2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hadi inşallah kanda güzel bir beta sonucu gelir canım. Yarına kadar sabret, heyecanlı oluyor beklemek

Kızlar Allah nasip ederse yarın 14.00da keseyi görmek için randevum var. Yarın 5+2 günlük olacağım. Kese görünür de, acaba vajinal ultrason ile kalp atışı alabilir mi doktor? Çok mu erken bunun için?
Canım küçük bi ihtimal dediğin gibi vajinal yaparsa duyabilir ama haftaya çağırır seni 6. Haftana girdiğinde yani genelde öyle oluyormus.

Haklisin canim, hepimizin birbirinden ogrenecek çok seyi var
Kızlar Allah nasip ederse yarın 14.00da keseyi görmek için randevum var. Yarın 5+2 günlük olacağım. Kese görünür de, acaba vajinal ultrason ile kalp atışı alabilir mi doktor? Çok mu erken bunun için?
Hayirlisiyla görürsün insallah, bende 5+3 te gordum keseyi ve minigi doktor belli belirsiz kalp atimi haftaya daha net duyariz dedi, persembe gunu gidecegim insallah, kalp atimini duymayabilirsin üzülme sakon çünkü daha cok minik

Kızlar ben kan testi yaptırmadım. Doktorumla görüştüm kan testi yaptırmana gerek yok, folik asit içemeye başla, bir hafta sonra gelirsin. Özellikle pandemiden dolayı sürekli gidip gelmemi istemedi sanırım. 3 gün arayla iki idrar testi yaptım ilkinde biraz silik olan test ikincisinde çok netti. Kan testi gerçekten gerekiyor mu? Şu an 5. haftadayım. Önümüzdeki hafta başı gitmeyi planlıyorum. Siz de durumlar nasıl?

Az bucuk kendimi tanitayim o zaman
bat 20 ocak, ilk once bata 5 gün kala ogrendim, bat gecince de kan testi yaptim, sonrs biraz daha bekledim, 5+3 de doktora gittim keseyi ve minigi gördük, persembe gunu de Allah nasip ederse, kalp atimini duyacağız bu benim 3.gebeligim,3.bebegim insallah, 2 oğlum var biri mayista 9 digeri haziranda 5 olacak, 34 yasindayim bende...
Hepimiz saglikla hamilelikleri gecirip doguralim insallah saglikla hayirlisiyla

Merhaba, bende ayni senin gibi idrar testiyle kontrol ettim iki sefer, sonra saglik ocagina gittim ebe ile görüştüm test yaptigimi soyleyince zaten hemen aldi beni gel kan testlerini yapalim dedi onunla birlikte betaya baktik, o kan testleriyle doktora gittim, sende boyle yapabilirsin istersen, sonuclar 1 gun sonra cikiyor

Canım küçük bi ihtimal dediğin gibi vajinal yaparsa duyabilir ama haftaya çağırır seni 6. Haftana girdiğinde yani genelde öyle oluyormus.
Canım ben eşimin mesleğinden ötürü sürekli doktora gidemiyorum her istediğimde. Askeri personel kendisi, izinler vs sıkıntı oluyor. Doğudayız, ilçede oturuyoruz. Merkez 1.5 saat. Yollarda sıkıntılı tek başıma gitmem de pek mümkün değil. O yüzden acaba bir umut vajinal den kalp atışı alır mıyız diye duydum da bakalım hayırlısı olsun
Bazen kalp sesi dinletmesede de ekranda kalbinin attığını gösteriyormuş. İnşallah bende duyarım çok meraklıyım. Heyecanla yarını bekliyorum ya
Canım kanı nerde veriyorsun? Sağlık ocağı mı hastane mi yoksa? Aslında kanda beta takibi yapmak istiyor doktorlar normalde ama Tabiki doktorun senin için daha iyisini bilir. Sen bu süreçte dikkat et kendine bol bol.
Yaa maşallah 3.minik demek bu kız mı olacak acaba senin öyle geldi içimden. İki abisi olur aslan gibi maşallah ya

Evet burada yazan kişilerin bir kismi Eylül annesi olacak muhtemelen. Çünkü bebisler dokuz ay durmak istemiyor :)

Dogru bu benim gittigim doktorda belli belirsiz kalp atimi var dedi bana, ama genelde kese minik gordukten sonra kalp atimini belli bir sekilde duymak istiyorlar hayirlisiyla sende duyarsin insallah
Bilmem ki ben ilk cok kiz hissettim sonra erkek bilemiyorum hayirlisi saglikli olsun da

Cuma, 1215 çıktı. Perşembe de dr.a gitmeyi düşünüyorum. Siz kan verdiniz mi?
Masallah canım seninki baya yüksek çıkmıs döllenme mi erken oldu acaba yoksa G gystar bizimki mi düsük bizim yarın insallah artmış olur tam anlamıyla yarın inanmış olacağım artık kimseye bile söyleyemiyorum

ben de cuma yaptırdım 46.5 çıktı. pazartesi tekrar vericem artış için. sizinkinin yanında benimki düşükmüş. döllenme zamanı ile ilgili mi acaba. yumurtlamanız ne zamandı sizin
Endişelenme, önemli olan iki kat artması. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum. Son zamanlarda adetlerimde hafif değişimler vardı zaten, yumurtlama zamanım da erken olabilir.

Benim bat 28 ocaktı. Yani adet olmam gereken gunun ertesi gittim kan icin. İlgisi olabilir mi bilmiyorum.
Ben de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum.

Benim bat 28 ocaktı. Yani adet olmam gereken gunun ertesi gittim kan icin. İlgisi olabilir mi bilmiyorum.
Ben de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum.
Evet canım senin adet daha yakınmış ya ondandır sağlıkla al kucağına insallah. ya ben artısı görsem söylerim sabredemem kalp atışına kadar sizler naptınız kızlar söylediniz mi ailelere ??

İnşallah canım sağlıkla duyarım kalp atışını

Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun da cinsiyet farketmez canım
ben de cuma yaptırdım 46.5 çıktı. pazartesi tekrar vericem artış için. sizinkinin yanında benimki düşükmüş. döllenme zamanı ile ilgili mi acaba. yumurtlamanız ne zamandı sizin

Kızlar benimde adetten 2 gün önce 33 çıkmıştı. Bende niye düşük falan diye düşündüm de. Her insanın hormonunun kana karışma hızı hem farklı, hemde döllenme zamanından ötürü az ya da çok artıyor olabilir. İki kat veya %60ı artıyorsa beta sıkıntı yok demekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…