2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sonuçlar için aramaları gerekiyormuş beni hastaneden ama sekreterin hatası yüzünden aramadılar ve belki de ilaca başlamam gerekiyordu ama başlayamadılar. Gerçekten bir işi yapma kapasitesi olmayan insanlar koltuk işgal etmese keşke hiçbir yerde ya
Hadi ya çok üzüldüm. Ne oldu öğrenebildin mi peki sonuçları?
Kızlar merhaba sat 5 ocak hamileyim 1 şubatta bat gecikince ogrendim kan testi verdim beta hcg
2 şubat öğle 111.8
4 şubat öğle 175.1
4 şubat aksam 252.44
8 şubat sabah 732.99
İlk iki degerimdeki artış düşükmüş doktor dış gebelikten suphelenmisti özel hastanede hatta bi an önce ne yapacağımıza karar verelim dedi aynı gün 4 şubatta 7 saat sonra acilde test verdim değer artmıştı bugün devlet hast bir doktor değerlendirdi her şey normal dedi bi tarz bi durumla karsilasan oldu mu ve karnınıza ara ara batmalar oluyor mu
Artması güzel, inşallah daha güzel olur. Sağlıklı bir gebelik dilerim.
Merhaba kızlar kalp atışı duyan var mı ?benim de sat: 29 Aralık kızımın kalp atışı geç başlamıştı cuma günü yani 6+3 için kadın doğum randevusu aldım umarım duyarız kalp atışını
Benim de sat aynı. Biz de perşembe gideceğiz. Kalp atışını duyabilir miyiz bilmiyorum ama en erken zamana almaya çalıştım. Perşembe oldu ancak.

Benim de sat aynı. Biz de perşembe gideceğiz. Kalp atışını duyabilir miyiz bilmiyorum ama en erken zamana almaya çalıştım. Perşembe oldu ancak
Ben de cuma yolcuyum sağlıcakla duyalım inşallah canım sizin de ikinci bebek değil mi ? İlk sayfada sanki görmüştüm

Hadi ya çok üzüldüm. Ne oldu öğrenebildin mi peki sonuçları?

Artması güzel, inşallah daha güzel olur. Sağlıklı bir gebelik dilerim.

Benim de sat aynı. Biz de perşembe gideceğiz. Kalp atışını duyabilir miyiz bilmiyorum ama en erken zamana almaya çalıştım. Perşembe oldu ancak.
Bunlar kan tahliliydi. Sonuçları cuma öğrendim ben canım, progesteronum 17 yani biraz düşük onun dışında her şey iyi ama sekreterin cuma günü sonuçlar çıkar çıkmaz beni arayıp doktorla telefonda görüştürmesi gerekiyormuş, aramamış.

Ben de cuma yolcuyum sağlıcakla duyalım inşallah canım sizin de ikinci bebek değil mi ? İlk sayfada sanki görmüştüm
İnşallah 🙏🙏 evet kısmetse öyle olacak. İnşallah güzel bir muayene olur ikimiz için de.
Bunlar kan tahliliydi. Sonuçları cuma öğrendim ben canım, progesteronum 17 yani biraz düşük onun dışında her şey iyi ama sekreterin cuma günü sonuçlar çıkar çıkmaz beni arayıp doktorla telefonda görüştürmesi gerekiyormuş, aramamış.
Gerçekten üzücü bir durum. Umarım bir daha böyle bir ihmalkarlıkla karşılaşmazsın canım

İnşallah 🙏🙏 evet kısmetse öyle olacak. İnşallah güzel bir muayene olur ikimiz için de.

Gerçekten üzücü bir durum. Umarım bir daha böyle bir ihmalkarlıkla karşılaşmazsın canım
Sağol canım, umarım. Aslında hastane yönetimine şikayet edecektim ama şimdilik uyarmakla yetindim, çarşamba kontrolüm var şu an kimseyle uğraşmak istemiyorum gerçekten.

Merhaba 29 yaşındayım sat 1.1.2021 ilk çocuk tahmini doğum 8.10.21 benide listeye eklerseniz sevinirim🙏
Canım satlarimiz aynıymış doktora gittinmi ☺️
Kızlar merhaba sat 5 ocak hamileyim 1 şubatta bat gecikince ogrendim kan testi verdim beta hcg
2 şubat öğle 111.8
4 şubat öğle 175.1
4 şubat aksam 252.44
8 şubat sabah 732.99
İlk iki degerimdeki artış düşükmüş doktor dış gebelikten suphelenmisti özel hastanede hatta bi an önce ne yapacağımıza karar verelim dedi aynı gün 4 şubatta 7 saat sonra acilde test verdim değer artmıştı bugün devlet hast bir doktor değerlendirdi her şey normal dedi bi tarz bi durumla karsilasan oldu mu ve karnınıza ara ara batmalar oluyor mu
Canım biraz yavaş artmış değerlerin doktorun karar verecektir inşallah yavaşdan fazla artmaya başlar yavaş artıyor diye illa dış gebelik olacak diye bir kaide yok sonradan da artablr

arkadaslar bu gece yine kan verdim.
sali 44
persembe 107
pazartesi 706
sizce artis nasil? daha onceki dusugumde cok az artiyodu bunda da yuksek geldi hep bi tedirginlik🤷‍♀️
Merhaba seninle günümüz aynı 🥰
Kan tahlilleri hep stres ediyor insanı . Bende o yüzden bu sabah idrar resti ile öğrendim ve kan tahlili yaptrmyacağım direk pzt randevu aldım . Sen nezaman gideceksin doktora

Merhaba seninle günümüz aynı 🥰
Kan tahlilleri hep stres ediyor insanı . Bende o yüzden bu sabah idrar resti ile öğrendim ve kan tahlili yaptrmyacağım direk pzt randevu aldım . Sen nezaman gideceksin doktora
cumartesi gidicem canim esimde gelsin istiyorum:)

aaa merhabaaa👋👋bende sizinle ayni takimdaydim.cok sevindim gordugume💕
Hatırlıyorum canım Eylül gibi bizim takımdaydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
arkadaslar bu gece yine kan verdim.
sali 44
persembe 107
pazartesi 706
sizce artis nasil? daha onceki dusugumde cok az artiyodu bunda da yuksek geldi hep bi tedirginlik🤷‍♀️
Çok normal canım iki günde iki katına çıkmış hep hatta iki kattan bi tık fazla

Hatırlıyorum canım Eylül gibi bizim takımdaydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Çok normal canım iki günde iki katına çıkmış hep hatta iki kattan bi tık fazla
aynen canim gebelik oncesi kilo vermeye calisiodum baya verdim hatta😊insallah guzel bir surec geciririz hepbirlikte🤗

X