2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de pazartesi dr a gittiğimde sadece keseyi gördük canım, ben de 5+4 teydim. Ultrasonla bakmıştı. Haftaya oerşembe kalp atışı için gideceğiz. Normal daha kalp atışının duyulmaması endişe etme

Doktorlar bazen çok vicdansız laflar edebiliyor maalesef. Her dedikleri doğru çıkmıyor, inşallah sizde de bir sorun yoktur. 1 mmlik fark normal bence, arkadaşların dediği gibi cihaza ya da ölçüme göre değişebilir. Ve o kadar küçükler ki sağlığı hakkında yorum yapmak çok zor bildiğim kadarıyla. Kanama alanı olsa bile bebek sağlıklı olabiliyor. Siz kötü enerjilerin bebeğinize geçmesine izin vermeyin. İnşallah sağlıklıdır ve yarın güzel haberler alırsınız

Kızlar size bir sorum olacak .
Ben kızımdan önce kimyasal gebelik gecirmiştim test pozitif cıktı adete 2gün varken vermiştm kan 30 iki gün sonrada 20 cıkmıs ve düşmüştü. Bu bebegide 10 gün varken ögrendim adete 9 gün kala 60cıktı ama düşermi ne olur bılmıyorum ve cok stresliyim belim agrıyo cok karnımda az az agrıyo .salı gunu bat o zamana kadar nasıl bekleyecegim ya

doktor olmuş ama insan olamamış
Doktor olmuş ama insan olamamış nasıl bir üslup ya bu düşecek ne demek ? Düşme riski var dikkatli olun vs dese anlarım. Böyleleri keşke doktor olarak çıkmasa karşımıza emin ol tamamen kendi fikridir hemen keseden ne anlamış öyle tarihte verseymiş bari dengesiz ya. Boşver canım başka doktora git

Kesenin ölçülerine aslaaa takılmayın. Her doktorun cihazı farklı ölçüyor. Tek doktorun sözüyle canınızı sıkmayın, kendi doktorunuz daha doğrusunu smyler size

Benim görünmüştü ama daha canlanmamis kalp atışı için 2hafta sonrasına randevu verdi canım ama bana da tam kaç günlük oldugunu demedi 5haftanin içinde dedi sadece sat 27aralik benim

Valla bazılarında gerçekten acıma duygusu yok. Artık vicdanlarını yitirmişler, müşteri gözüyle bakıyorlar sanki hastalara.

Canım bu da kimyasal olacak diye birşey yok. Olumlu düşün lütfen. Adet zamanı yaklaştıkça ağrı olması normal. Sen dikkatli davran yine de.
Tek taraflı kasık ağrısı olan var mı ara ara sanki sağ kasığımda bişey var gibi
Benimde genelde sol tarafım ağrıyor kuzum. Sanırım kese ne taraftaysa o taraf ağrıyor diye düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum inşallah oyledir.Bir de canım sen 44 ile öğrenmiştin tekrar kan da baktırdın mı değerine

Merhaba bende 1 ekim gibi doğum yapacağım galiba. Son adet tarihin 26 aralık 2. Gebeliğim. Gebeliğin 4. Haftasındayım kese göründü ama kalp atışı yok daha

Bende öyle düşünüyorum inşallah oyledir.Bir de canım sen 44 ile öğrenmiştin tekrar kan da baktırdın mı değerine
Ben 21ocakta 33beta ile öğrendim canım. Adetime 2gün vardı. 27 ocakta 549 çıktı. 1 şubatta 3126 çıktı.
selam arkadaşlar, benim de sat 27 aralık. beta hcg 2027 çıktı. kese henüz görünmedi 10 gün sonra gideceğim. ikinci çocuğum olacak. çok belirtim yok henüz.
Canım benimde sat 26 Aralık. 3126 beta ile vajinal den ancak gözüktü. Hayırlı uğurlu olsun sorularımızı cevaplarsan listemize ekleyeyim canım.
benim de sat 27 aralık, kese görünmedi biraz panikledim ama bilmiyorum
Benim 26 Aralıktı sat. Kese vajinal den 1şubatta gözüktü canım. Hemen üzülme kese karından gözükmüyor diye. Bazılarında 8haftaya kadar bile karından gözükmeyebiliyormuş.
Merhaba bende 1 ekim gibi doğum yapacağım galiba. Son adet tarihin 26 aralık 2. Gebeliğim. Gebeliğin 4. Haftasındayım kese göründü ama kalp atışı yok daha
Aramıza hoş geldin canım, hayırlı olsun sorularımızı cevaplarsan listemize ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…