Benim ilk muayenem cumartesi günü maalesef daha göremedim. Erken öğrenmenin sonuçları daha çok bekliyoruz.Aynıyız sizinle galiba bende de hiç belirti yoktu bugün Ağzımda tuhaf bir tat aynısı burnuma da kokuyor. Siz keseyi görebildinizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk muayenem cumartesi günü maalesef daha göremedim. Erken öğrenmenin sonuçları daha çok bekliyoruz.Aynıyız sizinle galiba bende de hiç belirti yoktu bugün Ağzımda tuhaf bir tat aynısı burnuma da kokuyor. Siz keseyi görebildinizmi
Tebrik ederim. Hahaha hormon salgılanır salgılanmaz hemen öğrendin süper yaKızlar beta HCG 24 çıktı
İnşallah canım Geç oluşmuşta olabilir bi sürü ihtimal var inşallah iyi haber gelicek
En iyi sonucu kan ile öğrenirsin canım hayırlısı olsunSon regl Aralık 27 6gun geçti üstünden çıksa şimdiye gozukurdu idrarda diye düşünüyorum göğüs batması var ama çok azz kasıklarımda batma tarzı oluyor ama hafif hepsi inşallah test sorunludur
Evet benimde yarın 5+2oluyor. İnşallah kan sonucuna göre netlestirir ama kese için 5,6 haftalar diyor nette zaten biz biraz erkenci davranıyoruz hiç üzülme belki vajinadan baksa gorecekti inşallah olumlu sonuç olur içini ferah tut
İnşallah güzel haberler alırsınız Ben de 5+2 tim, Çarşamba kontrole gideceğim...
Canım fazla yemediğin sürece sorun olmaz bence hamburgeri de dışardan söylersen eti iyi pişmiş olsun canım.Kızlar canım aşırı ama çok çok fazla derecede hamburger ve patates kızartması istiyor. Normalde pek yemem ama sabahtan beri hep gözümün önünde. Gebeliğe zararı var mı patates kızartmasının ya acaba
Canım hayırlı olsun, ben şimdi çıktım muayeneden 4+5 dedi, üstten baktı keseyi gördük çok şükür
Canım dur panik yapma, ben 4+5 mişim öyle söyledi doktor. Üstten baktı ve keseyi gördük. Belki seninki geç döllenmedir. Bekle bakalım sonucu, güzel olacak inşallah herşey
Canım ilk sayfadaki sorularımızı cevaplarsan listeye ekleyeyim inşallahMerhaba buraya nasıl üye olacağız
Betan çok iyi canım maşallah. Karından kese gözükmezse vajinal den görünür mutlaka.Kızlar merhaba. Ben de bu gün kan tahlili yaptırabildim anca. Beta hcg 1954 çıkmış. Nasıl sizce iyi mi acaba? Bilemedim. Perşembe günü kontrolüm var inşallah.
Betama sadece çift çizgi çıkınca çıkınca baktırmıştım canım. Tekrar gerek görmedi doktor. 24 gün benim döngüm. Bat dan 2 gün sonra 1378 di.Gözünaydın canim çok şükür betan kacti acaba en son
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adına. İnşallah bundan sonraki süreç sıkıntısız geçer. Hepimiz için.En iyi sonucu kan ile öğrenirsin canım hayırlısı olsun
Canım fazla yemediğin sürece sorun olmaz bence hamburgeri de dışardan söylersen eti iyi pişmiş olsun canım.
Canım ilk sayfadaki sorularımızı cevaplarsan listeye ekleyeyim inşallah
Betan çok iyi canım maşallah. Karından kese gözükmezse vajinal den görünür mutlaka.
