- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Sabah ekleyeyim inşallah canım tekrardan hayırlı olsunTamam canım sat 31.12.2020
Yaş 34
2.çocuk
Teşekkür ederimSabah ekleyeyim inşallah canım tekrardan hayırlı olsun
Solgar yeni duydum dr mı tavsiye etti?Hayırlı olsun canım ben solgar kullanıyorum
Bi arkadasim tavsiye etmisti guvenilir ve katkisiz diye içinde hic vitamin veya katki maddesi yok sadece folikasitmis basladim sonra kontrole gitmistim hormon icin doktora soyledim devam edebilirsin bende sadece folikasit verecektim dedi kaldi oyle 100 tane var icindeSolgar yeni duydum dr mı tavsiye etti?
Çok Teşekkür ederim canımBi arkadasim tavsiye etmisti guvenilir ve katkisiz diye içinde hic vitamin veya katki maddesi yok sadece folikasitmis basladim sonra kontrole gitmistim hormon icin doktora soyledim devam edebilirsin bende sadece folikasit verecektim dedi kaldi oyle 100 tane var icinde
İnşallah sağlıkla keseyi görürsün canım, Allah yardımcın olsunKızlar yarın kese icin gidicem dualarınızı eksik etmeyin Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
Allah razı olsunİnşallah sağlıkla keseyi görürsün canım, Allah yardımcın olsun
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahKızlar yarın kese icin gidicem dualarınızı eksik etmeyin Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
İnşAllah yazarımRabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahsonuçları yazarsınız inşallah
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar, inşallah ekim annesi olacağım daha bu akşam teste öğrendim. Doktora bir hafta sonra gideceğim erken gitmek istemiyorum.
hangi folikasiti kullanıyorsunuz? Gidip eczaneden alayım
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kizlar. Araniza yeni katildm. Ben de ekim annesi olacagm Allahn izniyle
Bendensin seninle aynısını yaşadım 8 de kalbi durmuş ben 10 haftalık sanıyordum. Temmuz’da kürtaj oldum. Korkuyorum paylaşmayaAy aynı şeyleri yaşamışız benim de8 haftalık durmuş normalde 9 olması gerekiyordu. Bu kez inşallah sağlıkla geçecek hepimize inanıyorum kızlar:)
Ben de iki kutu içtim bebek düşünmeye başlayınca. İçerken nasip olmadı gebelik, bıraktım sonra o ay hamile kaldımSolgar yeni duydum dr mı tavsiye etti?
Folidoce kullandım daha önce. Folik asit ve b12 vit var içinde. Bulamadım eczanede busefer folidus aldım. Doktoruma yazıp sordum uygun kullan dediMerhaba kızlar, inşallah ekim annesi olacağım daha bu akşam teste öğrendim. Doktora bir hafta sonra gideceğim erken gitmek istemiyorum.
hangi folikasiti kullanıyorsunuz? Gidip eczaneden alayım
İnşallah görürsün canım, son betan kaçtı? Görünür yarın inşallahKızlar yarın kese icin gidicem dualarınızı eksik etmeyin Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
Hayırlısıyla görürsünüz inşallahKızlar yarın kese icin gidicem dualarınızı eksik etmeyin Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
1067 :)) inşAllahİnşallah görürsün canım, son betan kaçtı? Görünür yarın inşallah
Amiin inşAllahHayırlısıyla görürsünüz inşallah