2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen sütle filtre iceyim en iyisi canim sicak icecek secenegi yok bitki caylarida cogu zararlı diye duymuştum

Evet sade ama işte gebeliği öğrendiğimden beri içemiyorum. Doktora gidince bir karar veririm artık :) kafeinsiz kahveler var dedi doktor bir arkadaşım, branşı farklı onun, eğer onlarda da ekstra kimyasal yoksa belki arada kafeinsiz içerim. Çayı hiç sevmem, şu an soda ve süt dışında içecek bir şey bulamıyorum

Kafeinsiz bile olsa yeter bize bakalim ne diyecek ne zaman gideceksin doktora

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bana kalırsa söyleme birkaç aylık olsun, ben de bir düşük bir Dış gebelik geçirdim, duyan yine mi rahat durmadınız dedi çok üzdü bu beni, bir de nazardan korkuyorum o yüzden de azicik daha beklemeni öneririm,

Ay aynı şeyleri yaşamışız benim de8 haftalık durmuş normalde 9 olması gerekiyordu. Bu kez inşallah sağlıkla geçecek hepimize inanıyorum kızlar:)

Sevgili anne adayları aranızda sar 25-26 Aralık civarı olup doktora giden varsa, gebeliğin kaçıncı haftasında olduğunuz söylendi? Beşinci haftada mıyız? Bu arada ben de ilk randevumu aldım nihayet, çarşamba gidiyorum

bende seninle aynı bir dış gebelik bir kimyasal oldu benimde. rabbim inşallah bu sefer sağlıklı gebelikler nasip eder bizlere. bizde evlat kokusunu çekebilirz içimize.

İnsanlar ne kadar duyarsız. Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. İyi dileklerin için teşekkürler amim hepimiz için inşallah. Nazar konusunda çok haklısın, insanlar illa ki kötü niyetli olduklarından değil ama kendi eksikliklerinden dolayı bile nazar edebiliyorlar. Bir damlacık yavrucaklarımız dayanamıyor. İlk düşüğümde biz de dost bildik söyledik herkese ama nazar da oldu muhtemelen. Allah bir daha yaşatmasın.
Ay aynı şeyleri yaşamışız benim de8 haftalık durmuş normalde 9 olması gerekiyordu. Bu kez inşallah sağlıkla geçecek hepimize inanıyorum kızlar:)
İnşallah öyle olacak. Çok üzücü ama insan içinde olunca yaşamaktan başka çaresi olmuyor. Dış gebelikte kanama oldu mu kendiliğinden mi düştü?

Ben çok yakınlarım (kendi ailem ve eşimin anne babası) dışında hiç kimseye en az 8 haftalık olmadan söylemeyi düşünmüyorum. Nazar bir yana, herkes sevincinizle sevinmiyor, ileri geri konuşan, ayy çocuk mu hayatın kayacak, uykuya hasret kalacaksın vs diyen dengesizler oluyor, bu da negatif etki bırakıyor üzerimizde. O yüzden hiç gerek yok erkenden söylemeye. Önce kendimiz alışalım, bebeğin sağlık durumu biraz daha netleşsin sonra yavaş yavaş söylenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…