Kızlar toplu cevap vereyim. Beta 3126 çıktı. 17 progesteron çıktı. Tekrar karından baktı beta sonucunu görünce. Bu değere karından görmemiz lazımdı dış gebelik olabilir dedi. Hocam hiç ağrım kanamam yok ama dedim. Bazen dış gebelik başlangıcında olmaz belirti, vajinal bakalım dedi. Vajinal den bakar bakmaz keseyi gördü, rahim içi kese burda dedi. İnanılmaz rahatladım. Dış gebelik değil dedi. 4+3 sün dedi. Takvime göre 5+2yim fark normal mi diye sordum. 1haftalık fark olabilir sıkıntı yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
Anneliğin yarısı gerçekten endişe ve korku imiş, bunu anlamış oldum. şükür keseyi gördük. Çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için kızlar. Hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin, sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah burdan karından kese göremeyen arkadaşlarıma da korkmamalarını söylüyorum. Ben sinirden korkudan hüngür hüngür ağlamak üzereydim ki doktor geldi baktı şükür. Hepimizin sağlıkla ilerler inşallah
Hayırlı olsun canım içinin sonradan da olsa rahatlaması cok iyi olmuşEn iyi sonucu kan ile öğrenirsin canım hayırlısı olsun
Canım fazla yemediğin sürece sorun olmaz bence hamburgeri de dışardan söylersen eti iyi pişmiş olsun canım.
Betan çok iyi canım maşallah. Karından kese gözükmezse vajinal den görünür mutlaka.
Kızlar toplu cevap vereyim. Beta 3126 çıktı. 17 progesteron çıktı. Tekrar karından baktı beta sonucunu görünce. Bu değere karından görmemiz lazımdı dış gebelik olabilir dedi. Hocam hiç ağrım kanamam yok ama dedim. Bazen dış gebelik başlangıcında olmaz belirti, vajinal bakalım dedi. Vajinal den bakar bakmaz keseyi gördü, rahim içi kese burda dedi. İnanılmaz rahatladım. Dış gebelik değil dedi. 4+3 sün dedi. Takvime göre 5+2yim fark normal mi diye sordum. 1haftalık fark olabilir sıkıntı yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
Anneliğin yarısı gerçekten endişe ve korku imiş, bunu anlamış oldum. şükür keseyi gördük. Çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için kızlar. Hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin, sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah burdan karından kese göremeyen arkadaşlarıma da korkmamalarını söylüyorum. Ben sinirden korkudan hüngür hüngür ağlamak üzereydim ki doktor geldi baktı şükür. Hepimizin sağlıkla ilerler inşallah
Arkadaşlar benim regle 5 gün kala beta hcg 21 çıktı 2 gün sonra yani regle 3 gün kalada 65 çıktı nasıl sizceHayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adına. İnşallah bundan sonraki süreç sıkıntısız geçer. Hepimiz için.
Hayırlı olsunKac haftalık oluyo bat nezamandı?Kızlar beta HCG 24 çıktı
Bat 3 Şubat canimHayırlı olsunKac haftalık oluyo bat nezamandı?
Biraz öyle oldu yaa bende sasirdimTebrik ederim. Hahaha hormon salgılanır salgılanmaz hemen öğrendin süper ya
Dongun kisa oldugu icin hemencecik gözükmüş maaşallahBetama sadece çift çizgi çıkınca çıkınca baktırmıştım canım. Tekrar gerek görmedi doktor. 24 gün benim döngüm. Bat dan 2 gün sonra 1378 di.
Geçmiş olsun canım doktorun ne dediIyi aksamlar
Dün kanamam basladi dolu dolu cokkorktum yatiyorum simdi doktorum ilac verdi onlari kullaniyorum
Boyle bir sey basina gelen oldu mu hic
Çok geçmiş olsun, mümkün olduğunca dinlenin. Grupta gebelikler henüz erken dönemde. Ama sizin haftalarınızda kanaması olan birisiyle tanışmıştım. Evde dinlenince geçmişti. Konuştuğumda 14 haftalıktı ve sıkıntısı yoktu. Sizin de öyle olur inşallahIyi aksamlar
Dün kanamam basladi dolu dolu cokkorktum yatiyorum simdi doktorum ilac verdi onlari kullaniyorum
Boyle bir sey basina gelen oldu mu hic
Aaayy çok sevdim darısı başımıza inşallahEn iyi sonucu kan ile öğrenirsin canım hayırlısı olsun
Bi karsılastırma yaptım da :)Benim 9 şubat ozaman bayagı az cıkacak benimBat 3 Şubat canim
Sen nasıl öğrendin ki canım öyle düşünme belki seninki daha erken dollenmistir çok erken ogrenmissinBi karsılastırma yaptım da :)Benim 9 şubat ozaman bayagı az cıkacak benim