2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
pHayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür kimin mesajına alıntı yapıp cevaplasam hiç geri dönen olmuyor, aynı mesaja başkaları alıntı yapıyor arkadaşlar onlara cevap veriyor, herkes herkese cevap veriyor gördüğüm kadarıyla🙁☹️ benmi görünmezim acaba mesajlarım kaale alınmıyormu anlamadım, ben gruptan ayrılıyorum herkese hayırlı hamilelikler dilerim
Ayy kıyamam yaa :KK19: hamileliğin vermiş olduğu alinganligini yirim... Canım bazen o kadar mesaj yazılmış oluyor ki ben elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum ama bazen aralarda kalan mesajlari tekrar okuyunca gorebiliyorum:KK23:

Herkese merhaba hepiniz sağlıkla kucaklariniza alırsınız evlatlarinizi inşallah.
Son regl tarihleriniz nedir acaba ben en son 27aralikta regl görmüştüm gecikme var normalde de düzenli değildir regl m ama bu ay içimdeki his bebiş var olduğunu söylüyor ptesi kan veya idrar yapıp kesinleştirecegim dua edin bana da olur mu egerki varsa Ekim annesi olacağım sanırım tam hesaplayamadım ama

Yedek test varsa tekrarla bakalım canım. Ya da beklerim diyorsan pazartesiyi bekleyelim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım :nazar: :KK68:
Yedek test vardı yaptım uyuyup uyanıp o da aynı şekilde net kırmızı çizgi çıktı ilişki gününden hesaplayınca gerçekten çok erken bu şekilde çıkması şaşırttı beni. inşallah canım 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar ben de aynı şekilde 1 düşük bir dış gebelik geçirdim. Bat 27 Aralık. Dün test yaptim pozitif cıktı. Umarim bu sefer sağlıkla kucagimiza aliriz. 3 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Doktorum hemen gelme dedi. Önümüzdeki hafta sonuna doğru gideceğim ultrason icin.
Bu arada ağızda demirimsi bir tat var 2 gundur. Bu durumu yaşayan var mı?
Hoşgeldin sağlıkla gelsin bebiş😍 dış gebelik hangi tüpteydi benim soldaydı sanırımdoktor bisey demedi kesin olarak, forumda araştırdım aynı tüpte sorun yaşamadan hamile kalan var mi diye, bu ay da soldan yumurtlayarak 9 ay sonra ilk deneme oldu. Içimde hep şüphe sol tarafımda yumurtlamadan beri bi ağrı var korkuyorum hamile kalmaya da korkar oldum bat 5 şubat

Doktora gittim, bi kist varmış o patlamış. Khverengi kanamanın sebebi oymuş. Ağrılar için dış gebelikten şüphelendi. Pazar tekrar gidicem betahcg bakılıp anlıcaz. Progesteron yapamıyorum daha kese bile belli değil dedi
Çok geçmiş olsun canım çabucak toparlanirsin ve değerlerin de güzel çıkar inşAllah

Dış gebeliği erken dönemde betahcg bakarak anlıyorlar. Yarın kan verince belli olucak.
Bence dış gebelik yok kist böyle ağrı yapıyor. Pazar akşamı hayırlı haber verebilirim inşallah
İnşallah hiç sorun yaşamadan keseyi görürsünüz. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Maalesef eşler anlamıyor, güçlü görünmeye mi çalışıyorlar, işin çok uzağında mı hissediyorlar bilmiyorum. Benim eşim de önceki düşüğümde teselli edeceği yerde yoksaymış ve sorunun kendiliğinden geçmesini beklemiş ve üstelik önemsiz konulardan sorun çıkarıp beni büsbütün yalnız bırakmıştı. Geçip gitti çok şükür. Düşükten sonra dünyaya gelen oğlum ona iyi bir baba, bana da çok şükür anne olmayı öğretti.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür kimin mesajına alıntı yapıp cevaplasam hiç geri dönen olmuyor, aynı mesaja başkaları alıntı yapıyor arkadaşlar onlara cevap veriyor, herkes herkese cevap veriyor gördüğüm kadarıyla🙁☹️ benmi görünmezim acaba mesajlarım kaale alınmıyormu anlamadım, ben gruptan ayrılıyorum herkese hayırlı hamilelikler dilerim
Merhaba böyle denk gelmesine üzüldüm. Grupta kimsenin kötü niyetle hareket ettiğini düşünmüyorum. Bence gruba bir şans daha verin. Birbirimize destek olup geçireceğimiz 9 ayımız var inşallah. Bazen birisinin bir sözü bile bize kendimizi iyi hissettiriyor. Belki size de fayda sağlayacak bir şeyler olur. Hepimiz çok şükür bebek taşıyoruz hepimizin hormonları tavan yapacak. Mümkün olduğunca birbirimize kucak açalım 🤗🤗

