2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyi geceler kızlar 5. Haftadan :)
Haftaya cumartesi yani 5+6'da ilk muayeneye çağırdı doktorum.
Folik asit kullanıyorum, biraz mide ağrısı çekiyorum, bi de dünyadaki tüm portakalları sıkıp içmek istiyorum. :) İlk çocuğuma hamileyken hiçbir belirti aşerme vs yaşamamıştım bu bambaşka ilerliyor.

Benim ilk gebeligim ölüm gibiydi yani bildiğin ölüler gibi yattım ne mutfağa gidebildim ne eve eve girdiğim an kusardim ..Hele o bulaşık makinesi var ya öfff evlerden ırak.. 9. Haftamda kalbi durdu malesef. 2. gebeliğimde yani oğlumda rahattım sadece 1 kere kustum. Onda da düşük tehlikem oldu. Ama yinede rahattım. Hassas değildim o kadar. Her hamilelik farklı. İlkinde kış günü karpuz aserdim. Oğlumda

Yani şöyle ki benim ne mide bulantısı ne aşerme ne göğüste değişiklik hatta çok ilginç karnım bile yok gibiydi ilkinde. Şimdi mide bulantısıyla öğrendim gibi bir şey oldu nerdeyse, göğüsler çok değişti sürekli portakal kokusu portakal suyu bunları çekiyor canım portakalı düşününce bile mutlu oluyorum çok komik ya yazarken güldüm kendime. Bakalım bunda ne olacak senin

Ben senin onunla öğrendiğini biliyorum canım yarın sabahtan ilk işim kan vermek olacak inşallah Hemen haber edeceğim sizlere
Bekliyoruz haberlerini canım
Benim de canım sürekli tavuk yemek istiyor ya

Merhabalar güzel anneler persembe gunu 160 betam vardi bugun dayanamadım kan vermeye gittim 856 cikti beta
keseyi bu hafta görebilir miyim ultrasonla bakmasini istersem daha mi yuksek olmalı maasallah guzel artıyor değil mi
1500 2000 arasi kese görünüyor

betahcg değerim 151,4 çıktı doktor folik asit verdi. sat 7 Ocak. değerim normal mi sizce doktor rahme henüz yerleşmemiş hamilelik başlamamış dedi ultrasonla bakınca. haftaya salıya kadar 2 günde bir kan testi tekrarlayalım salı tekrar ultrasonla bakalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…