2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İlk değer için az çok diyemeyiz ama 2 günde bir 2 katına çıkmadı yükselmesi lazım.2 yada 4 güne bir kan verilebilir Ben 1036 da ultrasona gittim göremedi 1500 olunca kese görünür dedi 4.000 olunca baktırdım kese göründü.

İnşallah keseyi görürsün kuzum, güzel haberler getir bize haberleşelim kuzum Allah hayırlısını versin hepimize

Kızlar Allah nasip ederse yarın 14.00da keseyi görmek için randevum var. Yarın 5+2 günlük olacağım. Kese görünür de, acaba vajinal ultrason ile kalp atışı alabilir mi doktor? Çok mu erken bunun için?
Benim 4+5 de göremedi normal keseyi ve yolk sac ı vajinal baktı gördü. 20 gün snr ya randevu verdi.. Çok gidip gelmemk için vajinal mantıklı

Ben de yarın gidicem kızlar, inşallah keseyi görebiliriz ve herşey yolundadır

Merhaba arkadaslar kismetse 3 yildir bekliyorduk ve 2 aylik regl duzelnsizliginden sonra hamileyim. 2 gun once 118 bhcg bugun ise iki katina cikmis 256 kismetse pazartesi kese gormeye randevu verdi
Tebrikler hayırlı olsun Yarınki pazartesiyi mi kastediyosunuz yoksa haftaya pazartesi mi

Kızlar bişey sorucam, kaç haftalık olduğunuzu neye göres hesapladınız? Sat a göre mi, bir de döngü uzunluğunuzu hesaba katıyormusunuz? Yoksa beta değerinizie göre ortalama bi hafta sayısı mı belirliyosunuz

Benim 4+5 de göremedi normal keseyi ve yolk sac ı vajinal baktı gördü. 20 gün snr ya randevu verdi.. Çok gidip gelmemk için vajinal mantıklı
Aynen canım hem rahim içine bakmış olur başka bir sıkıntı kist vb var mı diye, hemde erkenden görmüş olur keseyi inlallah
İnşallah sağlıkla ilerliyordu canım, hepimiz güzel haberlerle gelelim yarın
Merhaba arkadaslar kismetse 3 yildir bekliyorduk ve 2 aylik regl duzelnsizliginden sonra hamileyim. 2 gun once 118 bhcg bugun ise iki katina cikmis 256 kismetse pazartesi kese gormeye randevu verdi
Hayırlı olsun canım, ne güzel bekleyişin sonunda bebişin sana gelmiş. Sağlıkla ilerlesin inşallah ilk sayfadaki sorularımızı cevaplarsan en kısa zamanda listemize eklerim.

A ahubb canım en kısa zamanda ekleyeceğim listeye, not aldım. Şu an sitede bir sıkıntı olduğu için mesaj düzenleme yapılamıyor. Aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun

Sata göre hesapladım ben canım. Googleden hesaplama aracına girip yaptım. Hamilelik uygulamalarında da sat istiyor genelde.

Kese için beta hcg kaç olunca görülüyor.dr um bekleyelim biraZ dedi.bu nedenle soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…