Dış gebeliği erken dönemde betahcg bakarak anlıyorlar. Yarın kan verince belli olucak.
Bence dış gebelik yok kist böyle ağrı yapıyor. Pazar akşamı hayırlı haber verebilirim inşallah
İnşallah canım ya. Benim de içime öyle doğdu açıkçası, kistin ağrı yapıyor diye düşünüyorum. İnşallah betan artar da dış gebelik ihtimali ortadan kalkar. Allah yardımcın olsun canım. 🙏
Sanırım bende Ekim annesi olacagim bugun idrar testim pozitif çıktı pazartesi kan vereceğim 28 aralik son adetin ilk günü benimle aynı olup doktora giden yada kan veren varmı sonuç ne cikti
Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerler inşallah 😍🌹🙏
Canım sen bu testi bata kaç gün kala yapmistin :110:
4 gün kala yapmıştım canım. Ertesi gün bir tane daha yaptım o iyice koyu çıkmıştı. Eki Görüntüle 2773122
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür kimin mesajına alıntı yapıp cevaplasam hiç geri dönen olmuyor, aynı mesaja başkaları alıntı yapıyor arkadaşlar onlara cevap veriyor, herkes herkese cevap veriyor gördüğüm kadarıyla🙁☹️ benmi görünmezim acaba mesajlarım kaale alınmıyormu anlamadım, ben gruptan ayrılıyorum herkese hayırlı hamilelikler dilerim
Canım diğer arkadaşlarda sıkıntı var mı bilmiyorum ama bende bir sıkıntı var. Telefondan bakıyorum çoğu zaman. Arada tüm sayfaları gezsem de göremiyorum bazı mesajları. Üstelik bu topikte değil birkaç topikte yaşadım bu durumu. Okudum tüm sayfaları niye bu mesajı görmedim diyorum ama görünmüyor. Anlamadım. 😔Yoksa kaale almamak olur mu aşk olsun. Birimiz görmezse diğerimiz görür canım, burda birbirimize yardımcı olmak için varız. Görmediysem sorularını kusura bakma canım, öyle durumlarda tekrar etiket yapman yeterli. :KK68:
Herkese merhaba hepiniz sağlıkla kucaklariniza alırsınız evlatlarinizi inşallah.
Son regl tarihleriniz nedir acaba ben en son 27aralikta regl görmüştüm gecikme var normalde de düzenli değildir regl m ama bu ay içimdeki his bebiş var olduğunu söylüyor ptesi kan veya idrar yapıp kesinleştirecegim dua edin bana da olur mu egerki varsa Ekim annesi olacağım sanırım tam hesaplayamadım ama
Canım inşallah gönlündeki seninledir. İnşallah hislerin doğru çıkar, sende Ekim annesi olarak aramıza katılırsın. 🙏🌹♥️
Yedek test vardı yaptım uyuyup uyanıp o da aynı şekilde net kırmızı çizgi çıktı ilişki gününden hesaplayınca gerçekten çok erken bu şekilde çıkması şaşırttı beni. inşallah canım 🙏🏻
Erken döllenme olabilir canım eğer kuruma çizgisi değilse. Erken yumurtladıysan belki. Bazılarının da idrara daha erken ve yoğun karışıyor mesela beta hcg. O yüzden de koyu çıkmış olabilir.
Kızlar yapılan teste çizginin giderek koyulaşması beta hcg nin yükseldiği anlamına da gelir mi ?
Evet canım. Beta idrarda arttıkça çizgi koyulaşıyor.
İkinci çocuk
25 yaşındayım
Sat:28 aralik
Henüz idrarda belli kan tahlili yaptırmadım ama
Merhaba canım ekleyeyim inşallah. Aramıza hoşgeldin 🙏🌹

Hoşgeldin sağlıkla gelsin bebiş😍 dış gebelik hangi tüpteydi benim soldaydı sanırımdoktor bisey demedi kesin olarak, forumda araştırdım aynı tüpte sorun yaşamadan hamile kalan var mi diye, bu ay da soldan yumurtlayarak 9 ay sonra ilk deneme oldu. Içimde hep şüphe sol tarafımda yumurtlamadan beri bi ağrı var korkuyorum hamile kalmaya da korkar oldum bat 5 şubat
Benim de sol tüpümdeydi ama benim ileri derecede olduğu icin ameliyatla alınmıştı tüpüm. Yani ben henuz gitmedim doktora surec ne aşamada bilmiyorum ama umarim yerine geçmiştir:) siz de korkmayin lütfen.

Erken yumurtluyorum çünkü muhtemelen erken döllenme ondan. 20 ocakta normal testte silik erken gebelik testinde çift çizgi gördüm 21 inde beta baktırdım 120 23ünde 245 25inde 576 28inde 1447 oldu
Anladım benimkisi şimdi silik cumartesi akşam çıktı pazartesi yaptiricam o arada biraz yükselir heralde

Eklentiler

• IMG-20210130-WA0008.jpeg
    IMG-20210130-WA0008.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 42
Hanımlar merhaba. allah izin verirse ben de ekim annesi olucam sanırım:) sat 2 ocak. 29 ocak sabah idrarda gördüm hemen gittm kan verdim beta hcg 46.5 çıktı. pazartesi birdaha vermemi istedi doktorum. ne dersiniz değer nasıl sizce? bu arada bat 31 ocaktı. yani iki gün erken öğrenmiş oldum

Eklentiler

• 4605A8F7-0A7A-43B3-8AB8-8985B73728BA.jpeg
    4605A8F7-0A7A-43B3-8AB8-8985B73728BA.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 38
Hanımlar merhaba. allah izin verirse ben de ekim annesi olucam sanırım:) sat 2 ocak. 29 ocak sabah idrarda gördüm hemen gittm kan verdim beta hcg 46.5 çıktı. pazartesi birdaha vermemi istedi doktorum. ne dersiniz değer nasıl sizce? bu arada bat 31 ocaktı. yani iki gün erken öğrenmiş oldum
Hayırlı olsun canım benim de sat 2 Ocak ben de aynı durumdayım netleştirmek için yarın yine kan alınacak insallah güzel bir artış olur ikimizin de 😊 ben de sabırsızlanıyorum artısı görürsem insallah o zaman tamam diyeceğim.

Hayırlı olsun canım benim de sat 2 Ocak ben de aynı durumdayım netleştirmek için yarın yine kan alınacak insallah güzel bir artış olur ikimizin de 😊 ben de sabırsızlanıyorum artısı görürsem insallah o zaman tamam diyeceğim.
sizin de hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.. sizin kaç çıktı beta acaba? ne zaman yaptırdınız

X