Keseyi gördünüz mü nasıl geçtiBende doktora gittim bugün ilk muayenemdi
Keseyi gördük çok şükür. Tekrar betahcg istedi 7200 çıktı haftaya Cumartesi tekrar çağırdı. Kalp atışı içinKeseyi gördünüz mü nasıl geçti
Ayy masallah darısı bizeKeseyi gördük çok şükür. Tekrar betahcg istedi 7200 çıktı haftaya Cumartesi tekrar çağırdı. Kalp atışı için
matmazel34 canım naptın, doktora gittin mi?
Dün gittim hemen yazdım ama gözünüzden kaçmış galiba.Bende de ağrı ve batma oluyor. Ara ara midem yanıyor. Hatta belim de ağrıyor.
Sizde meme hassasiyeti devam ediyor mu? Bende daha önceki hamileliklerimde olmadığı kadar hassasiyet var sanırım. Ya da ben artık hatırlamıyorum.
Haftaya kısmetse artar belirtiler.
Bu arada aramıza katılan yeni anneler hoşgeldiniz.
matmazel34 ben de seni merak ediyorum. İnşallah güzel haberler alırsın.
Benim bazen sancıyor göğüslerimAynı şekildee
Bende pazartesi kese için gideceğimKeseyi gördük çok şükür. Tekrar betahcg istedi 7200 çıktı haftaya Cumartesi tekrar çağırdı. Kalp atışı için
Kanaman olduğunu yazmıştın canım, sonra dış gebelik mi değil mi bakmak için çağıracak demiştin. Görmedi mi onu doktor? Dur bakalım Allahtan ümit kesilmez ya, inşallah dış gebelik falan yoktur. Sadece kist kanaması dır da bebiş senledir inşallah.Dün gittim hemen yazdım ama gözünüzden kaçmış galiba.
Betahcg 175 çıktı. Bana değer düşük gibi geldi ama doktor normal dedi.
Gebelikte nadiren oluşan bi kist oluşmuş ve o patlamış. Yaşadığım ağrının ve khve kanamanın sebebi buymuş. Kanamam hala az az devam ediyor.
Ağrı kesici yapalım dedi sabrederim dedim ama yoruldum iyiden.
Ani hareket edince ağrı saplanıyor çok şiddetli, baş dönmesi yapıyor. Yrın tekrar beta baktırıcam dış gebelik de ekstra olabilirmiş. Bat dan 1 gün önce gittiğim için kese de görünmedi. Kese görünmediği için progesteron da yapamıyor.
Temmuzda kalbi durdu kaybettim, buda sıkıntılı şuanda. Eşim asla anlamıyor beni şuanda. İçimde yaşıyorum duygularımı.
AnladımKeseyi gördük çok şükür. Tekrar betahcg istedi 7200 çıktı haftaya Cumartesi tekrar çağırdı. Kalp atışı için
Maşallah çizgi çok güzel çıkmış canım. Pazartesi güzel haberler bekliyoruz, sende katıl aramıza bir an öncesat 7 Ocak. Bat 4 Şubat. tahmini yumurtlama zamanında sadece 2 gün değerlendirmiştik hiç umudum yoktu. bugün sabaha karşı içimden bir ses test yap dedi daha regle 5 gün olmasına rağmen kaset test böyle çıktı. Pazartesi kan testine gidicem inşallah her şey yolunda çıkar ve ben de Ekim annesiyim diyebilirim
Benimde azcık hassasiyeti varBenim bazen sancıyor göğüslerimdokunamıyorum bazen o derece hassas oldu.
Bende pazartesi kese için gideceğimvajinal den de kalp atışı bakmasını isteyeceğim bakalım güzel olur inşallah maşallah sana da canım sağlıkla ilerlesin
Herkeste farklı oluyor demekki canım. Ne mucizevi, ne ilginç birşey bu hamilelik. Allahın mucizesi gerçekten.Benimde azcık hassasiyeti var
inşallah canımMaşallah çizgi çok güzel çıkmış canım. Pazartesi güzel haberler bekliyoruz, sende katıl aramıza bir an önce
Yedek test varsa tekrarla bakalım canım. Ya da beklerim diyorsan pazartesiyi bekleyelim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canıminşallah canım15 gün ve 1 hafta önce değerlendirdiğimiz tarihler. çizginin bu kadar net olması inşallah sorun değildir. son reglden sonra test yapmıştım negatifti üstüne görmüş de olamam bakalım pazartesi belli olur sanırım
Dış gebeliği erken dönemde betahcg bakarak anlıyorlar. Yarın kan verince belli olucak.Kanaman olduğunu yazmıştın canım, sonra dış gebelik mi değil mi bakmak için çağıracak demiştin. Görmedi mi onu doktor? Dur bakalım Allahtan ümit kesilmez ya, inşallah dış gebelik falan yoktur. Sadece kist kanaması dır da bebiş senledir inşallah.
Canım ne yazık ki erkeklerin çoğu böyle. En yakınımız ellerimizden anlayış bekliyoruz ama bazen erkek aklıyla düşünüyorlar. Kadınların hassas, kırılgan olduğunu anlayamıyorlar. Sorun ne bilmiyorum ama belki de üzülmemeni istiyordur eşin. Sıkma canını, biz hep burdayız. Birbirimizi anlamak, dertleşmek için var bu topik. Allah yardımcın olsun canım, inşallah dış gebelik değildir.
Canım sen bu testi bata kaç gün kala yapmistinCanım test bozuk olabilir mi acaba bende bu marka testle öğrendim ama benim ilk çizgi bu kadar geride değildi.
Aaa öyle mi ben o topiği de çok sevmiştim ama nasip olmadıCanım senin adına çok sevindim Eylül annelerine tanımıştım bu sefer sağlıcakla ilerler inşallah
Canım bence herkes birbirine yardımcı oluyor gözden kaçmış olabilir bazen üst üste yazılanlar oluyorHayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür kimin mesajına alıntı yapıp cevaplasam hiç geri dönen olmuyor, aynı mesaja başkaları alıntı yapıyor arkadaşlar onlara cevap veriyor, herkes herkese cevap veriyor gördüğüm kadarıylabenmi görünmezim acaba mesajlarım kaale alınmıyormu anlamadım, ben gruptan ayrılıyorum herkese hayırlı hamilelikler dilerim
yani özel özel kasıtlı bir şekilde size cevap verilmemiş gibi yazmışsınız ama aksini düşünüyorum çok faydalı ve herkes birbirine yardımcı oluyor.Hayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür kimin mesajına alıntı yapıp cevaplasam hiç geri dönen olmuyor, aynı mesaja başkaları alıntı yapıyor arkadaşlar onlara cevap veriyor, herkes herkese cevap veriyor gördüğüm kadarıylabenmi görünmezim acaba mesajlarım kaale alınmıyormu anlamadım, ben gruptan ayrılıyorum herkese hayırlı hamilelikler dilerim