2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba hanımlar sağlık ocağına kan testi verdim sonuç yarın çıkacak ama gelirken dayanamadım idrar kiti aldım negatif çıktı çok üzgünüm

Adetim kaç gün geçti canım? 150güzel bir değer maşallah
Doktora gittin mi canim bugundu sanırım merak ettim
Geldim canım 2de randevum bakalım sonuçları yazarım
Kızlar beta HCG 24 çıktı
Maşallah hayırlı olsun, daha çoook mimnak senin bebiş desene
Ay maşallah kese göründü demek vajinal bakmayı tercih etmedi mi canım? İnşallah kalp atışı da sorunsuz duyulur 2de benim randevum canım haber veririm
Merha ba hanımlar sağlık ocağına kan testi verdim sonuç yarın çıkacak ama gelirken dayanamadım idrar kiti aldım negatif çıktı çok üzgünüm
Belirtilerin var mı canım? Belki geç döllenme falandır bakalım sonucu bekleyelim inşallah

Başka bir topikte prodoctor testinde 6kere silik çizgi görüp gebeliği negatif olan birisi çok sevinme yazdı .. Bu markayla öğrenen var mı canım çok sıkıldı şu an
Ben de predictor erken gebelik testi ile ögrendim sorun çıkmadı sıkmayın canınızıı

Amin cnm inşallah hamilelikte dolayi hastanede yemekte yiyemiyorum midem bulanıyor
Kan sulandirici igne yapiyor pıhtı yüzünden dualarınızı bekliyorum her sey icin sagolun
Dualarımdasın canım, Rabbim yardımcın olsun sende bebekte çok iyi olun inşallah

Merhaba çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin, sağlıkla sıhhatle hamileliğini tamamlayıp kucağına alırsın inşallah bebeğini
Amin canım insallah sagolun Allah razı olsun sizden
Boyle bisey başına gelen var mi kan sulandirici igne yapıyorlar

Aynıyız sizinle galiba bende de hiç belirti yoktu bugün Ağzımda tuhaf bir tat aynısı burnuma da kokuyor. Siz keseyi görebildinizmi

Maşallah canım, inşallah kalp atışını da duyarsınız benim randevum 15:30 da, azcık daha sabretmem gerekiyor haber vericem mutlaka. Bu arada 5+2 yi doktor mu söyledi sana canım

Maşallah canım, inşallah kalp atışını da duyarsınız benim randevum 15:30 da, azcık daha sabretmem gerekiyor haber vericem mutlaka. Bu arada 5+2 yi doktor mu söyledi sana canım
İnşallah canım sağolasın Zor beklemek ya inşalah sizde görün Doktor 5+4 dedi ama son adet tarihim 27 Aralık buna göre 5+2 çıkıyor o kadar farketmiyor sanırım

Amin cnm inşallah hamilelikte dolayi hastanede yemekte yiyemiyorum midem bulanıyor
Kan sulandirici igne yapiyor pıhtı yüzünden dualarınızı bekliyorum her sey icin sagolun
Yasemin geçmiş olsun, daha önce pıhtılaşma sorunun var mıydı kaç haftalık bebeğin

Yasemin geçmiş olsun, daha önce pıhtılaşma sorunun var mıydı kaç haftalık bebeğin
Cumartesi günü gittik doktora 4.5 haftalık dedi doktor .
hastaneden çıktık eve geldik kalp çarpıntısı ve nabız yüksekliği başladı estrofem kullanıyordum gunde 4 kez denilmişti
Ben ertesi gün acile gittim nabız yüksekliği var diye kansızlık mi var neden böyle oluyor dedim doktorlar kan sonuçlarım çıktıktan sonra beni çıkartmadılar hastaneden testleri 2 kez tekrarladilar acaba yanlış mı diye dogru dun gece ambulansla sehir hastanesine sevk edildim
Oturduğum yerde nabzim cok yüksek ilk defa bu kadar oluyor ciğerime resmen bıçak sallaniyor nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum tup bebek doktoruma acilde olduğumu anlattim estrofem kesti hemen.
Neyden oldugunu hala bulamadılar
Bunun yanında ilac olarak prolutex ignem sabah aksam ve 3 gunde bir progesteron igne kullanıyorum

Keseyi gördünüz mü Kedilervekitaplar benimde kontrolüm bugundu ama yarına aldım birgün daha bekliyim dedim sat tarihlerimiz sizinle yakın inşallah gormussunuzdur bende yarın görürüm umarım 5.haftanin içinde oluyoruz inşallah sorunsuz ilerler kese için erken mi diye düşündüm geç zamana alayım dedim ama anca 1gun sabredebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…