2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bana kalırsa söyleme birkaç aylık olsun, ben de bir düşük bir Dış gebelik geçirdim, duyan yine mi rahat durmadınız dedi çok üzdü bu beni, bir de nazardan korkuyorum o yüzden de azicik daha beklemeni öneririm,
Ne kadar ayıp, kırıcı bir söz ya. İnsanlar böyle durumlarda nazikçe geçmiş olsun diyip teselli vereceği yere söylenen söze bak. Hiç utanma, düşünce kalmamış insanlarda. Valla karın çıkmaya başlayana kadar söylememek en iyisi canım. Allah korusun bebeklerimize birşey olsa, ay şöyle yapsaydın, bunu yeseydim düşmezdi vs diye insanı yaralayan öyle çok düşüncesiz oluyor ki. İnsanın bunlara tek tek katlanması çok zor. Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah hepimiz. ♥️
Sevgili anne adayları 😊aranızda sar 25-26 Aralık civarı olup doktora giden varsa, gebeliğin kaçıncı haftasında olduğunuz söylendi? Beşinci haftada mıyız? Bu arada ben de ilk randevumu aldım nihayet, çarşamba gidiyorum 👩🏻‍⚕️
Benim 26 Aralık canım. Bende pazartesi gideceğim inşallah, doktorun dediklerini iletirim size. 🙏🕊️

Ben çok yakınlarım (kendi ailem ve eşimin anne babası) dışında hiç kimseye en az 8 haftalık olmadan söylemeyi düşünmüyorum. Nazar bir yana, herkes sevincinizle sevinmiyor, ileri geri konuşan, ayy çocuk mu hayatın kayacak, uykuya hasret kalacaksın vs diyen dengesizler oluyor, bu da negatif etki bırakıyor üzerimizde. O yüzden hiç gerek yok erkenden söylemeye. Önce kendimiz alışalım, bebeğin sağlık durumu biraz daha netleşsin sonra yavaş yavaş söylenir.
Ellerine ne geçiyor bilmiyorum, oğlum maşallah çok hareketliydi hamileydim ben de o zamanlar konsum dedi sen daha buna anca yetiyorsun ona nasıl bakacaksın dedi. Nasıl moralim bozuldu şimdiki aklım olsa sanane ben bakacağım sen mi bakacaksın derdim. Kayıplardan sonra kafama bisey takmamalı öğrendim geç olsada.. korona var dicekler hiç bişey olmasa kilolara takar bunlar 😂😂 ben elimde olsa eşime de söylemek istemiyorum paylaşıyor hep, ama bulantidan anlar hal ve hareketlerimden ))

Ellerine ne geçiyor bilmiyorum, oğlum maşallah çok hareketliydi hamileydim ben de o zamanlar konsum dedi sen daha buna anca yetiyorsun ona nasıl bakacaksın dedi. Nasıl moralim bozuldu şimdiki aklım olsa sanane ben bakacağım sen mi bakacaksın derdim. Kayıplardan sonra kafama bisey takmamalı öğrendim geç olsada.. korona var dicekler hiç bişey olmasa kilolara takar bunlar 😂😂 ben elimde olsa eşime de söylemek istemiyorum paylaşıyor hep, ama bulantidan anlar hal ve hareketlerimden ))
Benim beş aylık hamile bir arkadaşıma güya espri olsun diye o sen de git gide gözlemeci teyzelere benzemişsin diyen oldu düşün, bazı insanların ayarı yok. Ya uzak duracaksın, ya da lafını orda söyleyip geçeceksin takmayacaksın

İnsanlar ne kadar duyarsız. Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. İyi dileklerin için teşekkürler amim hepimiz için inşallah. Nazar konusunda çok haklısın, insanlar illa ki kötü niyetli olduklarından değil ama kendi eksikliklerinden dolayı bile nazar edebiliyorlar. Bir damlacık yavrucaklarımız dayanamıyor. İlk düşüğümde biz de dost bildik söyledik herkese ama nazar da oldu muhtemelen. Allah bir daha yaşatmasın.

İnşallah öyle olacak. Çok üzücü ama insan içinde olunca yaşamaktan başka çaresi olmuyor. Dış gebelikte kanama oldu mu kendiliğinden mi düştü?
Saol canım inşallah ben de katılırım bakalım 5 şubat bat. Dış gebelikte hiç kanama olmadı canım beta artışından anlaşıldı 2 iğne ile düşürüldü. 9 ay geçti kontrollerini yaptırdım smear testi vs doktor artık geç kalma dedi yaş 35 oldu çünkü 🙈

Benim beş aylık hamile bir arkadaşıma güya espri olsun diye o sen de git gide gözlemeci teyzelere benzemişsin diyen oldu düşün, bazı insanların ayarı yok. Ya uzak duracaksın, ya da lafını orda söyleyip geçeceksin takmayacaksın
Laf konusundaki yaratıcılıklarını sanata bilime verseler ah ah 😆

Saol canım inşallah ben de katılırım bakalım 5 şubat bat. Dış gebelikte hiç kanama olmadı canım beta artışından anlaşıldı 2 iğne ile düşürüldü. 9 ay geçti kontrollerini yaptırdım smear testi vs doktor artık geç kalma dedi yaş 35 oldu çünkü 🙈
Hayırlısı olsun inşallah aramıza sağlıkla katılırsın hep birlikte bu dönemi sağlıkla atlatırız 🤗

