TeşekkürlerOsman gönülal sivasta parmaktan kan alımı ile tahlil yapıyor diye duymuştum ona tatilde götürmeyi düşünüyorum.
Evet öyle gerçekten de iyiki var böylesi doktorlarO zaman başka gerçekten ilgili bir doktor imajı veriyor sosyal medyadan baka baka büyüttük resmen sayesinde :)
Yessss buna yaşamak denirse):)))Selam tatliş anneler ses verin yaşıyormusunuz
Küçük çaplı Bi depresyona girip çıktım bugünSelam tatliş anneler ses verin yaşıyormusunuz
Minik bir oğlanın peşinde koşup duruyorumSelam tatliş anneler ses verin yaşıyormusunuz
Selam tatliş anneler ses verin yaşıyormusunuz
Hemde ne kosturmayla yasiyoruuuzz bir bilsennnSelam tatliş anneler ses verin yaşıyormusunuz
İkinciyi düşünüyorsan aslından süpriz olsa daha iyi aradan çıkmış olurduKüçük çaplı Bi depresyona girip çıktım bugünadetim 7 gün geçti (gerçi emzirdigim için doğumdan beri ilk kez geçen ay adet görmüştüm) adet ağrısı mı yumurtlama mi artik belirtileri düşüne düşüne hamileyim sandım (10 ay önce spiral taktirmama rağmen) kızım daha küçük 4 yaşına gelince planlıyordum kendimi yiyip bitirdim test aldım negatif çıktı rahatladım Bi tık ama 8 gün geçti adet olmadım :/ konu açtım hatta ama yazan olmadı sende ne var ne yok
Kız tek başına takılsın . Benim akşama kadar evi tavaf ediyor . Hiç peşinden koşucak halim yok . Birinci sınıfa giden oğlana Ela lale öğretmekten canım çıktıMinik bir oğlanın peşinde koşup duruyorum
Ay bu günlerde geçecek eskiye dönüp baktığında ah ah o günler keşke geri gelse diyip içlenecen . Daha sonra benim gibi ikinciyi yapmış olcanHem de ne yaşamak dolu dolu geceeli gündüzlüsenden ne var ne yok
Bende sizin gibiyimHemde ne kosturmayla yasiyoruuuzz bir bilsennnSen napiyosuun
Ya öyle Bi psikolojideyim ki acaba hamilemiyim diye kızımın yüzüne bakamadım çok üzüldüm o daha bebek küçücük, sonra iyi yönünden baktım neyse beraber büyürler zaten bebek doğana kadar kızım da 2 yaşında olur kışı atlattık mı ikisi de yürür diye hayaller kurdum. Negatifi görünce Alla affetsin sevindim gibi oldu kızıma sıkıca sarıldım sen benim bebegimin biraz daha büyü sonra kardeş gelir dedim.. İkizler burcuyum Bi öyle Bi böyleİkinciyi düşünüyorsan aslından süpriz olsa daha iyi aradan çıkmış olurdu
Ay bu günlerde geçecek eskiye dönüp baktığında ah ah o günler keşke geri gelse diyip içlenecen . Daha sonra benim gibi ikinciyi yapmış olcanBen Ela lalelerle kafayı yiyorum şükür bebek olan yormuyor . Dedim şunlara bi yazım napıyolar özledim herkesi
Sprille hamile kalan çok arkadaşım var . Ama İnan bişiy diyimmi şimdiki aklım olsa üst üste yapardım sonradan çok zorYa öyle Bi psikolojideyim ki acaba hamilemiyim diye kızımın yüzüne bakamadım çok üzüldüm o daha bebek küçücük, sonra iyi yönünden baktım neyse beraber büyürler zaten bebek doğana kadar kızım da 2 yaşında olur kışı atlattık mı ikisi de yürür diye hayaller kurdum. Negatifi görünce Alla affetsin sevindim gibi oldu kızıma sıkıca sarıldım sen benim bebegimin biraz daha büyü sonra kardeş gelir dedim.. İkizler burcuyum Bi öyle Bi böylemidem de bulanıyor ağrıdan kızımı kaldıramıyorum. Spiralle hamile kalan da varmış baya.. Bilmiyorum Allah nasip ettiyse sevinirim negatifse de sevinirim şimdilik
Bak sana kendimi anlatimAy aman aman 2.falan deme hiç. Dışarıda bir şekilde büyüdü gitti de içindeyken çok zordu hamilelik travması oluştu
Benimki ikinci sınıf bu sene canimBende sizin gibiyimŞuan bebeğimle köşe kapcama oynuyorum çocuğun gece gece oynayası tuttu . Senin oğlanda bu. Sene birdi galiba dimi
Bizimkide öyle istediğini alamazsa abisini fena ısırıyor abisi çok çekiyorBenimki ikinci sınıf bu sene canimValla benim küçük cok fena kok sokturuyor abisine
Doğum yapana kadar kusup aylarca aç kalınca üzerine de bambaşka sağlık sorunları yaşayınca inan öyle korkuyorum ki. Allah isteyenlere versin kucaklar boş kalmasın. Ben 1 taneciğimle pek mutluyum.Bak sana kendimi anlatimbende dedim kesinlikle ikinciyi sırf bu bulantı için istemiyorum en son benim oğlan 4 yaş oldu kardeş istedi dedimki aman çekerim ne olcak bir anda herşeyi unuttum . Hamileliğim 6 hafta kabus geri başladı ama gelip geçti şimdi kardeş kardeş öyle güzel oynuyorlarki kimseye ihtiyaç duymuyorlar . Sende benim gibi korkunu yen
Çalışma hayatı nasıl geçiyor ZeynocumDoğum yapana kadar kusup aylarca aç kalınca üzerine de bambaşka sağlık sorunları yaşayınca inan öyle korkuyorum ki. Allah isteyenlere versin kucaklar boş kalmasın. Ben 1 taneciğimle pek mutluyum.