Yaa inşallah doktorun sekreteriyle konustum 2bin 3binlerde gorunur ctesi tekrar baktir dedi ama sizce tekrar baktirayim mi korona da bikacgun sonra mi gitsemGörünür inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah doktorun sekreteriyle konustum 2bin 3binlerde gorunur ctesi tekrar baktir dedi ama sizce tekrar baktirayim mi korona da bikacgun sonra mi gitsemGörünür inşallah canım
Baktır canım takip et.. Bende öyle yapıyorumYaa inşallah doktorun sekreteriyle konustum 2bin 3binlerde gorunur ctesi tekrar baktir dedi ama sizce tekrar baktirayim mi korona da bikacgun sonra mi gitsem
❤Insallah sekreter 2000 3000de görünür ctesi tekrar baktir dedi ama sizce tekrar gideyim ki korona var ya biraz az gitmek istiyorum merakta ediyorumGünaydın canım maşallah Tabiki iyi artmış, çok güzel haber 1500den sonra kese görünür diyorlar görürsün inşallah
Tamam canım cok teşekkür ederim rabbim sag sağlim bebeklerimize kavusmayu nasip etsin hepimize❤Baktır canım takip et.. Bende öyle yapıyorum
Bence bekle canım, heyecanla beklemek daha güzel oluyor acaba kaç çıkacak diye hem dediğin de doğru ne olur ne olmaz. Tedbirli olmak lazım❤Insallah sekreter 2000 3000de görünür ctesi tekrar baktir dedi ama sizce tekrar gideyim ki korona var ya biraz az gitmek istiyorum merakta ediyorum
Amin canım inşallah. Hayırla sağlıkla gelsin bebeğinTamam canım cok teşekkür ederim rabbim sag sağlim bebeklerimize kavusmayu nasip etsin hepimize❤
Allahım çok şükür nasil heyecan hem de nasıl hayırla kavuşalım hep birlikte inşallahBence bekle canım, heyecanla beklemek daha güzel oluyor acaba kaç çıkacak diye hem dediğin de doğru ne olur ne olmaz. Tedbirli olmak lazım
Aminn hepimiz inşallah rabbim sağlık versin bebislerimize❤Amin canım inşallah. Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin
Canım sen öyle dedikten sonra testi söktüm. hafif bi çizgi var .seninki gibi. ama adet geçince tekrarlayacağımCanım test bozuk olabilir mi acaba bende bu marka testle öğrendim ama benim ilk çizgi bu kadar geride değildi.
Ben sabah 2 akşam 2 bardak çay, bazen de öğlen içerdim. Şimdi sabah bir akşam bir içiyorum canım çayı. Limon damlatıyorum birde. Kahveyi de nescafeyi bıraktım, ara sıra dibek Türk kahvesi içiyorum yanında soda ve cevizle.Ekim anneleri sizler cayi kahveyi gunde kac bardak iciyorsunuz ben kahveyi cok seviyorum icmemeye çalışıyorum cayda aynı sekilde sizler napiyorsunuz cok zararlı mi abartıyor muyum sicak ne icebiliriz ki başka
Hadi inşallah tekrarlayınca daha koyu olur çizgiCanım sen öyle dedikten sonra testi söktüm. hafif bi çizgi var .seninki gibi. ama adet geçince tekrarlayacağım
Ben birakamadim kahveyi esime koyu kendime az kahve koyup sulu sulu içiyorum 1 yada en fazla 2 fincanBen sabah 2 akşam 2 bardak çay, bazen de öğlen içerdim. Şimdi sabah bir akşam bir içiyorum canım çayı. Limon damlatıyorum birde. Kahveyi de nescafeyi bıraktım, ara sıra dibek Türk kahvesi içiyorum yanında soda ve cevizle.
