- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
MaşAllah çok iyi devam etsin hep :)Teşekkür ederim sonucum çıktı Cuma 14.7 pazartesi 47.3 perşembe 247 şeklinde nasıl sizce artışş
Ne kadar ayıp, kırıcı bir söz ya. İnsanlar böyle durumlarda nazikçe geçmiş olsun diyip teselli vereceği yere söylenen söze bak. Hiç utanma, düşünce kalmamış insanlarda. Valla karın çıkmaya başlayana kadar söylememek en iyisi canım. Allah korusun bebeklerimize birşey olsa, ay şöyle yapsaydın, bunu yeseydim düşmezdi vs diye insanı yaralayan öyle çok düşüncesiz oluyor ki. İnsanın bunlara tek tek katlanması çok zor. Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah hepimiz.Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bana kalırsa söyleme birkaç aylık olsun, ben de bir düşük bir Dış gebelik geçirdim, duyan yine mi rahat durmadınız dedi çok üzdü bu beni, bir de nazardan korkuyorum o yüzden de azicik daha beklemeni öneririm,
Benim 26 Aralık canım. Bende pazartesi gideceğim inşallah, doktorun dediklerini iletirim size.Sevgili anne adaylarıaranızda sar 25-26 Aralık civarı olup doktora giden varsa, gebeliğin kaçıncı haftasında olduğunuz söylendi? Beşinci haftada mıyız? Bu arada ben de ilk randevumu aldım nihayet, çarşamba gidiyorum
Güzel artmış canım maşallah, sağlıkla ilerlesinTeşekkür ederim sonucum çıktı Cuma 14.7 pazartesi 47.3 perşembe 247 şeklinde nasıl sizce artışş
Ellerine ne geçiyor bilmiyorum, oğlum maşallah çok hareketliydi hamileydim ben de o zamanlar konsum dedi sen daha buna anca yetiyorsun ona nasıl bakacaksın dedi. Nasıl moralim bozuldu şimdiki aklım olsa sanane ben bakacağım sen mi bakacaksın derdim. Kayıplardan sonra kafama bisey takmamalı öğrendim geç olsada.. korona var dicekler hiç bişey olmasa kilolara takar bunlarBen çok yakınlarım (kendi ailem ve eşimin anne babası) dışında hiç kimseye en az 8 haftalık olmadan söylemeyi düşünmüyorum. Nazar bir yana, herkes sevincinizle sevinmiyor, ileri geri konuşan, ayy çocuk mu hayatın kayacak, uykuya hasret kalacaksın vs diyen dengesizler oluyor, bu da negatif etki bırakıyor üzerimizde. O yüzden hiç gerek yok erkenden söylemeye. Önce kendimiz alışalım, bebeğin sağlık durumu biraz daha netleşsin sonra yavaş yavaş söylenir.
Maaşallah cok güzel artmış değerinTeşekkür ederim sonucum çıktı Cuma 14.7 pazartesi 47.3 perşembe 247 şeklinde nasıl sizce artışş
Benim beş aylık hamile bir arkadaşıma güya espri olsun diye o sen de git gide gözlemeci teyzelere benzemişsin diyen oldu düşün, bazı insanların ayarı yok. Ya uzak duracaksın, ya da lafını orda söyleyip geçeceksin takmayacaksınEllerine ne geçiyor bilmiyorum, oğlum maşallah çok hareketliydi hamileydim ben de o zamanlar konsum dedi sen daha buna anca yetiyorsun ona nasıl bakacaksın dedi. Nasıl moralim bozuldu şimdiki aklım olsa sanane ben bakacağım sen mi bakacaksın derdim. Kayıplardan sonra kafama bisey takmamalı öğrendim geç olsada.. korona var dicekler hiç bişey olmasa kilolara takar bunlarben elimde olsa eşime de söylemek istemiyorum paylaşıyor hep, ama bulantidan anlar hal ve hareketlerimden ))
Saol canım inşallah ben de katılırım bakalım 5 şubat bat. Dış gebelikte hiç kanama olmadı canım beta artışından anlaşıldı 2 iğne ile düşürüldü. 9 ay geçti kontrollerini yaptırdım smear testi vs doktor artık geç kalma dedi yaş 35 oldu çünküİnsanlar ne kadar duyarsız. Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. İyi dileklerin için teşekkürler amim hepimiz için inşallah. Nazar konusunda çok haklısın, insanlar illa ki kötü niyetli olduklarından değil ama kendi eksikliklerinden dolayı bile nazar edebiliyorlar. Bir damlacık yavrucaklarımız dayanamıyor. İlk düşüğümde biz de dost bildik söyledik herkese ama nazar da oldu muhtemelen. Allah bir daha yaşatmasın.
İnşallah öyle olacak. Çok üzücü ama insan içinde olunca yaşamaktan başka çaresi olmuyor. Dış gebelikte kanama oldu mu kendiliğinden mi düştü?
