Öyle yapıyorum Zeynocum. Onu da ne kadar yerse artık. İştahı acayip azaldı maalesef bu diş döneminde. Çok sevdiği şeyleri dahi yemiyor artık. Resmen sağlıksız ne bulursa onu istiyor. Hayırlısı artık bilemiyorum
gibi ablaYok hayır onun da başka dezavantajları varmış o sebeple vazgeçtim.
Heya abla neyaAy abla ne yahu
Uzun süren adetler gibi...
Heya abla neya
Forumun en yaşlısı oldum sanırımdurduk yere yaş kompleksine gireceğim şunca yıldır annemle yaş olduğunu bildiğim üyelere bile abla,teyze demedim
1 Yaşa kadar yiyorduk ama artık zorla oyunla 1 yaş sonrası dişler çıkmaya başladı iştah gittiKizlar tam.yumurta veriyormusunuz ? Yani gunde 1 yumurta yiyor mu ?
2 bucuk yaşa kadar emerek uyudu oğlum memeden kesmek istemiyordum nasıl uyutacam diye amam Rabbim kolaylık veriyor canım Boş ver emerek uyusun.yanına uzanıp kitap okuyarak uyudu oğlum 2 bucuk yaş sonrası ve hiç zorlanmadı..şimdide hala gece uyanıp emip tekrar uyuyo minik abisi gibi 2 bucuk yaşa kadar emmeye devam inşallahBaşıma agri girdi. Bu aksam emzirerek veya sallayarak uyutmucam dedim. Tam 45 dk domdu dolasti uykusi var agliyor. Uyumamak icin surekli kalkiyor, hareket ediyor, yerinde durmuyor. Tabiki o kazandi. Suan sinirden kendimi yemek uzereyim. Bu kadar beceriksiz bir insan varmi ya bebek bakimi konusunda. Ne yapsam olmuyor.
Aynen bende birinci sınıf derdi bizdede var minik olan abisine fırsat vermiyorUzun zaman olmuş yazmayalı kızlar. Günler aşırı yoğun aşırı hızlı geçiyor öğleye kadar okul öğleden sonra ev işi akşam 1. Sınıf bebesi ile uğraş ödev derken uyku saatini iple çekiyorum.. Sizler nasılsınız. 11 Aylıkken ilk sağ alt dişimiz geldi hemen 2 hafta sonra sağ üst geldi şimdi sol alt geliyor dişler sıralandı. 1 yaş sonrası tutunup kalkmalar başladı 1, 2 aya yürürüz. Diye düşünüyorum inşallah.
Bizde aynı şekilde kalemle defterle çok erken tanıştılar.. Biz geç kaldık abide öyleydi 1 yaşında çıkarmıştı bu kez 11 Aylık çıktı..Aynen bende birinci sınıf derdi bizdede var minik olan abisine fırsat vermiyorBenimki dişleri tamamlanmak üzere nerdeyse hergün huysuz bu yüzden
Ben bu kışıda bi şekilde emzirerek geçirmeyi düşünüyorum. (Hastalıktan korusun diye ) .. En sağlıklı meme bıraktırmayı azaltarak olduğunu söylüyorlar . Önce gündüzleri emme aralığını açacaksın . Meme isteyince dikkatini dağıta dağıta gündüz emmesi bitince en son gece kesilmeli diyor.Kızlar nasılsıınız, bebişleriniz nasıl. Ben tükenmiş durumdayım artıkgeceleri o kadar çok sık uyanıp emmek istiyor ki artık emzirmeyi bıraktırmaya karar verdim. Emzik emen bir bebekti, emziği de bıraktı sadece meme istediği için. 1 yaş aşılarımızı da olduk artık yavaştan başlamak istiyorum. Bu yolda olan var mı varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim. Önce gündüzleri mi kesmek gerekir?
Kızlar nasılsıınız, bebişleriniz nasıl. Ben tükenmiş durumdayım artıkgeceleri o kadar çok sık uyanıp emmek istiyor ki artık emzirmeyi bıraktırmaya karar verdim. Emzik emen bir bebekti, emziği de bıraktı sadece meme istediği için. 1 yaş aşılarımızı da olduk artık yavaştan başlamak istiyorum. Bu yolda olan var mı varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim. Önce gündüzleri mi kesmek gerekir?
Haklısın Zeyno inan hiçbir anne istemez böyle bir şeyi ama bitik bi halde uyanırım her gün, benimki de yarım saatte bir meme istiyor ve ağzına almadan asla uykuya dalmıyor. Ben gündüzleri emzirmek isterim tabii ki ama geceyi kesince gündüz isteyeceğini pek sanmıyorum2 yaşa kadar bence hakları anne sütü.
Bağışıklıkları için de öylesi daha iyi. Sadece gece kesmeye çalışın uyku düzeni için.
Bende gece kesmek istiyorum ama uyandığında mücadele edecek gücüm olmadığı için memeye devam. (neredeyse yarım saatte bi memede buluyorum çocuğu sürünüp yanıma geliyor beşikten yatağa)
Allah nasip eder ise gelecek temmuz ağustosta azaltarak eylülde bitirmek niyetim.
Haklısın Zeyno inan hiçbir anne istemez böyle bir şeyi ama bitik bi halde uyanırım her gün, benimki de yarım saatte bir meme istiyor ve ağzına almadan asla uykuya dalmıyor. Ben gündüzleri emzirmek isterim tabii ki ama geceyi kesince gündüz isteyeceğini pek sanmıyorum
Öyle olsun çok isterim ben de, inşallah bugünleri de atlatıcaz hayırlısıylaYok gece kesip gündüz devam eden çok insan var. Umarım gönlünce olur.
Benim de aynı sıkıntım var, sabahları kollarımda kulunç varmış gibi uyanıyorum.
Merhaba kızlar 1 yaş da demir ve d vitamini için kan verdik ikisi iyi çıktı ama b12 sınıra yakın diye ocean b12 verdi kullanan oldumu aramızda. Bide tsh 1 değer fazla çıktı dr bebeklerde 7,10 kadar normal kabul ediyoruz desede içime kurt düştü. 4 ay sonra tekrar kontrol var o zaman yine bakalım dedi. Ama ara tatilde memlekette yeniden tahlil yaptırcam.
TeşekkürlerGüvendiğim bir doktora tahlil sonuçlarını değerlendirmesi için tekrar sorardım.
Tekrar tahlil yaptırmaya inan kıyamıyorum. E bir iki haftada da değişim çok olmayacaktır.
Vitamin takviyesi ise doktor önerdiyse tabii ki kullanın. Ocean'ın ürünlerinden aile boyu kullanıyoruz gayet memnunum, içeriğinin temizliğine de güveniyorum.