Hadi inşallah tekrarlayınca daha koyu olur çizgi
Beni de en çok zorlayan kahvesizlik oldu hamilelikten önce günde iki üç fincan filtre kahve içerdim, öğrendiğimden beri sadece bir tane içtim o da korka korka...Ekim anneleri sizler cayi kahveyi gunde kac bardak iciyorsunuz ben kahveyi cok seviyorum icmemeye çalışıyorum cayda aynı sekilde sizler napiyorsunuz cok zararlı mi abartıyor muyum sicak ne icebiliriz ki başka
Ben sabah 2 akşam 2 bardak çay, bazen de öğlen içerdim. Şimdi sabah bir akşam bir içiyorum canım çayı. Limon damlatıyorum birde. Kahveyi de nescafeyi bıraktım, ara sıra dibek Türk kahvesi içiyorum yanında soda ve cevizle.
Hadi inşallah tekrarlayınca daha koyu olur çizgi
Ben birakamadim kahveyi esime koyu kendime az kahve koyup sulu sulu içiyorum 1 yada en fazla 2 fincan
Çay acik sekilde sabah 3 aksam 2 bardak fazla mi acaba limonla icemem ki cok zarari olur mu cayin bilemedigimden kahve daha kotu geliyor nedense
ben hamileyken doktor günde 1 fincan kahve içebilirsin demişti.Beni de en çok zorlayan kahvesizlik oldu hamilelikten önce günde iki üç fincan filtre kahve içerdim, öğrendiğimden beri sadece bir tane içtim o da korka korka...
bu arada kızlar siz ilk kontrollere gittiğiniz doktoru önceden belirlemiş miydiniz, yoksa baştan idareten birilerine gidip asıl doktoru sonradan mı kararlaştıracaksınız. Ya ben ultrason için bir an evvel gitmek istiyorum ama rastgele gidemiyorum, doktor da bulamadım
Ben hastaneyi seçtim doktorları tek tek denicem 7 tane var hangisini seversemBeni de en çok zorlayan kahvesizlik oldu hamilelikten önce günde iki üç fincan filtre kahve içerdim, öğrendiğimden beri sadece bir tane içtim o da korka korka...
bu arada kızlar siz ilk kontrollere gittiğiniz doktoru önceden belirlemiş miydiniz, yoksa baştan idareten birilerine gidip asıl doktoru sonradan mı kararlaştıracaksınız. Ya ben ultrason için bir an evvel gitmek istiyorum ama rastgele gidemiyorum, doktor da bulamadım
Evet, günde 150-200 ml zararsız deniyor genelde ama daha kadın doğumcuya gitmedim o yüzden bana direkt söylenmedikçe içim rahat etmiyorben hamileyken doktor günde 1 fincan kahve içebilirsin demişti.
ben 1 kupa nescafe içerdim
Denetiyorlar mı öyle önceden sigorta mı yaptırmıştınız?Ben hastaneyi seçtim doktorları tek tek denicem 7 tane var hangisini seversem
Çayda mesela çok içince kansızlık yapıyor canım. Herşeyi kararınca içmek aha güzel olur bence. Kahveyi de belki sütle falan yumuşatabilrisin canımBen birakamadim kahveyi esime koyu kendime az kahve koyup sulu sulu içiyorum 1 yada en fazla 2 fincan
Çay acik sekilde sabah 3 aksam 2 bardak fazla mi acaba limonla icemem ki cok zarari olur mu cayin bilemedigimden kahve daha kotu geliyor nedense
Ben bir arkadaşımın tavsiye ettiği doktora randevu aldım şuan canım, beğenmezsem değiştiririm artıkBeni de en çok zorlayan kahvesizlik oldu hamilelikten önce günde iki üç fincan filtre kahve içerdim, öğrendiğimden beri sadece bir tane içtim o da korka korka...
Filtre kahve sade mi onu da icersem sutlu içiyorum canim bilemedim 1 taneden bisey olmaz herhaldeBeni de en çok zorlayan kahvesizlik oldu hamilelikten önce günde iki üç fincan filtre kahve içerdim, öğrendiğimden beri sadece bir tane içtim o da korka korka...
Nescafe daha zararli diyor eşim 1 kupa iyiymis bakalim devamli sicak biseyler icmek istiyorum secenek yok baskaben hamileyken doktor günde 1 fincan kahve içebilirsin demişti.
ben 1 kupa nescafe içerdim