2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla benim eşim de öyle, hemen paylaşmış her yerde 🤣

Kussam rahatlarım belki ama o da olmuyor. Annenin depolarından alır bebek birşey olmaz diyorlar da insan düşünüyor işte acaba bebek besleniyor mu diye 😔

Benimki de 3 ay demeyelim kimseye diyordu benden önce herkese duyurdu🤣
İlk 3 aydan snr çok dikkatli beslenmek gerekir. Şuan 0.2 0.8 gram arası bişiler😌

Kizlar bel ağrınız varmı ne durumdasınız ? Ben 6 haftanın içindeyim bugün biraz ağrı var ama biraz fazla dışarıda isim vardı git gel yaptm.belki ondan ağrıyor. En başında sadece ağrım olmuştu adeti beklerken sonrasında olmamisti
Ben de kendimi biraz zorlayınca belim ağrıyor canım

Valla benim eşim de öyle, hemen paylaşmış her yerde 🤣

Kussam rahatlarım belki ama o da olmuyor. Annenin depolarından alır bebek birşey olmaz diyorlar da insan düşünüyor işte acaba bebek besleniyor mu diye 😔

Benimki de 3 ay demeyelim kimseye diyordu benden önce herkese duyurdu🤣
İlk 3 aydan snr çok dikkatli beslenmek gerekir. Şuan 0.2 0.8 gram arası bişiler

Kızlar doktordan geldim. Rahime ve yumurtalıklarda baktı hiç bı sıkıntı yok dedi. Herhangi parça vs zaten kimyasal gebeliklerde olmaz dedi. Ayrıca ileri tetkik yapılması genetik tarama pıhtılaşma bozukluğu gibi testlerin yapılması gerekiyor dedi. Ve benim Araştırma hastanesine gitmemi istedi. İlk bebeğimin de düşük olduğunu söyledim. Bı sıkıntı var bu belli dedi. Bu gebeliğin normal devam edip ilerleyen zamanlarda kalbide durabilirdi o zaman daha çok uzulurdun dedi. Biraz rahatladım kızlar. Bu testleri yaptırmadan gebelik düşünme dedi

Kızlar doktordan geldim. Rahime ve yumurtalıklarda baktı hiç bı sıkıntı yok dedi. Herhangi parça vs zaten kimyasal gebeliklerde olmaz dedi. Ayrıca ileri tetkik yapılması genetik tarama pıhtılaşma bozukluğu gibi testlerin yapılması gerekiyor dedi. Ve benim Araştırma hastanesine gitmemi istedi. İlk bebeğimin de düşük olduğunu söyledim. Bı sıkıntı var bu belli dedi. Bu gebeliğin normal devam edip ilerleyen zamanlarda kalbide durabilirdi o zaman daha çok uzulurdun dedi. Biraz rahatladım kızlar. Bu testleri yaptırmadan gebelik düşünme dedi
ben de 2 dusukten sonra testeleri yaptirdim canim.kromozom analizi onemli.pihtilasma olayi soru isaretleriyle dolu dipsiz bir kuyu.mesela cok sayida pihtilasma genine sahip olup hic igne kullanmadan doguran da var , sadece 1 geninde pihtilasma olup igne kullanmasina ragmen dusurende🤷‍♀️faktor 5 die bi gen var o harici doktor bana onemli deil dedi.erken dusuk nedenin asla pihtilasma olamaz daha o pihtilasma olacak damarlarin bile varolmamisken nasi pihtilasma yapabilir dedi....sonuc olarak bana saglikli olani bulana kadar deneyeceksiniz dedi doktor. o ay ki yumurtaniz sperminiz kalitesiz olabilir yada hicbir sorun olmaz kromozomlar eslesirken dizilimde hata olur bunlar %90 erken dusuk nedeni sayiyoruz dedi.ben de biraktim akisina canim bakalim neler beklio beni🤷‍♀️

Evet doktor haklı, bana da öyle demişlerdi. Bebeğin sağlıklı olması da önemli, üstelik hamilelik ilk 3 aydan oluşmuyor, sonra çıkan sıkıntı daha üzücü olurdu.
Canım bu arada senin lekelenmen başladığında ağrın da başladı mı?

Merhaba canım. Seni de aramıza bekliyoruz inşallah 6 gün sonra 🙏😍

zaten en az %60ilerlemeyi sağlıklı buluyorlar canım. Bazılarının da %100 artıyor.

