Neslihan ben emzirmiyorum dikkatimden kaçmış o kusura bakmaEmziriyomusun canım sende
Canım cok sevindim adınaCanlarrrr ben aynı hastanede kan verdim gene.
Cuma akşam 20.00 de değerim 175
Pazar akşam 21.00 de değerim 500
49 saat sonunda artış iki kattan çok daha fazla. Dış gebelik değil gözyaşım pıt
Ama kist kaynaklı kanamam çok az şekilde devam ediyor. Ağrı da cabası.
Ayy gerçekten çok sevindim ya, şükürler olsun canımCanlarrrr ben aynı hastanede kan verdim gene.
Ay canım şükürler olsun cokkk mutlu oldum ya.. gozunuz aydın kanaman ve ağrın da geçer kısa zamandaCanlarrrr ben aynı hastanede kan verdim gene.
Ben de yaptırmadım kan testi bir kere idrardan baktım. Doktoruma da işte haftaya giderim heralde kese için :)Kızlar ben kan testi yaptırmadım. Doktorumla görüştüm kan testi yaptırmana gerek yok, folik asit içemeye başla, bir hafta sonra gelirsin. Özellikle pandemiden dolayı sürekli gidip gelmemi istemedi sanırım. 3 gün arayla iki idrar testi yaptım ilkinde biraz silik olan test ikincisinde çok netti. Kan testi gerçekten gerekiyor mu? Şu an 5. haftadayım. Önümüzdeki hafta başı gitmeyi planlıyorum. Siz de durumlar nasıl?
Çok geçmiş olsun daha çok minik 1mmlik biseyler o yüzden bi zarar olacağını sanmıyorum için rahat olsunKızlar ya nasıl olduysa kapıya çarptım bugun omzumu ve göbeğimi karnım çok ağrımadı ama omzum agrıdı omzumu daha sert vurdum neyse ki karnıma göre.. bu tarz ufak tefek çarpmalardan bir şey olur mu yoksa yok yere canımı mı sıkıyorum şu an
Kızlar kan testi yaptirmalisiniz iki gün arayla bence ihmal etmeyin.Ben de yaptırmadım kan testi bir kere idrardan baktım. Doktoruma da işte haftaya giderim heralde kese için :)
Benim 4. Gebeliğim sadece bir tanesinde doktorum istedi o da dış gebelik mi diye takip etmek içindi. Kimyasal gebelikti. Görümcem de kadındoğum uzmanı ayrıca. Bu kan verme modası ne ara çıktı ben kaçırdım heralde :)) ben çok gerekli görmüyorum o yüzden kendi doktorum da aile dostumuz zaten. Çok gerekli olsa onlar beni yaptırmam için uyarmaz mıydı sence?Kızlar kan testi yaptirmalisiniz iki gün arayla bence ihmal etmeyin.
Benim onceki doktor da gerekli görmedi maalesef, keşke görseydi erken fark ederdim dış gebeliği. Şükür ki kendi hislerimle gidip kan tahlili yaptırdım da fark edildi kurtuldum tehlikeden, Allah kimseye vermesin, tabi doktorunu dinlemelisin içinden geldiği gibi yap bence.Benim 4. Gebeliğim sadece bir tanesinde doktorum istedi o da dış gebelik mi diye takip etmek içindi. Kimyasal gebelikti. Görümcem de kadındoğum uzmanı ayrıca. Bu kan verme modası ne ara çıktı ben kaçırdım heralde :)) ben çok gerekli görmüyorum o yüzden kendi doktorum da aile dostumuz zaten. Çok gerekli olsa onlar beni yaptırmam için uyarmaz mıydı sence?
Geçmiş olsun canım ben de sana katılıyorumBenim onceki doktor da gerekli görmedi maalesef, keşke görseydi erken fark ederdim dış gebeliği. Şükür ki kendi hislerimle gidip kan tahlili yaptırdım da fark edildi kurtuldum tehlikeden, Allah kimseye vermesin, tabi doktorunu dinlemelisin içinden geldiği gibi yap bence.
