şubat sabah 732.99
İlk iki degerimdeki artış düşükmüş doktor dış gebelikten suphelenmisti özel hastanede hatta bi an önce ne yapacağımıza karar verelim dedi aynı gün 4 şubatta 7 saat sonra acilde test verdim değer artmıştı bugün devlet hast bir doktor değerlendirdi her şey normal dedi bi tarz bi durumla karsilasan oldu mu ve karnınıza ara ara batmalar oluyor mu
Benim de sat aynı. Biz de perşembe gideceğiz. Kalp atışını duyabilir miyiz bilmiyorum ama en erken zamana almaya çalıştım. Perşembe oldu ancak.Merhaba kızlar kalp atışı duyan var mı ?benim de sat: 29 Aralık kızımın kalp atışı geç başlamıştı cuma günü yani 6+3 için kadın doğum randevusu aldım umarım duyarız kalp atışını