- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
Dimi yaa. Hayırlısıyla ve sağlıklı şekilde gelsinlerde. Benm bat 14 şubat. Snn az kalmış canımay canım ya sağlıkla gelsin bebişim, zaman geçmiyor geçmiyor... Bana da 5 şubat gelmek bilmiyor şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi yaa. Hayırlısıyla ve sağlıklı şekilde gelsinlerde. Benm bat 14 şubat. Snn az kalmış canımay canım ya sağlıkla gelsin bebişim, zaman geçmiyor geçmiyor... Bana da 5 şubat gelmek bilmiyor şuan
Güzel haberleri paylaşırız inşAllah canım, aramızda az zaman var:)Dimi yaa. Hayırlısıyla ve sağlıklı şekilde gelsinlerde. Benm bat 14 şubat. Snn az kalmış canım
Ewt canım inş sen güzel haberi al sonra ben sonra isteyen herkese nasip etsin Rabbim.Güzel haberleri paylaşırız inşAllah canım, aramızda az zaman var:)
Cook sevindimm bak degerinde guzel artmış insallah saglikla ilerler hamileliğinCanlarrrr ben aynı hastanede kan verdim gene.
Cuma akşam 20.00 de değerim 175
Pazar akşam 21.00 de değerim 500
49 saat sonunda artış iki kattan çok daha fazla. Dış gebelik değil gözyaşım pıt
Ama kist kaynaklı kanamam çok az şekilde devam ediyor. Ağrı da cabası.
Onun belki kimyasal olmuştur canım. Her kadının yaşadıkları farklıdır. O erken gebelik testiyle öğrenmiştir belki, ama günü geçince kimyasal yaşayıp gebelik sonlanmıştır muhtemelen. 6 test de bozuk olacak değil ya. Ben gebeliği öğrendiğimde ertesi gün başka bir marka kaset testle tekrar etmiştim. Kontrollü olmakta fayda var ama duyduklarımızla modumuzu düşürmek de olmazBaşka bir topikte prodoctor testinde 6kere silik çizgi görüp gebeliği negatif olan birisi çok sevinme yazdı .. Bu markayla öğrenen var mı canım çok sıkıldı şu an
Bazıları sadce mod düşürüyor canım. Geçen ay ben kimyasal geçirdim. Ama kimseye silik test görünce kimyasal olabilir diye bişey yazamam yazmam daOnun belki kimyasal olmuştur canım. Her kadının yaşadıkları farklıdır. O erken gebelik testiyle öğrenmiştir belki, ama günü geçince kimyasal yaşayıp gebelik sonlanmıştır muhtemelen. 6 test de bozuk olacak değil ya. Ben gebeliği öğrendiğimde ertesi gün başka bir marka kaset testle tekrar etmiştim. Kontrollü olmakta fayda var ama duyduklarımızla modumuzu düşürmek de olmaz
Doğru diyorsun canım. Çoğu doktor sanırım az çağırıyor artık. Ama sürekli kan isteyenlerde oluyor demekki. Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı.Arkadaşlarım şu günler kritik günler hamilelikte ilk ve son trimester çok kritik. Zaten bir sorun varsa ilk ultrason muayenenizde gözükecektir. Bebeğinizin ve sizin varsa evlatlarınız için kan vermek ve takip etmek için ısrarcı olmayın. Bir hafta beklerseniz durum belli olacak (kese içim gidildiğinde). Dış gebelik de bildiğiniz gibi kesenin kanala tutunması demek. Siz kan testi de yapsanız müdahale tarihi kese muayene tarihinizden önce olmayacak. Normal bir zaman olsa heyecan olsun bakalım diye ben de katılırım size ama varyant virüsün de çoğalmaya başladığı günlerde doktorların da biraz daha sağduyulu yaklaşması gerekir diye düşünüyorum.