Boş yere sıkma canını kuzum. Akıntı, kanama vs olmadıkça birşey olmaz. Bende biraz sakarım, sürekli oralara buralara çarparım kendimiKızlar ya nasıl olduysa kapıya çarptım bugun omzumu ve göbeğimi karnım çok ağrımadı ama omzum agrıdı omzumu daha sert vurdum neyse ki karnıma göre.. bu tarz ufak tefek çarpmalardan bir şey olur mu yoksa yok yere canımı mı sıkıyorum şu an
Canım bu kan verme olayı doktora göre değişiyor sanırım. Mesela benim doktorum da 2 değil 5gün sonra kan istedi. Biraz eskiye göre yaşam şartları, kalitesi, genlerimiz, beslenme şeklimiz vs değiştiği için haliyle kadın vücudu da çok etkileniyor bundan. Günümüzde kimyasal, dış gebelik, düşük riski daha fazla olduğu için bazı doktorlar kan değerleri ile sürekli takip edip olumsuz durumlarda erken teşhis koymak için önlem alıyor. Yine de en iyisini kendi doktorumuz bilir. Sürekli kan isteyen doktora da, sürekli istemeyen doktora da hastaları olarak güvenmeliyiz.Benim 4. Gebeliğim sadece bir tanesinde doktorum istedi o da dış gebelik mi diye takip etmek içindi. Kimyasal gebelikti. Görümcem de kadındoğum uzmanı ayrıca. Bu kan verme modası ne ara çıktı ben kaçırdım heralde :)) ben çok gerekli görmüyorum o yüzden kendi doktorum da aile dostumuz zaten. Çok gerekli olsa onlar beni yaptırmam için uyarmaz mıydı sence?
Boş yere sıkma canını kuzum. Akıntı, kanama vs olmadıkça birşey olmaz. Bende biraz sakarım, sürekli oralara buralara çarparım kendimi
ay canım ya sağlıkla gelsin bebişin, zaman geçmiyor geçmiyor... Bana da 5 şubat gelmek bilmiyor şuanBugün çatlatma iğnemi oldum. Şu 14 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Arkadaşlarım şu günler kritik günler hamilelikte ilk ve son trimester çok kritik. Zaten bir sorun varsa ilk ultrason muayenenizde gözükecektir. Bebeğinizin ve sizin varsa evlatlarınız için kan vermek ve takip etmek için ısrarcı olmayın. Bir hafta beklerseniz durum belli olacak (kese içim gidildiğinde). Dış gebelik de bildiğiniz gibi kesenin kanala tutunması demek. Siz kan testi de yapsanız müdahale tarihi kese muayene tarihinizden önce olmayacak. Normal bir zaman olsa heyecan olsun bakalım diye ben de katılırım size ama varyant virüsün de çoğalmaya başladığı günlerde doktorların da biraz daha sağduyulu yaklaşması gerekir diye düşünüyorum.Boş yere sıkma canını kuzum. Akıntı, kanama vs olmadıkça birşey olmaz. Bende biraz sakarım, sürekli oralara buralara çarparım kendimi
Canım bu kan verme olayı doktora göre değişiyor sanırım. Mesela benim doktorum da 2 değil 5gün sonra kan istedi. Biraz eskiye göre yaşam şartları, kalitesi, genlerimiz, beslenme şeklimiz vs değiştiği için haliyle kadın vücudu da çok etkileniyor bundan. Günümüzde kimyasal, dış gebelik, düşük riski daha fazla olduğu için bazı doktorlar kan değerleri ile sürekli takip edip olumsuz durumlarda erken teşhis koymak için önlem alıyor. Yine de en iyisini kendi doktorumuz bilir. Sürekli kan isteyen doktora da, sürekli istemeyen doktora da hastaları olarak güvenmeliyiz.
Saol canım sağlıkla hepimizin kucağı dolsun inşAllahGeçmiş olsun canım ben de sana katılıyorum