Bazı şeyleri hiç sormazdim bileGece gece iyi güldüm
Benim ilk gebeligim ölüm gibiydi yani bildiğin ölüler gibi yattım ne mutfağa gidebildim ne eve eve girdiğim an kusardim ..Hele o bulaşık makinesi var ya öfff evlerden ırak.. 9. Haftamda kalbi durdu malesef. 2. gebeliğimde yani oğlumda rahattım sadece 1 kere kustum. Onda da düşük tehlikem oldu. Ama yinede rahattım. Hassas değildim o kadar. Her hamilelik farklı. İlkinde kış günü karpuz aserdim. Oğlumdaİyi geceler kızlar 5. Haftadan :)
Haftaya cumartesi yani 5+6'da ilk muayeneye çağırdı doktorum.
Folik asit kullanıyorum, biraz mide ağrısı çekiyorum, bi de dünyadaki tüm portakalları sıkıp içmek istiyorum. :) İlk çocuğuma hamileyken hiçbir belirti aşerme vs yaşamamıştım bu bambaşka ilerliyor.
Yani şöyle ki benim ne mide bulantısı ne aşerme ne göğüste değişiklik hatta çok ilginç karnım bile yok gibiydi ilkinde. Şimdi mide bulantısıyla öğrendim gibi bir şey oldu nerdeyse, göğüsler çok değişti sürekli portakal kokusu portakal suyu bunları çekiyor canım portakalı düşününce bile mutlu oluyorum çok komik ya yazarken güldüm kendime. Bakalım bunda ne olacak seninBenim ilk gebeligim ölüm gibiydi yani bildiğin ölüler gibi yattım ne mutfağa gidebildim ne eve eve girdiğim an kusardim ..Hele o bulaşık makinesi var ya öfff evlerden ırak.. 9. Haftamda kalbi durdu malesef. 2. gebeliğimde yani oğlumda rahattım sadece 1 kere kustum. Onda da düşük tehlikem oldu. Ama yinede rahattım. Hassas değildim o kadar. Her hamilelik farklı. İlkinde kış günü karpuz aserdim. Oğlumda
Ben de o markayla öğrendimBaşka bir topikte prodoctor testinde 6kere silik çizgi görüp gebeliği negatif olan birisi çok sevinme yazdı .. Bu markayla öğrenen var mı canım çok sıkıldı şu an
Bekliyoruz haberlerini canımBen senin onunla öğrendiğini biliyorum canım yarın sabahtan ilk işim kan vermek olacak inşallahHemen haber edeceğim sizlere
Benim de canım sürekli tavuk yemek istiyor yaİyi geceler kızlar 5. Haftadan :)
Haftaya cumartesi yani 5+6'da ilk muayeneye çağırdı doktorum.
Folik asit kullanıyorum, biraz mide ağrısı çekiyorum, bi de dünyadaki tüm portakalları sıkıp içmek istiyorum. :) İlk çocuğuma hamileyken hiçbir belirti aşerme vs yaşamamıştım bu bambaşka ilerliyor.
Merhaba çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin, sağlıkla sıhhatle hamileliğini tamamlayıp kucağına alırsın inşallah bebeğiniEkim ayi annesi olacaktım dun bu duygularla yaşarken bugun hastanedeyim
Allah yardımcın olsun canım bebegin saglikla tutunsun inşallah sanaMerhaba arkadaşlar bende tupbebek tedavisiyle hamile kaldım onun sevincini yaşarken vücutta pıhtılaşma oldugu tespit edildi hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin
1500 2000 arasi kese görünüyorMerhabalar güzel anneler persembe gunu 160 betam vardi bugun dayanamadım kan vermeye gittim 856 cikti beta
keseyi bu hafta görebilir miyim ultrasonla bakmasini istersem daha mi yuksek olmalı maasallah guzel artıyor değil mi
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bende tupbebek tedavisiyle hamile kaldım onun sevincini yaşarken vücutta pıhtılaşma oldugu tespit edildi hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin
Vajinal degil ama karindan bakmasi icin kac olmali biliyor musunuz?1500 2000 arasi kese görünüyor
Canım Allah Şafi ismiyle şifa versin, sağlıkla sana tutunur inşallah bebeğinMerhaba arkadaşlar bende tupbebek tedavisiyle hamile kaldım onun sevincini yaşarken vücutta pıhtılaşma oldugu tespit edildi hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin
Doktora gittin mi canim bugundu sanırım merak ettimCanım Allah Şafi ismiyle şifa versin, sağlıkla sana tutunur inşallah bebeğin
Hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyorumKızlar kan verdim 2 saat oldu sonucu mail olarak atacaklar çok heyecanlıyım