Sende bendensin desene🤣canı sürekli bişey çekenler kulübü🤣🤣

Canım doktora göründün mü? Belki ilaç filan verir. İlk zamanlar akıntı normal diyorlar ama görünmekte fayda var. Rengi kırmızıya dönmeden gözük istersen.
İnş çok tşk ederim🥰🙏🏻

Evet doktor haklı, bana da öyle demişlerdi. Bebeğin sağlıklı olması da önemli, üstelik hamilelik ilk 3 aydan oluşmuyor, sonra çıkan sıkıntı daha üzücü olurdu.
Canım bu arada senin lekelenmen başladığında ağrın da başladı mı?
Önce yoktu canım sonra baslamisti

ben de 2 dusukten sonra testeleri yaptirdim canim.kromozom analizi onemli.pihtilasma olayi soru isaretleriyle dolu dipsiz bir kuyu.mesela cok sayida pihtilasma genine sahip olup hic igne kullanmadan doguran da var , sadece 1 geninde pihtilasma olup igne kullanmasina ragmen dusurende🤷‍♀️faktor 5 die bi gen var o harici doktor bana onemli deil dedi.erken dusuk nedenin asla pihtilasma olamaz daha o pihtilasma olacak damarlarin bile varolmamisken nasi pihtilasma yapabilir dedi....sonuc olarak bana saglikli olani bulana kadar deneyeceksiniz dedi doktor. o ay ki yumurtaniz sperminiz kalitesiz olabilir yada hicbir sorun olmaz kromozomlar eslesirken dizilimde hata olur bunlar %90 erken dusuk nedeni sayiyoruz dedi.ben de biraktim akisina canim bakalim neler beklio beni🤷‍♀️
Canım benim korkum genetik sorun olması pıhtılaşma bozukluğu bir şekilde halledilir

Kizlar bel ağrınız varmı ne durumdasınız ? Ben 6 haftanın içindeyim bugün biraz ağrı var ama biraz fazla dışarıda isim vardı git gel yaptm.belki ondan ağrıyor. En başında sadece ağrım olmuştu adeti beklerken sonrasında olmamisti
Benim ilk öğrendiğim hafta çok ağrıyordu canım. Şuan hafifledi ama dediğin gibi dışarı gidince, bir iş yapınca falan ağrıyor.
Hatırlarsanız bat dan bir gün önce gebelikle birlikte oluşan kistim patlamıştı ve çok ağrım olmuştu. Bugün 10 gün geçtiği için üzerinden ve kontrole gittim. Allahıma şükürler olsun kese yerli yerinde ve sağlam💓
Canım çok sevindim, çok güzel haber 🙏♥️bebiş sana iyi gelmiş bak ne güzel maşallah 🙏 :nazar:
İlk 3 aydan snr çok dikkatli beslenmek gerekir. Şuan 0.2 0.8 gram arası bişiler😌
Minnacık ama midemizi bulandırıyor işte 🙈
Canım doktor ne test istiyorsa yaptır. İçin rahatlar en azından. Sonra yine gebe kalınca acaba bu da kimyasal olur mu diye endişeler yaşamazsın. Belki pıhtılaşma, genetik bozukluk filan yoksa bile o ayki sperm kalitesizdir, ya da yumurta öyledir. Diğer aylar gebelik sağlıklı ilerlerse bile içinde endişelerin olmaz. Testlerin tertemiz çıkar inşallah canım 🙏♥️
Merhaba 29 yaşındayım sat 1.1.2021 ilk çocuk tahmini doğum 8.10.21 benide listeye eklerseniz sevinirim🙏
Ekliyorum canım aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun 🙏🌹

Canım benim korkum genetik sorun olması pıhtılaşma bozukluğu bir şekilde halledilir
anladim canim.ama düsun ben ilk dusugumu yapali 2 yila yaklasyim okadar insanla yazistim konustum ki kimyasal olsun düşük olsun hicbirinde kromozomal bozukluk ciktigini gormedim.yaptir ama strese girme dusuk bir olasilik o

Randevum çarşamba günü. Midem bulanmıyor kesinlikle :) biraz halsizliğim var ve ayakta fazla duramıyorum. Kanamam ya da lekelenmem yok. Bakalım ya artık hayırlısı bir çarşamba gelsin de 😊
Sonuçlar için aramaları gerekiyormuş beni hastaneden ama sekreterin hatası yüzünden aramadılar ve belki de ilaca başlamam gerekiyordu ama başlayamadılar. Gerçekten bir işi yapma kapasitesi olmayan insanlar koltuk işgal etmese keşke hiçbir yerde ya

Merhabalar bende 10 ekimde düşük yapmıştım şu anda 5+5 kesiyi gördük çarşamba günü kalp atışını duyacağız inşallah aynı tereddüt bizdede var ama psikolojik olarak kendimizi rahatlatmamız gerekiyor doktorum oksapar adında bir iğne verdi hamileliğimin son gününe kadar vurulacağım umarım aynı sıkıntıyı bir daha yaşamayız
Gözünüz aydın canım insallah kalp atışını da duyarsiniz biz de perşembe kalp atışı için gidicez. Kesenin boyutu ne kadarmış

Kızlar merhaba sat 5 ocak hamileyim 1 şubatta bat gecikince ogrendim kan testi verdim beta hcg
2 şubat öğle 111.8
4 şubat öğle 175.1
4 şubat aksam 252.44
8 şubat sabah 732.99
İlk iki degerimdeki artış düşükmüş doktor dış gebelikten suphelenmisti özel hastanede hatta bi an önce ne yapacağımıza karar verelim dedi aynı gün 4 şubatta 7 saat sonra acilde test verdim değer artmıştı bugün devlet hast bir doktor değerlendirdi her şey normal dedi bi tarz bi durumla karsilasan oldu mu ve karnınıza ara ara batmalar oluyor mu

X