Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, bazen gelecek olan geliyor. Kısmetiyle, sağlıkla gelsin, hoşgelsinSat 4 ocak, ilk kızım olsun diye yıllarca bekledim uğraştım 2. Kızım cok şükür bekletmedi kendini ama sanirim büyük konuştum kizim daha 1.5 yaşında ve az önce teslim pozitif çıktı, napicam nasil hissedicem bilmiyorum su an
İnşallah sağlıkla ve kolaylıkla geçer, bebeğiniz güzelce tutunur. Güzel dualarlaDayanamadım gün gittim canım düşük riski var dedi ilaç verdi, betam da 151 çıktı iyi dedi. İnşallah sorunsuz ilerler
Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah sağ salim doğar canım, hayırlı uğurlu olsun
Canım hiç korkma, endişelenme. Biraz başta zorlanırsın ama sonra çok rahat edersin. Birlikte büyürler, birbirlerine arkadaş kardeş olurlar çok güzel birşey. Allah yardım eder mutlaka, sağlıkla kucağına al hayırlı olsun
Bende arada hissettiğim kaşık ağrısı dışında hiçbir belirti yok :/Kızlar bu arada bu haftanın başından beri yorgunluğum ve mide bulantım artmaya başladı. Kasık ve bel ağrıları da yaşıyorum. Önceki gebeliğimde de aklımda kalan belirtilerin 5. Hafta bittikten sonra arttığıydı. Şimdi de böyle oluyor. İnşallah sağlıkla hep birlikte bitiririz bu süreci.
Sizin belirtileriniz ne alemde?
Ah otomatik düzeltme ya kasık ağrısıBende arada hissettiğim kaşık ağrısı dışında hiçbir belirti yok :/
Doktor once pztesi 850 cıkmış degerin gördüm suan 3300lerdedir tahminen dedi bakalim keseyi gorelim dedi baktık kan testini cikinca verdim söylediğinden fazla cikinca endiselendim haftaya görecek sonuclari insallah dediğiniz gibidir insan düşünmeden edemiyor inşallah normaldir teşekkür ederimcanım değerin gayet normal, her güne en az %60 artmış olması gerekiyor. Buna göre hesaplarsan tam kararında değerin
Sizin betanız çok yüksekti, Allahın izniyle bir sıkıntı yoktur. Bünyeden bünyeye, günden güne değişiyor. Bugün olmaz, yarın başlar. Umarım her şey yolundadır, siz içinizi rahat tutun, bebeğinizle de konuşarak onu da rahatlatın. Ben şimdiden yapıyorumBende arada hissettiğim kaşık ağrısı dışında hiçbir belirti yok :/
Canım bana da karından baktı göremedi takvime göre 5+2yim. Vajinal baktırdım direk gördü. 4+3 dedi. Bazen karından gözükmeyebiliyor endişe etme.
Aynısından bana da verdi canım 30 tablet olandan.
Bana 120lik olandan verdi. Bu hafta görmese ben de alttan bakması istesem mi acaba riski varmıdır
Valla bende de mide bulantısı artmaya başladı canım. Rahatsız ediyor, canım birşey yemek istemiyor bel ağrısı, yorgunluk, uyku, kasık ağrısı ise devam ediyorKızlar bu arada bu haftanın başından beri yorgunluğum ve mide bulantım artmaya başladı. Kasık ve bel ağrıları da yaşıyorum. Önceki gebeliğimde de aklımda kalan belirtilerin 5. Hafta bittikten sonra arttığıydı. Şimdi de böyle oluyor. İnşallah sağlıkla hep birlikte bitiririz bu süreci.
İnşaellah canım ya. İster istemez endişeleniyorumCanm 4haftaliksa kese görünmemesi normal 5 ve 6 haftalarda görünüyor kese :)
Tam anlayamadım, önceki sayfalarda yazdıysanız kaçırdım herhalde. Keseyi gördünüz mü? Doktor yüksek olmasına yorum yaptı mı? Ben şimdiye kadar beklenenden yüksek çıkan betayla ilgili olumsuz hiçbir şey duymadım. İnşallah sizde de her şey yolundadırDoktor once pztesi 850 cıkmış degerin gördüm suan 3300lerdedir tahminen dedi bakalim keseyi gorelim dedi baktık kan testini cikinca verdim söylediğinden fazla cikinca endiselendim haftaya görecek sonuclari insallah dediğiniz gibidir insan düşünmeden edemiyor inşallah normaldir teşekkür ederim
Arada kasik ağrım var birde uykum geliyor benimki 8. Haftada başlıyor genelde ama öyle böyle değilKızlar bu arada bu haftanın başından beri yorgunluğum ve mide bulantım artmaya başladı. Kasık ve bel ağrıları da yaşıyorum. Önceki gebeliğimde de aklımda kalan belirtilerin 5. Hafta bittikten sonra arttığıydı. Şimdi de böyle oluyor. İnşallah sağlıkla hep birlikte bitiririz bu süreci.
Çok teşekkür ederim, betam baştan yüksekti sonra artış da oldu ama tam iki kat şeklinde ilerlemedi şu an 26000. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ben de rahatlamaya çalışacağım, fazla paniğim bu aralarSizin betanız çok yüksekti, Allahın izniyle bir sıkıntı yoktur. Bünyeden bünyeye, günden güne değişiyor. Bugün olmaz, yarın başlar. Umarım her şey yolundadır, siz içinizi rahat tutun, bebeğinizle de konuşarak onu da rahatlatın. Ben şimdiden yapıyorum
Çok teşekkür ederim canım. İçimi ferahlattın sağlıklı olsun hayırlı olsun da geç görünsün bir buçuk yıl umutsuzca beklemişim ona da razıyımD Duygu oztas canım alttan bakmanın riski yok diyorlar. Bana da alttan baktı acı, ağrı vs yaşamadım. Ama en iyisini doktorun karar verir. Seni yönlendirir o mutlaka. Ama karından göremezse sakın hemen korkma. 2 aya kadar akrıdnan gözükmeyenler varmış düşün.
Evet bugun kontrole gittim 4+6yim keseyi gördük sonra kan testi verdim doktorun söylediginden çoktu bende de sag kasikta ağrı oluyor dedim ama o taraftan yumurtlamissindir dedi doktor sonra kanda fazla cikinca bi hafta merak edecegim sizlere sorayim dedim insallah kötü birsey değildirTam anlayamadım, önceki sayfalarda yazdıysanız kaçırdım herhalde. Keseyi gördünüz mü? Doktor yüksek olmasına yorum yaptı mı? Ben şimdiye kadar beklenenden yüksek çıkan betayla ilgili olumsuz hiçbir şey duymadım. İnşallah sizde de her şey yolundadır
Çok teşekkür ederim, betam baştan yüksekti sonra artış da oldu ama tam iki kat şeklinde ilerlemedi şu an 26000. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ben de rahatlamaya çalışacağım, fazla paniğim bu aralar
Umarım değildir. Belki daha iyi bilen arkadaşlar da cevap verir. Haftaya güzel haberler almaya devam edersiniz umarımEvet bugun kontrole gittim 4+6yim keseyi gördük sonra kan testi verdim doktorun söylediginden çoktu bende de sag kasikta ağrı oluyor dedim ama o taraftan yumurtlamissindir dedi doktor sonra kanda fazla cikinca bi hafta merak edecegim sizlere sorayim dedim insallah kötü birsey değildir
Aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da geç de görürüz Napalım, buna şükürÇok teşekkür ederim canım. İçimi ferahlattın sağlıklı olsun hayırlı olsun da geç görünsün bir buçuk yıl umutsuzca beklemişim ona da razıyım