Ben çok yakınlarım (kendi ailem ve eşimin anne babası) dışında hiç kimseye en az 8 haftalık olmadan söylemeyi düşünmüyorum. Nazar bir yana, herkes sevincinizle sevinmiyor, ileri geri konuşan, ayy çocuk mu hayatın kayacak, uykuya hasret kalacaksın vs diyen dengesizler oluyor, bu da negatif etki bırakıyor üzerimizde. O yüzden hiç gerek yok erkenden söylemeye. Önce kendimiz alışalım, bebeğin sağlık durumu biraz daha netleşsin sonra yavaş yavaş söylenir.
Dengesiz deme ya biraz haklılar :))))

Evlatlar anneleri için; 61.dakika,5.mevsim,13.ay,7.his ve8.gün gibidir.
Her şeyden bir fazlasıdır...:anne:

Merhaba güzel Ekim Anneleri adayları. Bolca heyecan, mutluluk, soru işareti, endişe gibi bir çok duygu barındıran bu hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz. Hamileliğinizi öğrendikten sonra beni etiketleyerek, tek mesaj içerisinde
" Yaşınız,
SAT
(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
(Yeni annelerimiz öğrendikten sonra bildirebilir),
Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz)
sorularını cevaplayıp listemize katılabilirsiniz. :KK200:

Eki Görüntüle 2770319

Annemiz:anneadayı:Yaşı:cool:SAT:KK76:KAÇINCI ÇOCUK:anneadayı:CİNSİYET:KK5:TAHMİNİ D-T :anne:
nilay1232802.01.2021İlk Çocuk :nazar:09.10.2021
Nurnur712831.12.2020İkinci Çocuk :nazar:07.10.2021
Honeyybear2226.12.2020İlk Çocuk:nazar:02.10.2021
nillsn2725.12.2020İlk Çocuk:nazar:01.10.2021
gzmm352827.12.2020İlk Çocuk:nazar:03.10.2021
Kedilervekitaplar2526.12.2020İlk Çocuk:nazar:02.10.2021
YlzErn3029.12.2020İkinci Çocuk :nazar:05.10.2021
matmazel343102.01.2021İlk Çocuk:nazar:09.10.2021
cananiye3627.12.2020Üçüncü Çocuk :nazar:03.10.2021
ayshece35063226.12.2020İlk Çocuk :nazar:02.10.2021
purplepanda3327.12.2020İlk Çocuk :nazar:03.10.2021
mell_in_shell3730.12.2020İlk Çocuk:nazar:02.10.2021
Mrymonek2727.12.2020İlk Çocuk :nazar:03.10.2021

Merhaba değerli anne adayları,​

Bebeğinizin gelişimini imzanıza eklemek isterseniz profil sayfanıza (tıklayın) girerek, kişisel bilgiler bölümündeki bebeğinizin tahmini doğum tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazınız. Örneğin : 29-10-2021

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve hepinizden dua bekliyorum bende bu gruba dahil olabilmem için :) Sizlere bir şey sormak istiyorum femara ve çatlatma iğnesi ile ilk denemede hamile kalan var mı? Ben bu ay ilk defa denedim bugün iğnede 7.günüm fakat vucudumda akıntı dışında başka hiç bir şey yok. Sizlerin arasında varsa diye en azından bir sormak istedim. :) Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar, inşallah ekim annesi olacağım daha bu akşam teste öğrendim. Doktora bir hafta sonra gideceğim erken gitmek istemiyorum.
hangi folikasiti kullanıyorsunuz? Gidip eczaneden alayım
Merhaba canım. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah ♥️ ben henüz kullanmıyorum canım, pazartesi randevum var. Bakalım doktor hangisini yazarsa artık. Birinci sayfadaki soruları yanıtlar mısın canım, seni de yarın listemize ekleyeyim inşallah ♥️🙏
Kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve hepinizden dua bekliyorum bende bu gruba dahil olabilmem için :) Sizlere bir şey sormak istiyorum femara ve çatlatma iğnesi ile ilk denemede hamile kalan var mı? Ben bu ay ilk defa denedim bugün iğnede 7.günüm fakat vucudumda akıntı dışında başka hiç bir şey yok. Sizlerin arasında varsa diye en azından bir sormak istedim. :) Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederiz canım. Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🌹 ben kullanmadım canım hiç. Aramızda kullanan varsa cevaplar inşallah. Sende en kısa zamanda bebeğine kavuş inşallah 🌹♥️
Merhaba kizlar. Araniza yeni katildm. Ben de ekim annesi olacagm Allahn izniyle
Merhaba aramıza hoş geldin canım benim 😍hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün inşallah ♥️😍 birinci sayfadaki soruları cevaplarsan yarın sabah inşallah seni de listemize eklerim canım.

Merhaba canım. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah ♥️ ben henüz kullanmıyorum canım, pazartesi randevum var. Bakalım doktor hangisini yazarsa artık. Birinci sayfadaki soruları yanıtlar mısın canım, seni de yarın listemize ekleyeyim inşallah ♥️🙏

Teşekkür ederiz canım. Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🌹 ben kullanmadım canım hiç. Aramızda kullanan varsa cevaplar inşallah. Sende en kısa zamanda bebeğine kavuş inşallah 🌹♥️

Merhaba aramıza hoş geldin canım benim 😍hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün inşallah ♥️😍 birinci sayfadaki soruları cevaplarsan yarın sabah inşallah seni de listemize eklerim canım.
Tamam canım sat 31.12.2020
Yaş 34
2.çocuk

X