2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cumartesi günü gittik doktora 4.5 haftalık dedi doktor .
hastaneden çıktık eve geldik kalp çarpıntısı ve nabız yüksekliği başladı estrofem kullanıyordum gunde 4 kez denilmişti
Ben ertesi gün acile gittim nabız yüksekliği var diye kansızlık mi var neden böyle oluyor dedim doktorlar kan sonuçlarım çıktıktan sonra beni çıkartmadılar hastaneden testleri 2 kez tekrarladilar acaba yanlış mı diye dogru dun gece ambulansla sehir hastanesine sevk edildim
Oturduğum yerde nabzim cok yüksek ilk defa bu kadar oluyor ciğerime resmen bıçak sallaniyor nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum tup bebek doktoruma acilde olduğumu anlattim estrofem kesti hemen.
Neyden oldugunu hala bulamadılar
Bunun yanında ilac olarak prolutex ignem sabah aksam ve 3 gunde bir progesteron igne kullanıyorum
Geçmiş olsun 😞

betahcg değerim 151,4 çıktı doktor folik asit verdi. sat 7 Ocak. değerim normal mi sizce doktor rahme henüz yerleşmemiş hamilelik başlamamış dedi ultrasonla bakınca. haftaya salıya kadar 2 günde bir kan testi tekrarlayalım salı tekrar ultrasonla bakalım dedi.
Bat 30 ocaktı. 29 ocakta rahatsızlanıp mecbur kan verdim betam 175 çıkmıştı. Bana sonucun normal gibi geldi

Kızlar benim gibi gaz sancısı çeken var mı ya? İki günde bir gaz sancısı çekiyorum. Üşütmemeye dikkat ediyorum. Gaz yapacak şeyler de tüketmiyorum ama gaz sancısı yaşıyorum ya. Soda içiyorum şimdi rahatlatır belki diye. Böyle sıkıntı çeken var mı? :KK43:
Ben de çok gazlıyım şuanda.

Aynen yaaaa daha da sabırsızlaştırıyor
Di mi normalde bizim şu sıralar aa gecikecek mi acaba falan diyip yeni yeni öğrenmemiz gerekirken adete 1 hafta kala öğrendim nerdeyse. Kalp atışı için çok sabırsızlanıyorum. İnşallah duyabiliriz.

Haftaya cumartesi doktora gitme kararı aldık kocam kişisiyle:KK53:
Hadi inşallah minnoşu görürsün canım 😍
Rezene iyi geliyor ama şimdi içilebiliyor mu bir bak istersen. Bebeklere de içirilir hatta gaz sorunu olan.
Bi araştırayım canım teşekkür ederim ♥️
Ben de çok gazlıyım şuanda.
Ben soda içtim biraz rahatladım canım ya. Bide iyice giyindim, kazak, patik falan. Battaniye altındayım birde.

Kac test yaptın ve yaptıgın testler giderek koyulastımı .ben bir kere yapmıstım cok silikti bayagı sonra kanama oldu
Bunda 4 test yaptım bugünde yaptim :KK70: dünkü ile bugünkü arasındaki fark ektedir:KK70:

Eklentiler

• IMG_20210201_231320.jpg
    IMG_20210201_231320.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 68
Ya ne güzel heyecanlar. Bolca maşallah deriz biz de :) insan söylemek istiyor ama tutuyoruz biraz mecbur.
Valla bence tutun kendinizi canım. Benim eşim aceleci davrandı yayın yaptı her yere resmen. Şimdiden kv görümce bilmem ne yok ağır kaldırma düşük yaparsın. Yok vajinal baktırayım kesenin yeri oynar tehlikeli bilmem ne. İnsanlar felaket tellalı gibi. Hemen en kötüyü söyleyip tavsiye veriyorlar.

Valla bence tutun kendinizi canım. Benim eşim aceleci davrandı yayın yaptı her yere resmen. Şimdiden kv görümce bilmem ne yok ağır kaldırma düşük yaparsın. Yok vajinal baktırayım kesenin yeri oynar tehlikeli bilmem ne. İnsanlar felaket tellalı gibi. Hemen en kötüyü söyleyip tavsiye veriyorlar.
Valla felaket tellalı gibi olmuşlar biraz. Gelecek olana ne yapsan geliyor, gidecek olana da ne yapsan gidiyor. uzanmayla ağır kaldırmayla hiç alakası yok diyor doktorlar. Hatta bi doktor şey demişti halter kaldırsanız o çocuk doğacaksa doğuyor. Allah korusun hepsini.
Benim 3 kişi biliyor şu an annem ablam ve kv işte o söyler diye çekiniyorum sıkı sıkı tembih ettim allah korusun bi şey olsa benim hayal kırıklığım bana yeterken bi de insanlara cevap vermekle uğraşamam dedim. Yalnız çok gezen bi arkadaşım bana gelmek istiyor ben de koronadan çekindiğim için ona söyleyebilirim hamileyim o yüzden daha çok korkuyorum telefonla görüşsek falan diye söyleyebilirim. Gelmeyin demeye çekiniyorum ya :KK43:

X