Herhalde insan hamile olduğunu öğrendiği andan itibaren herşeyi kafasına takma potansiyeline sahip oluyor. Çok takarak 9 ay zor geçer kuzum, azcık akışına bırakalımYok canım o derece değil ama hafif de olsa bir çarpmam oldu normalde de takıntılı bir insan değilim ama sabahtan beri buna takıldım ben de sakarım neyse biraz dikkat edelim öyle böyle geçecek zaman Kedilervekitaplar
Ben prodoctor ile öğrendim canım. Ve bu testle öğrenen bir sürü arkadaşım var. Yaptığı testlerin hepsi bozuk çıkacak değil ya. Kimyasal da olabilir erken sevinip heveslenme diye seni uyarmak istemiş o kişi kendince, ama pek hassas düşünemedi demekki. Onun öyle oldu diye senin de kimyasal olacak değil ya. Hiç bozma moralini senBaşka bir topikte prodoctor testinde 6kere silik çizgi görüp gebeliği negatif olan birisi çok sevinme yazdı .. Bu markayla öğrenen var mı canım çok sıkıldı şu an
Canınızı sıkmak istemem asla ama o marka adı çıkmış, gerçekten sıkıntılı bir marka. Çok fazla hatalı olarak pozitif çıkmışlığı var. Forumda baya konuşulan bir markadır. Siz başka bir marka ile testinizi tekrarlayın bence.Başka bir topikte prodoctor testinde 6kere silik çizgi görüp gebeliği negatif olan birisi çok sevinme yazdı .. Bu markayla öğrenen var mı canım çok sıkıldı şu an
Yarın kan vereceğim insallahCanınızı sıkmak istemem asla ama o marka adı çıkmış, gerçekten sıkıntılı bir marka. Çok fazla hatalı olarak pozitif çıkmışlığı var. Forumda baya konuşulan bir markadır. Siz başka bir marka ile testinizi tekrarlayın bence.
Acele etme hiç hastane ortamına girmene gerek yok aşırı sancın ve kanaman olmadığı sürece. Al başka bir marka kaset test evde dene.Yarın kan vereceğim insallah
Bebek kendine yer açıyordur da onun ağrısıdır inlallahTam sağ kasıkta kazı çalışması var gibi bacağıma vuruyor kasikla bacağımin birleştiği yer ağrıyor aynı yerin ağrısı belimde de var hemen arka tarafında başına gelen var mı nedir bu acaba
Ama bu yazdıkların gebelik belirtileri sankiTam sağ kasıkta kazı çalışması var gibi bacağıma vuruyor kasikla bacağımin birleştiği yer ağrıyor aynı yerin ağrısı belimde de var hemen arka tarafında başına gelen var mı nedir bu acaba
Ben laboratuvarda vereceğim.Folik asit kullanıyorum. Eğer pozitif çıkarsa gelecek hafta giderim doktora da inşallah kliniğe gidecegimAcele etme hiç hastane ortamına girmene gerek yok aşırı sancın ve kanaman olmadığı sürece. Al başka bir marka kaset test evde dene.
5.haftayı geçmeden de gitme doktora. Hiçbir anlamı yok. Folik asit kullanmıyorsan git eczaneden hemen al.
Bende gitmicem dedim ama üçüncü defaya çağırdılar kanama yüzüne. Mecburiyet.
Bebek kendine yer açıyordur da onun ağrısıdır inlallah
Ağrı bazen saniyelik girip çıkıyor bazen 1 dk falan sürüyor. Şu an yok meselaAma bu yazdıkların gebelik belirtileri sanki
Ben daha önce bi gebelik yaşadım. Onda bel ağrım çok olmuştu. Normal demişti doktorum. Güzel bebişler gelsin hepimize inşallahhhAğrı bazen saniyelik girip çıkıyor bazen 1 dk falan sürüyor. Şu an yok mesela
Ben oğlumdayken ölümüne kaşıntı yaşadım resmen kanaya kanaya kaşidim her yerimi artık alın çocuğu dedim 38. Haftamdaydim. Doktorlar ona bile normal dediler.Dogumu bekledim.Yani ölsem gebelikte normal diyeceklerBen daha önce bi gebelik yaşadım. Onda bel ağrım çok olmuştu. Normal demişti doktorum. Güzel bebişler gelsin hepimize inşallahhh
Ben senin onunla öğrendiğini biliyorum canım yarın sabahtan ilk işim kan vermek olacak inşallah Hemen haber edeceğim sizlereDoğru diyorsun canım. Çoğu doktor sanırım az çağırıyor artık. Ama sürekli kan isteyenlerde oluyor demekki. Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı.
Herhalde insan hamile olduğunu öğrendiği andan itibaren herşeyi kafasına takma potansiyeline sahip oluyor. Çok takarak 9 ay zor geçer kuzum, azcık akışına bırakalım
Ben prodoctor ile öğrendim canım. Ve bu testle öğrenen bir sürü arkadaşım var. Yaptığı testlerin hepsi bozuk çıkacak değil ya. Kimyasal da olabilir erken sevinip heveslenme diye seni uyarmak istemiş o kişi kendince, ama pek hassas düşünemedi demekki. Onun öyle oldu diye senin de kimyasal olacak değil ya. Hiç bozma moralini sen
Gece gece iyi güldümBen oğlumdayken ölümüne kaşıntı yaşadım resmen kanaya kanaya kaşidim her yerimi artık alın çocuğu dedim 38. Haftamdaydim. Doktorlar ona bile normal dediler.Dogumu bekledim.Yani ölsem gebelikte normal diyecekler