Ah mesajını daha yeni gördüm. Çok çok teşekkür ederim zeynocugumYaa... Hayırlı olsun işe başlayamadan bir diğerini de birlikte aynı doğum izninde büyüteceksin öyle bakmak lazım sanırım. :)
İnşallah çok kolay geçer gebelik süreci ve sonrası
Ah mesajını daha yeni gördüm. Çok çok teşekkür ederim zeynocugum
Diğer hamileliğim gibi bulantili geçiyor bu da. İlaç da çok etki etmiyor, diğerinde etmişti. Ve fazlaca uyku yapıyor. İlk gebelikte çocuk falan olmayınca istediğimde yatıp dinleniyordum, bunda haliyle hep ayaktayım.Nasılsın ya nası geçiyor
Diğer hamileliğim gibi bulantili geçiyor bu da. İlaç da çok etki etmiyor, diğerinde etmişti. Ve fazlaca uyku yapıyor. İlk gebelikte çocuk falan olmayınca istediğimde yatıp dinleniyordum, bunda haliyle hep ayaktayım.çok şükür yine de tabi. Sen nasılsın
Hacamat, sülük vs mi yaptırıyorsun?Ya Allah yardım etsin. Gerçekten çok zor bir de bebeğe yemek hazırlamak durumunda olmak falan ciddi anlamda zorluyor olmalı
Ben iyiyim çok şükür. Hala covidin etkileri vücudumda iki senedir bitmedi. Onun için alternatif yollarda koşturuyorum. Okul başlayacak telaşlıyız biraz. Biraz da minik hanım iki yaş krizlerinde :)
Hacamat, sülük vs mi yaptırıyorsun?
İşinde kolaylıklar dilerim, çocuklu çalışma hayatına alıştın valla tebrik ediyorumhala büyük korkum.
Evet iki izin bir arada olacak resmenÇocuklu çalışma hayatı bazen dinlenme oluyor ama :) sen de doğum iznini duble yapıyorsun bu sayede ikisini bir büyütüp başlayacaksın ne güzel. hacamat yaptırıyorum ya epey iyi geldi.
Evet iki izin bir arada olacak resmen
Şifa olsun zeynocugum
Çok teşekkür ederim. Yarın 10+0 oluyor nasipseAmin. Tatlı tatlı kolayca büyüt inşallahkaç haftalık oldun şimdi
Çok teşekkür ederim. Yarın 10+0 oluyor nasipsebugün ultrasona girdim, hareket etmeye başlamıştı. Aynı duyguları yeniden yaşamak çok ilginç
Evet evet minicik 3 -4 cm henüzYaa çok tazecik daha
Evet evet minicik 3 -4 cm henüz
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsunYaa nasıl bi abi olacak bakalım senin sarı kuzun. Bence kızın olacak bu kez :) bir an önce bulantıların geçsin. Buraya yazmasam bile dua ediyorum sana hep
Ekim anneleri durmuyorduuBen yeniden hamileyim yaadaha bebem büyümemişti oysaki
Amin biri de beni büyütse keşkeEkim anneleri durmuyorduuHayirli olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah beraberce büyürler artikkk
Bende kesmedim 23 aylık bebem hiçte kesmek gibi bir niyetim yok zaten yeniden başlıcamSelamünaleyküm kızlar, uzuun zamandır girip mesajları okuyamamıştım, bugün girdim bir kaç sayfa okudum, ben kızımı sütten kesmedim daha ama bir kaç gün içinde bıraktırmayı düşünüyorum, ablası var, o okula başlamadan ve eşimin desteğiyle bırakmasını istiyorum artık, 3 aylarda girmeden nasip olursa, bıraktırmak istiyorum ama bir taraftan da ağlayasım geliyor üzülüyorum, ne çabuk geçti 2 sene dolmak üzere, bir duygusallaştım da yazmak istedim
7 ekim doğumlu kızımda, 2 yaşından sonra haram dediler, kesmek gibi niyetim yok derken, anlamadım, kardeşmi geliyor yoksaBende kesmedim 23 aylık bebem hiçte kesmek gibi bir niyetim yok zaten yeniden başlıcam
Valla geliyo ya7 ekim doğumlu kızımda, 2 yaşından sonra haram dediler, kesmek gibi niyetim yok derken, anlamadım, kardeşmi geliyor yoksa