2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
CAnım sen isminimi değiştin
Yok ismim hep aynı .. bu arada buraya öğün bilgisi yazdıktan 1 gün sonra bebemin iştah gitti .. dişler geliyor sanırım, gecede çığlık atarak uyanıyor, eli hep ağızda herşeyi ısırıyor. Bu ara sadece kvaltı yı ve meyve öğününü tam yiyor, öğle ve akşam yemekleri anca 3-5 kaşık .

Nazar hep bunlar maşallah da dedim ama.
Bir an önce geçer inşallah. Diş meselesi gerçekten kolay olmuyor bazı bebekler için.

Kız karıştırdım o zaman hiç hatırlamadım valla seni yeminle benim bebek bir haftadır hiç birşey yemiyor hasta olmuş çok zor bebeğin iştah olması bide sol azı dişleri çıkıyor oda felaket agrı yaptırıyor

Hep masallah derim bende üzülürüm yemeyen bebeklere onlar içinde anneler içinde zor
Benim de bebeğim yemiyor gerçekten ve zor. Artık sürekli farklı bir şeyler hazırlamaktan ve oğlumun onu reddetmesinden sıkıldım. Boşver gitsin diyorum ama onu da yapamıyorum

Benim de bebeğim yemiyor gerçekten ve zor. Artık sürekli farklı bir şeyler hazırlamaktan ve oğlumun onu reddetmesinden sıkıldım. Boşver gitsin diyorum ama onu da yapamıyorum
Kız gerçekten yap et dök bende bıktım şuan hasta yemediği için zor atlatıyor doktora götürcem birazdan belki vitamin falan yazar bi ihtimal . Seninkide hastamı yoksa dişten dolayımı yemiyor . Benim bebek normalde güzel yerdi şimdi bir kaşık bile yemiyor günde sadece anne sütü kendimi inek gibi görüyorum

Yok benim bayadir güzel yemiyor. Önüne her koyduğunu yiyen çocuk çok eskide kaldı malesef

Kendi yediklerinizden mi yediriyorsun özel tarife devam mı hala...
Bir süre yemek yemediğini görmezden gel eğer bir hastalık sebebiyle yemiyorsa iştah sorununu ancak acıktırarak çözmek gerekiyor.
B12, Demir vs değerleri nasıl?

Reactions: The
Kızlar sizede arada daralttı geliyorum
Yok benim bayadir güzel yemiyor. Önüne her koyduğunu yiyen çocuk çok eskide kaldı malesef
seninki gün içinde hiçmi bir şey yemiyor . Valla ne oldu bunlra bilmiyom . Benimki çatalı alırdı yerdi herşeyi şimdi günde bir kaşık bile değil yediği ben hiç zorlamıyorum yemiyorsa alıp döküyorum soğutmak istemiyorum zorla veripte bakalım ilaçlarını içsin iğleşssin . Doktor antibiyotik balgam sökücü hava yazdı

Aslında artık kendimize de doğal içerikli yemekler yapıyorum. Yani ayçiçek değil zeytinyağı, market salçası değil doğal salça vs. Dolayısıyla aynı yemekleri yiyoruz. Hiç yemiyor değil ama mesela kahvaltı yapmayı sevmiyor, iştahı öğlene doğru geliyor. Yemek saatlerini biraz değiştirmem lazım sanırım ya bilemiyorum. Hala kan vermedim, yeni vereceğiz Zeyno bilmiyorum değerlerini ama hala demir damlasına devam ediyorum

Yani hiç yemiyor değil tabiki ama kahvaltıyı pek yapmıyor. Bu da muhtemelen gece emdiği için acikmiyor diye düşünüyorum, biz de çok erken kahvaltı yaptığımız için tok oluyor galiba. Diğer öğünler de damagina uyarsa yiyor. Ama gerçekten seçici olmaya başladı artık. Ben de zorla vermiyorum ama yine de sinirlerim bozulmuyor değil

Ben demir damlası vermemiştim çok ağrı yaptı diye. Baya düşük çıktı. Ben de 13.ayda vermek için götürdüm. Şimdi yine başladık prebiyotikle birlikte vermeyi tavsiye etti doktor. Verdiğim günün gecesi felaketti. Çocuk sabaha kadar ishal, kusma asla durmadı.

Sabah uyanır uyanmaz emzirirsem 2 saat sonra emzirmezsem 1 saat sonra acıkıyor benimki de.

Ben çalışırken daha düzenli alıyor ek gıdayı, bu hafta tatilde neredeyse hiç bir şey yedirmedim. Meyve anne sütü arada bizimkilerden canı ne isterse.. Bir de sanırım nazar değdi ya arkadaşlarımla oturdun o gün maşallah çok güzel yedi akşamına gitti iştahı.

İnan aynı şeyi yaşadım. Benimle aynı ay bir arkadaşım var. Aa nasıl yiyor bu çocuk ya benimki hiç yemiyor of pof falan dedi çocuk o günden sonra yediklerini de yemez oldu. Nazara çok inanıyorum gerçekten tombiş çocuğum gitti resmen

Benimde teyzem nazar etti bu yiyor güzel diye diye artık yemez oldu bakalım nerden dönücez

Öyle ya nasıl olacak bilmiyorum inşallah eski hallerine en kısa zamanda dönerler.

Canım çok geçmiş olsun rabbim evladına bagışlamış

Benim kızda öglen anca yiyor oda yulaf unu hurma peynir pisirip icinede ceviz katiyorum blender dan gecirip veriyorum sarki reklam izleterek aksama da ya meyve ve yogurt yada corba iciyor oda zorla onun disinda surekli anne meme diye pesimde

Niye böyle oldu bizim bebeler ya. Benimki de hiçbir şey yemiyor

Niye böyle oldu bizim bebeler ya. Benimki de hiçbir şey yemiyor

Kaç gündür lokma almadı ağzına hastaydı zaten. Dün bir sayfada iştahsız bebeklere köfte yediren tarif diye. Onu denedim yedi akşam içim rahat uyudum inan.

Haşlanmış patates (ben çiğ rendeledim)
Az Kıyma
Soğan rendesi(suyu sıkılmış)
Galeta unu yada ıslatılmış bayat ekmek
Kimyon
Azıcık karabiber
Tuz
(İsterseniz sarımsak)
Sıvıyağ tereyağ karışık bir yağ yapıp kızarttım mücver gibi.

Hatta eşimde çok beğendi. Evde kıyma azken yapılabilecek bir tarif. Kızım da çok severek yedi. Yanına da ayran yaptım birer dilim de soğan ve domates verdim. Soğanı düz yemeyi sever. Ateşi vardı sürekli bir şeyler içmek istiyordu ayran da o açıdan iyi oldu.

Afiyet olsun minige canım deneyeceğim tarifi çok sağol. Benimki de hasta. Muhtemelen yine eşimin yeğenlerinden bulaştı çünkü hepsi hastaydı en son görüştüğümizde. Eşime gitmeyelim desem trip atar, bu çocuğun bağışıklığı nasıl güçlenecek vs vs.. al guclensin işte hiçbir şey yemiyor dün kan verdim demiri düşük çıktı bir de. Ay aman... Bunalıma girdim sanki ya, yemeyen çocuk ne zormuş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…