2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
benide eklermisin
Yaşınız:26
SAT(son adet tarihiniz):9 ocak
Kaçıncı Çocuk:2
Cinsiyet(Yeni annelerimiz öğrendikten sonra bildirebilir),
Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz):2ekim sezeryan

Maşallah canım, inşallah kalp atışını da duyarsınız 😍 benim randevum 15:30 da, azcık daha sabretmem gerekiyor 😅 haber vericem mutlaka. Bu arada 5+2 yi doktor mu söyledi sana canım
Karından baktı ama henüz kese göremiyorum, kan ver Bi netleştirelim dedi. Kan verdim 4.30da çıkacak. Erken mi acaba kese için çoktan görünmesi gerekmez miydi :KK43: sata göre 5+2 oluyor canım öyle hesapladım.
Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar canım ztn vajinal baktı direk 13.7cm kese göründü 20mm olduğunda bebek 25mm olduğunda da kalp atışı duyulur dedi yani kalp için daha çok erken 😊
Benim karından baktı, keseyi göremedi. Kan ver gebeliği netleştirelim dedi. 4.30da çıkacak kan sonucu bekliyorum. Acaba vajinal baksa görür müydü? Kana göre vajinal bakar belki ya.
Keseyi gördünüz mü 😊🙏 Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar benimde kontrolüm bugundu ama yarına aldım birgün daha bekliyim dedim sat tarihlerimiz sizinle yakın inşallah gormussunuzdur bende yarın görürüm umarım🌸 5.haftanin içinde oluyoruz inşallah sorunsuz ilerler kese için erken mi diye düşündüm geç zamana alayım dedim ama anca 1gun sabredebildim😁
Karından baktı ama henüz göremedi canım keseyi, kan istedi Bi değerine bakalım dedi. Ona göre bakarız tekrar dedi. Kese için erken mi acaba :KK43:
benide eklermisin
Yaşınız:26
SAT(son adet tarihiniz):9 ocak
Kaçıncı Çocuk:2
Cinsiyet(Yeni annelerimiz öğrendikten sonra bildirebilir),
Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz):2ekim sezeryan
Akşam ekleyeyim canım, hayırlı olsun 🙏

Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar bana direk doktor karından görünmez daha erken vajinal bakalım dedi öyle baktı. Canım en son kaçtı beta senin erken bu hafta karından görünmek için diyorlar üzme kendini sonucun çıksın doktor tekrar çağırır seni 🤲🏻

İnşallah canım 9 ay öncesinden bir kimyasalım var çok korkuyorum 😭 sevinemedim bile... kimyasaldan sonra ilk kez gebelik oluştu inşallah sağlıklıdır ❤️
Canım inşallah bu kez sağlıklıdır. Kimyasal dan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok kadın var, üzme kendini. 🙏♥️
Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar bana direk doktor karından görünmez daha erken vajinal bakalım dedi öyle baktı. Canım en son kaçtı beta senin erken bu hafta karından görünmek için diyorlar üzme kendini sonucun çıksın doktor tekrar çağırır seni 🤲🏻
Canım en son 27ocakta 549 çıktı benim. Ondan sorna baktırmadım hiç. Bana da öyle dedi küçük olduğu için görünmüyor olabilir, bir kan ver yine de gebeliği netleştirelim dedi. İnşallah sorun çıkmaz ya 😔

betahcg değerim 151,4 çıktı doktor folik asit verdi. sat 7 Ocak. değerim normal mi sizce doktor rahme henüz yerleşmemiş hamilelik başlamamış dedi ultrasonla bakınca. haftaya salıya kadar 2 günde bir kan testi tekrarlayalım salı tekrar ultrasonla bakalım dedi.
Benim de ilk 118 cikti 2 gunde bir test dedi iki katina cikinca bir daha tekrarlatmadi. Haftaya pazartesi gel keseye bakalim dedi insallah saglikla ilerler hepimizinki ♥️

Adetim kaç gün geçti canım? 150güzel bir değer maşallah 🙏🌹

Geldim canım 2de randevum bakalım sonuçları yazarım 🙈

Maşallah hayırlı olsun, daha çoook mimnak senin bebiş desene 🙈

Ay maşallah kese göründü demek 😍vajinal bakmayı tercih etmedi mi canım? İnşallah kalp atışı da sorunsuz duyulur :nazar: 2de benim randevum canım haber veririm🙈

Belirtilerin var mı canım? Belki geç döllenme falandır bakalım sonucu bekleyelim inşallah
Son regl Aralık 27 6gun geçti üstünden çıksa şimdiye gozukurdu idrarda diye düşünüyorum göğüs batması var ama çok azz kasıklarımda batma tarzı oluyor ama hafif hepsi inşallah test sorunludur

Karından baktı ama henüz kese göremiyorum, kan ver Bi netleştirelim dedi. Kan verdim 4.30da çıkacak. Erken mi acaba kese için çoktan görünmesi gerekmez miydi :KK43: sata göre 5+2 oluyor canım öyle hesapladım.

Benim karından baktı, keseyi göremedi. Kan ver gebeliği netleştirelim dedi. 4.30da çıkacak kan sonucu bekliyorum. Acaba vajinal baksa görür müydü? Kana göre vajinal bakar belki ya.

Karından baktı ama henüz göremedi canım keseyi, kan istedi Bi değerine bakalım dedi. Ona göre bakarız tekrar dedi. Kese için erken mi acaba :KK43:

Evet benimde yarın 5+2oluyor. İnşallah kan sonucuna göre netlestirir🙏 ama kese için 5,6 haftalar diyor nette zaten biz biraz erkenci davranıyoruz hiç üzülme belki vajinadan baksa gorecekti inşallah olumlu sonuç olur içini ferah tut🌼

Canım inşallah bu kez sağlıklıdır. Kimyasal dan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok kadın var, üzme kendini. 🙏♥️

Canım en son 27ocakta 549 çıktı benim. Ondan sorna baktırmadım hiç. Bana da öyle dedi küçük olduğu için görünmüyor olabilir, bir kan ver yine de gebeliği netleştirelim dedi. İnşallah sorun çıkmaz ya 😔
İnşallah güzel haberler alırsınız🙏 Ben de 5+2 tim, Çarşamba kontrole gideceğim...

Kızlar canım aşırı ama çok çok fazla derecede hamburger ve patates kızartması istiyor. Normalde pek yemem ama sabahtan beri hep gözümün önünde. Gebeliğe zararı var mı patates kızartmasının ya acaba 🙈🙈

Canım dur panik yapma, ben 4+5 mişim öyle söyledi doktor. Üstten baktı ve keseyi gördük. Belki seninki geç döllenmedir. Bekle bakalım sonucu, güzel olacak inşallah herşey ❤️

Kızlar canım aşırı ama çok çok fazla derecede hamburger ve patates kızartması istiyor. Normalde pek yemem ama sabahtan beri hep gözümün önünde. Gebeliğe zararı var mı patates kızartmasının ya acaba 🙈🙈
Canım ye gitsin doktor var YouTube’da günlük öğün haline getirmedikçe sorun olmaz diyor her gün de yemeyecegimiz icin problem yok zaten su an senin yediklerinden beslenmiyor daha zaman var onun icin

X