2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
daha gecikmedi regl 4 Şubat bat canım. 5 gün kala kaset testte çift çizgi çıktı bugün de 151,4 çıktı beta.

Kızlar benim beta düşük mü ya herkes 300-500 den bahsediyor. Ama ben ayın 18 inde yumurtladim geçen hafta salı günü 3 gün boyunca kahve akıntı oldu yeni mi yerlesebildi acaba
Ya sen tecrübeli annesin bu soru hiç yakıştı mı sana :) önemli olan 2 günde 1 kat artması biliyorsun ki. Rahat ol bence normal.

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adına. İnşallah bundan sonraki süreç sıkıntısız geçer. Hepimiz için.
İnşallah canım hepimizin sağlıkla ilerler inşallah
Hayırlı olsun canım içinin sonradan da olsa rahatlaması cok iyi olmuş
Aynen canım çok rahatladım Allaha şükür ya
Arkadaşlar benim regle 5 gün kala beta hcg 21 çıktı 2 gün sonra yani regle 3 gün kalada 65 çıktı nasıl sizce
Bence gayet iyi artmış canım, 2 katı yükselmiş.
Iyi aksamlar
Dün kanamam basladi dolu dolu cokkorktum yatiyorum simdi doktorum ilac verdi onlari kullaniyorum
Boyle bir sey basina gelen oldu mu hic
Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen, ilaçlarını düzenli kullan. Allah şifa versin
Valla zor bir gündü canım ya, şükür iyi haberi aldım. Hepimizin güzel haberlerle içi rahatlar, mutlu oluruz inşallah
Kızlar benim beta düşük mü ya herkes 300-500 den bahsediyor. Ama ben ayın 18 inde yumurtladim geçen hafta salı günü 3 gün boyunca kahve akıntı oldu yeni mi yerlesebildi acaba
Canım betanın şuan düşük olması çok normal çünkü daha yeni yerleşmiş, hormon yeni salgılanırken yakalamışsın sen kanda benim regle 4 gün kala 33 çıkmıştı mesela
Aaayy çok sevdim darısı başımıza inşallah
Amin kuzum hepiniz dualarımdasınız
Zaman da geçmiyor insallah cinsiyet haberleri verdiğimiz zamanları da görelim hep beraber
Amiin canım amin doğum haberleri de paylaştığımız zamanları görürüz inşallah

Sen nasıl öğrendin ki canım öyle düşünme belki seninki daha erken dollenmistir çok erken ogrenmissin
Ben gebelik testiyle ogrendim normal olandan .erken olandan degil .cok silik cıktı.ve bu ay ilkkez korunmayı bırakmıstık 17sinde birliktelik oldu 23 üne kadar ne ara döllendide ne ara tuttu ay bılmıyorum

Kızlar aman hemen herkese söylemeyelim, biraz vakit geçsin diyen eşim eve girer girmez ultrason resmini paylaşmış hemen kalp atışı duyunca söyleseydik, şimdi bişey olursa Allah korusun herkese açıklama yapmak zorunda kalacağız, millet ah vah tüh diyip canımı sıkar dedim. Ağzının payını verir geçersin korkma birşey olmaz diyor eşim. Minicik keseye bakıp oğlum diye seviyor

Valla ben nazardan korkuyorum ya. Bu gün hele öyle stres oldum ki, şimdi korkuyorum nedense herkes öğrendi diye. 9 ay yüreğim ağzımda gezeceğim herhalde

biz de böyle karar verdik ama keseyi görmeden kan sonucuyla bile zor tutuyorum onu herkese söylemek istiyor inşallah bir şey olmaz içini ferah tut canım sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi.

biz de böyle karar verdik ama keseyi görmeden kan sonucuyla bile zor tutuyorum onu herkese söylemek istiyor inşallah bir şey olmaz içini ferah tut canım sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi.
Benim eşim beni tembihliyordu sıkı sıkı, herkese benden önce söyledi inşallah canım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Canım çok stresli bir günmüş ama çok şükür güzel haberlerle döndün
Biz de söyledik valla canım, dedik hayır dualarını alırız güzel düşünelim güzelce ilerlesin herşeyimiz

Bende sizin gibiydim eşimin halası kv ile konusurken kapıyı dınlemiş ve gelininin dünürünün annemin oldugu ortamda daha ben anneme bile söylememişken çat diye söyledi ve ben sok oldum .okadar cok agladım haftalarca sinirimden kudurdum ve hep korktum nazardan ama neden bukadar üzülüp bebegimi üzmüşüm diyorum sımdı .Allahım korur o melekleri felak ve nas suresini oku ellerini karnına sür birsey olmaz

Canım çok stresli bir günmüş ama çok şükür güzel haberlerle döndün
Biz de söyledik valla canım, dedik hayır dualarını alırız güzel düşünelim güzelce ilerlesin herşeyimiz
Eşimde dedi gözü olanın gözü çıksın, hayırla gelir merak etme, dua oku bol bol diye sağlıklı hayırlı bir şekilde doğum zamanımız da gelir inşallah canım
Ben nazara inanırım, korkarım da kuzum ya. Dost var düşman var, az bekleyelim demiştim ama Allah korur, dua et diyor eşim. Bol bol okur dilimizi duadan çekmeyiz. Rabbim korusun günahsız meleklerimizi

Kızlar benim gibi gaz sancısı çeken var mı ya? İki günde bir gaz sancısı çekiyorum. Üşütmemeye dikkat ediyorum. Gaz yapacak şeyler de tüketmiyorum ama gaz sancısı yaşıyorum ya. Soda içiyorum şimdi rahatlatır belki diye. Böyle sıkıntı çeken var mı?

ben varım üstelik baya fazla 2 3 gündür de devam ediyor

Amin insallah canım.saglıkla gelsinler

Ya ne güzel heyecanlar. Bolca maşallah deriz biz de :) insan söylemek istiyor ama tutuyoruz biraz mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…