2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba. 27sinde evde test yaptım pozitifti. Bugün saglikocagindan kan sonucumu aldım hamileyimmm beta HCG 1313.67 çıktı. Kese ne zaman görünür arkadaşlar sizin göründü mu çok merak ediyorum daha önce yazmıştım ama yine yazıyım bilgilerimi
Sat:27aralik
İlk çocuk :)

Merhaba. 27sinde evde test yaptım pozitifti. Bugün saglikocagindan kan sonucumu aldım hamileyimmm beta HCG 1313.67 çıktı. Kese ne zaman görünür arkadaşlar sizin göründü mu çok merak ediyorum daha önce yazmıştım ama yine yazıyım bilgilerimi
Sat:27aralik
İlk çocuk :)
Kedilervekitaplar

Olmadım ama belirtilerim çok artınca duramadim test yaptım. Negatif. Yumurtlamami falan biliyorum bugün 11. Gün olsa çıkardı, benim de adet gibi ağrılarım var
Hayırlısı canım gelecek ay ben ovulasyon testi ve corasprin kullanacak adetin 3. Günü de test yaptıracağım.

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evlatlarınızı
Emziriyorum ve hamileyim aranızda bu durumda olan varmı varsa hangi folik asiti kullanıyosunuz acaba?

Betan çok güzel çıkmış canım, 1500ü geçince görünür diyorlar.
M mahivema sende bilgilerini paylaşsana, tabloya eklesin Kedilervekitaplar seni
Evet canım ekleyeyim M mahivema

Kızlar akıntı arttı şeffaf su gibi ve adet ağrılarım var ama adete 5 gün var. Bir de normalde adet olacağım an kasıklarım agrirdi normalde Ya noluyor böyle dinlemek istemiyorum

Kızlar akıntı arttı şeffaf su gibi ve adet ağrılarım var ama adete 5 gün var. Bir de normalde adet olacağım an kasıklarım agrirdi normalde Ya noluyor böyle dinlemek istemiyorum
Benimde adet olacagim gün yada bir öncesi kasık agrim olurdu bunda 1hafta önceden başladı sanki o an adet olacak gibi oldum birde biraz fazla ayakta kalsam belim çok ağrıyordu uzanmak istiyordum ilk belirtilerim benim böyle oldu. Çok erken başlamıştı yani biseuler değişik diye hissetmeye başlamıştım

Ben regenesis Max kullanıyorum. Hamilelik düşünüyorum folikasit istiyorum dediğimde eczacı bunu önermişti..yan etkisi de hiç olmadı. Karışık ama sadece folikasit yok başka vitaminler de var içinde. Tabi parayla alıyorum. Doktor randevum ptesi ozaman devletin karşıladığı varsa belki ona geçmeyi düşünüyorum yada doktor bu yeterli iyi derse devam edicem

Merhabalar beni de ekleyebilir misiniz
Sat:07 Ocak 2021
Kaçıncı çocuk:1
Tahmini doğum tarihi:14 Ekim 2021
Sevgiler
Merhaba hayırlı olsun hoşgeldiniz benim de son adet 9 ocak. Kan testi mi yaptınız yumurtlama ne zaman oldu benim 19 ocak. Ben de test yapsam öğrenir miyim acaba kafamda deli sorular :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…