Hayırlısı olsun canım çok sevindimKızlar beta HCG 24 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım çok sevindimKızlar beta HCG 24 çıktı
Teşekkür ederim canimHayırlısı olsun canım çok sevindim
Amin cnm inşallah hamilelikte dolayi hastanede yemekte yiyemiyorum midem bulanıyorCanım Allah Şafi ismiyle şifa versin, sağlıkla sana tutunur inşallah bebeğin
Adetim kaç gün geçti canım? 150güzel bir değer maşallahbetahcg değerim 151,4 çıktı doktor folik asit verdi. sat 7 Ocak. değerim normal mi sizce doktor rahme henüz yerleşmemiş hamilelik başlamamış dedi ultrasonla bakınca. haftaya salıya kadar 2 günde bir kan testi tekrarlayalım salı tekrar ultrasonla bakalım dedi.
Geldim canım 2de randevum bakalım sonuçları yazarımDoktora gittin mi canim bugundu sanırım merak ettim
Maşallah hayırlı olsun, daha çoook mimnak senin bebiş deseneKızlar beta HCG 24 çıktı
Ay maşallah kese göründü demek vajinal bakmayı tercih etmedi mi canım? İnşallah kalp atışı da sorunsuz duyulur 2de benim randevum canım haber veririmKızlar benimde kese göründü 5+2 kalp atışı icin 10 gün sonra çağırdı inşallah onu da duyarız size durumlar nasıl bugün gidecektiniz Kedilervekitaplar mell_in_shell inşallah gzl haberlerinizi alalım
Belirtilerin var mı canım? Belki geç döllenme falandır bakalım sonucu bekleyelim inşallahMerha ba hanımlar sağlık ocağına kan testi verdim sonuç yarın çıkacak ama gelirken dayanamadım idrar kiti aldım negatif çıktı çok üzgünüm
Cok tesekkur ederim sagolasinÇok geçmiş olsun
Ben de predictor erken gebelik testi ile ögrendim sorun çıkmadı sıkmayın canınızııBaşka bir topikte prodoctor testinde 6kere silik çizgi görüp gebeliği negatif olan birisi çok sevinme yazdı .. Bu markayla öğrenen var mı canım çok sıkıldı şu an
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallahKızlar beta HCG 24 çıktı
Dualarımdasın canım, Rabbim yardımcın olsun sende bebekte çok iyi olun inşallahAmin cnm inşallah hamilelikte dolayi hastanede yemekte yiyemiyorum midem bulanıyor
Kan sulandirici igne yapiyor pıhtı yüzünden dualarınızı bekliyorum her sey icin sagolun
Amin canım hic başına gelen var mi böyle biseyAllah yardımcın olsun canım bebegin saglikla tutunsun inşallah sana
Amin canım insallah sagolun Allah razı olsun sizdenMerhaba çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin, sağlıkla sıhhatle hamileliğini tamamlayıp kucağına alırsın inşallah bebeğini
Aynıyız sizinle galiba bende de hiç belirti yoktu bugün Ağzımda tuhaf bir tat aynısı burnuma da kokuyor. Siz keseyi görebildinizmiİyi geceler kızlar 5. Haftadan :)
Haftaya cumartesi yani 5+6'da ilk muayeneye çağırdı doktorum.
Folik asit kullanıyorum, biraz mide ağrısı çekiyorum, bi de dünyadaki tüm portakalları sıkıp içmek istiyorum. :) İlk çocuğuma hamileyken hiçbir belirti aşerme vs yaşamamıştım bu bambaşka ilerliyor.
Maşallah canım, inşallah kalp atışını da duyarsınız benim randevum 15:30 da, azcık daha sabretmem gerekiyor haber vericem mutlaka. Bu arada 5+2 yi doktor mu söyledi sana canımKızlar benimde kese göründü 5+2 kalp atışı icin 10 gün sonra çağırdı inşallah onu da duyarız size durumlar nasıl bugün gidecektiniz Kedilervekitaplar mell_in_shell inşallah gzl haberlerinizi alalım
İnşallah canım sağolasın Zor beklemek ya inşalah sizde görün Doktor 5+4 dedi ama son adet tarihim 27 Aralık buna göre 5+2 çıkıyor o kadar farketmiyor sanırımMaşallah canım, inşallah kalp atışını da duyarsınız benim randevum 15:30 da, azcık daha sabretmem gerekiyor haber vericem mutlaka. Bu arada 5+2 yi doktor mu söyledi sana canım
Allah yardımcın olsunAmin cnm inşallah hamilelikte dolayi hastanede yemekte yiyemiyorum midem bulanıyor
Kan sulandirici igne yapiyor pıhtı yüzünden dualarınızı bekliyorum her sey icin sagolun
Yasemin geçmiş olsun, daha önce pıhtılaşma sorunun var mıydı kaç haftalık bebeğinAmin cnm inşallah hamilelikte dolayi hastanede yemekte yiyemiyorum midem bulanıyor
Cumartesi günü gittik doktora 4.5 haftalık dedi doktor .Yasemin geçmiş olsun, daha önce pıhtılaşma sorunun var mıydı kaç haftalık bebeğin