2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bende de ağrı oluyordu, sanırım iç çamaşırım biraz sıkmış o da fazladan ağrıya sebep olmuş
Bende de daha şimdiden çok şişkinlik oluyor. Sürekli bol şeyler giymek istiyorum
Evet normal gibi görünüyor, çarşamba kontrolüm var orada soracağım. Bende henüz bulantı hiç başlamadı, bakalım ne zaman başlayacak
Bende de bulantı yok ama mide yanmaları başladı bakalım güzel sonuçlar çıkar inşallah canım.

Kızlar ben dayanamadım bir test daha yaptım aradan 22 saat geçmiş oldu .. sizce de koyulaşma olmamış mı üstteki az önceki yaptığım alttaki dün yaptigim

Eklentiler

• IMG_20210131_133544.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba güzel anneler
Benim nasipse 28 Eylül dogum tarihi
Eylül anneleri grubundayim, ama kabul ederseniz buraya da yazarim, Eylülün son gunleri oldugu icin cogu kisi kalp atisini diyarken ben daha beta ogreniyordum
Her iki gruptan da öğreneceğim cok sey var

Sağlıklı hamilelikler yaşarız inşallah. Bat 22 ocak olanlar grubundan hatırladım sizi.
Grubumuzda şu an Ekimin başında doğum yapacaklar çoğunlukta. Ekim sonunda doğum yapacaklar gelene kadar kalp atışlarını duyacağız hepimiz inşallah. Sizinkiyle aynı durum

Evet haklısın suan öyle ekim basindakiler Eylül sonuda olabilir, benim iste 1 hafta önce olabilir, hayirlisiyla vakitlice gelirler insallah

Benim de sol tüpümdeydi ama benim ileri derecede olduğu icin ameliyatla alınmıştı tüpüm. Yani ben henuz gitmedim doktora surec ne aşamada bilmiyorum ama umarim yerine geçmiştir:) siz de korkmayin lütfen.
Çok saol canım inşAllah.. kucaklarimiz dolsun

Merhaba canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Tabiki kabul ederiz ne demek birbirimizden çok şey öğreniriz senin de dediğin gibi biz Ekim başı anneleriyiz şuan ama belkide miniklerimiz üç beş gün erken gelmek isterlerse bizde Eylülde doğum yaparız belki. O yüzdeeeenn hepimiz kardeşiiiiz

yok canım 1 dakika içinde çıktı ikinci çizgi aradan 12 saat geçti tekrarlarım yine 1 dakika içinde çıktı. 7 Ocakta regl olduğumda her zamankinden farklıydı 4 gün sürdü ama çok koyu kahverengi hatta neredeyse siyah gibiydi pıhtılı ben kimyasal geçirdim ve reglle attım sandım, şimdi test çabuk çıkınca acaba o yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum bu ay 2 3 kez değerlendirdik yumurtlama zamanı bile olmayabilir. kan testine bugün gitmek istiyorum ama yasak da var yarına kadar sabretmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…