- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
Valla geçen ay hastanede 88 demişti sanırım ama aşırı üstünkörü ölçtü o yüzden net olduğunu sanmıyorum canım. Kaç cm ki seninki?Kızlar ne soracağım bebeklerinizin boyu kaç cm yaa. Benim kızıma kısa diyorlar aklima takiliyor
80cm canim benim kiz uzamiyor sanki haftaya sali randevusu var soracagim bakalimValla geçen ay hastanede 88 demişti sanırım ama aşırı üstünkörü ölçtü o yüzden net olduğunu sanmıyorum canım. Kaç cm ki seninki?
Genetik de etkili, anne baba boy olarak nasılsınız? 80 cm kısa değil ki persentilde zaten diye hatırlıyorum80cm canim benim kiz uzamiyor sanki haftaya sali randevusu var soracagim bakalim
Ben 155 eşim 187Genetik de etkili, anne baba boy olarak nasılsınız? 80 cm kısa değil ki persentilde zaten diye hatırlıyorum
Sen biraz minyonmussun canım sana çekmiştir belkiBen 155 eşim 187
Cook kafama takılıyor ya. Birde katı kaka yapıyor. Allh korusun çölyak geliyor hemen aklima korkuyorumSen biraz minyonmussun canım sana çekmiştir belkitabi doktora sormakta fayda var ama persentildeyse sıkıntı etme.
Kız neden hemen kötüyü düşünüyorsun? Yaz geldi, çok sıvı ihtiyaçları var. Bol su içmesini sağlamaya çalış. Gerekirse suyun içine doğal bir şeyler kat tadı değişsin daha çok içer. Evham yapma :)Cook kafama takılıyor ya. Birde katı kaka yapıyor. Allh korusun çölyak geliyor hemen aklima korkuyorum
Ay ne biliyim ya valla kafami cok kurcaliyoKız neden hemen kötüyü düşünüyorsun? Yaz geldi, çok sıvı ihtiyaçları var. Bol su içmesini sağlamaya çalış. Gerekirse suyun içine doğal bir şeyler kat tadı değişsin daha çok içer. Evham yapma :)
Cook kafama takılıyor ya. Birde katı kaka yapıyor. Allh korusun çölyak geliyor hemen aklima korkuyorum
İnşallah kuzuu yaaMuzu şeftaliyi çok kaçırmıştır suyu bol ver Salatalık kavun karpuz gibi su oranı yüksek olan meyvelerden yedir rahatlar inşallah. Endişe etme hiç
Aaa gerçekten mi canim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına allKızlar ben yeniden hamileyim
Değildi canımAaa gerçekten mi canim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına allPlanlı mıydıııı
Olsun gelmesi için Uygun ortam yaratmissiniz cocumaDeğildi canımçok teşekkür ederim
Kızlar ben yeniden hamileyim
2 yaş sendromuna giriyor sanırım:) nazara vs inanıyorsan yine de tabiki okuyun muhakkak.Kizim resmen katilma nobeti gecirdi. Ctesi gunune kadar cok iyi anlastigimiz soz dinleyen ama hareketli ordan oraya kosturan kizim. Ctesi bir beraber gecirilen ortam da surekli yaprigi seylerin dillendirilmesinden mi bilmiyorum. Nazar mi asla misafirler gittikten sonra iletisim kuramiyorum. O gece uyumadi nerdeyse o gunden beri miz miz ve kendini surekli yere atiyor agliyor. Bugun bisikletle mi cikalim, parka mi gidelim . Bisimlet surelim sonra parka dedim. Evden ciikmadan da eve gelmemiz gerektigi zaman gidecegimizi soyledim. Eve gelsiignde bisiklet diye kendini yerlere atti ciglik cigliga aglamak ama nasil aglamak yapmicamdiye soyledim ama yine de yaptim maalesef ciktik yagmur basladi. 10 20mt de geri donduk ama nasil kriz kendini bisikletinden aticak. Giriste yere atti kendini ordan oraya, butun apartmani inlettu aglamaktan okdr kontrolsuzduki merdivenlerden dusucek. Zorla kucagima aldim ama bildiginiz zorla okdr kuvvettli itttiriyorki elimden dusucek. Eve girdik yine kontrolsuzce aglama krizi resmen bilinci kapali gibiydi. Sinirden caresizlikten agladim neyi yanlis yapiyorum. Ne oluyor ne oldu ? Ne yapmam gerekiyor