Laf konusundaki yaratıcılıklarını sanata bilime verseler ah ahBenim beş aylık hamile bir arkadaşıma güya espri olsun diye o sen de git gide gözlemeci teyzelere benzemişsin diyen oldu düşün, bazı insanların ayarı yok. Ya uzak duracaksın, ya da lafını orda söyleyip geçeceksin takmayacaksın
Hayırlısı olsun inşallah aramıza sağlıkla katılırsın hep birlikte bu dönemi sağlıkla atlatırızSaol canım inşallah ben de katılırım bakalım 5 şubat bat. Dış gebelikte hiç kanama olmadı canım beta artışından anlaşıldı 2 iğne ile düşürüldü. 9 ay geçti kontrollerini yaptırdım smear testi vs doktor artık geç kalma dedi yaş 35 oldu çünkü
Çok teşekkür ederim inşallahMaaşallah cok güzel artmış değerinsağlıkla ilerlesin inşallah ❤
Dengesiz deme ya biraz haklılar :))))Ben çok yakınlarım (kendi ailem ve eşimin anne babası) dışında hiç kimseye en az 8 haftalık olmadan söylemeyi düşünmüyorum. Nazar bir yana, herkes sevincinizle sevinmiyor, ileri geri konuşan, ayy çocuk mu hayatın kayacak, uykuya hasret kalacaksın vs diyen dengesizler oluyor, bu da negatif etki bırakıyor üzerimizde. O yüzden hiç gerek yok erkenden söylemeye. Önce kendimiz alışalım, bebeğin sağlık durumu biraz daha netleşsin sonra yavaş yavaş söylenir.
Bunları bilip karar veriyoruz zaten, hiç düzenim bozulmasın uykum kaçmasın istesem yapmazdım :) birinin hayatınnn kayacak demesine gerek yok yani, tebrik et geçDengesiz deme ya biraz haklılar :))))
Kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve hepinizden dua bekliyorum bende bu gruba dahil olabilmem için :) Sizlere bir şey sormak istiyorum femara ve çatlatma iğnesi ile ilk denemede hamile kalan var mı? Ben bu ay ilk defa denedim bugün iğnede 7.günüm fakat vucudumda akıntı dışında başka hiç bir şey yok. Sizlerin arasında varsa diye en azından bir sormak istedim. :) Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Evlatlar anneleri için; 61.dakika,5.mevsim,13.ay,7.his ve8.gün gibidir.
Her şeyden bir fazlasıdır...
Merhaba güzel Ekim Anneleri adayları. Bolca heyecan, mutluluk, soru işareti, endişe gibi bir çok duygu barındıran bu hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz. Hamileliğinizi öğrendikten sonra beni etiketleyerek, tek mesaj içerisinde
" Yaşınız,
SAT(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
Cinsiyet(Yeni annelerimiz öğrendikten sonra bildirebilir),
Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz)
sorularını cevaplayıp listemize katılabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2770319
Annemiz Yaşı SAT KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET TAHMİNİ D-T nilay123 28 02.01.2021 İlk Çocuk 09.10.2021 Nurnur71 28 31.12.2020 İkinci Çocuk 07.10.2021 Honeyybear 22 26.12.2020 İlk Çocuk 02.10.2021 nillsn 27 25.12.2020 İlk Çocuk 01.10.2021 gzmm35 28 27.12.2020 İlk Çocuk 03.10.2021 Kedilervekitaplar 25 26.12.2020 İlk Çocuk 02.10.2021 YlzErn 30 29.12.2020 İkinci Çocuk 05.10.2021 matmazel34 31 02.01.2021 İlk Çocuk 09.10.2021 cananiye 36 27.12.2020 Üçüncü Çocuk 03.10.2021 ayshece3506 32 26.12.2020 İlk Çocuk 02.10.2021 purplepanda 33 27.12.2020 İlk Çocuk 03.10.2021 mell_in_shell 37 30.12.2020 İlk Çocuk 02.10.2021 Mrymonek 27 27.12.2020 İlk Çocuk 03.10.2021
Merhaba değerli anne adayları,
Bebeğinizin gelişimini imzanıza eklemek isterseniz profil sayfanıza (tıklayın) girerek, kişisel bilgiler bölümündeki bebeğinizin tahmini doğum tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazınız. Örneğin : 29-10-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
TebriklerMerhaba kızlar, inşallah ekim annesi olacağım daha bu akşam teste öğrendim. Doktora bir hafta sonra gideceğim erken gitmek istemiyorum.
hangi folikasiti kullanıyorsunuz? Gidip eczaneden alayım
Hayırlı olsun canım ben solgar kullanıyorumMerhaba kızlar, inşallah ekim annesi olacağım daha bu akşam teste öğrendim. Doktora bir hafta sonra gideceğim erken gitmek istemiyorum.
Merhaba canım. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar, inşallah ekim annesi olacağım daha bu akşam teste öğrendim. Doktora bir hafta sonra gideceğim erken gitmek istemiyorum.
Teşekkür ederiz canım. Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve hepinizden dua bekliyorum bende bu gruba dahil olabilmem için :) Sizlere bir şey sormak istiyorum femara ve çatlatma iğnesi ile ilk denemede hamile kalan var mı? Ben bu ay ilk defa denedim bugün iğnede 7.günüm fakat vucudumda akıntı dışında başka hiç bir şey yok. Sizlerin arasında varsa diye en azından bir sormak istedim. :) Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba aramıza hoş geldin canım benimMerhaba kizlar. Araniza yeni katildm. Ben de ekim annesi olacagm Allahn izniyle
Tamam canım sat 31.12.2020Merhaba canım. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla ilerlesin inşallahben henüz kullanmıyorum canım, pazartesi randevum var. Bakalım doktor hangisini yazarsa artık. Birinci sayfadaki soruları yanıtlar mısın canım, seni de yarın listemize ekleyeyim inşallah
Teşekkür ederiz canım. Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inşallahben kullanmadım canım hiç. Aramızda kullanan varsa cevaplar inşallah. Sende en kısa zamanda bebeğine kavuş inşallah
Merhaba aramıza hoş geldin canım benimhayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün inşallah birinci sayfadaki soruları cevaplarsan yarın sabah inşallah seni de listemize eklerim canım.