2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Fotograd çekimi yaptıracağız pasta patlatma filan olacak doğum gününden bir hafta önce. Doğum gününde de evde kendim pasta yapip kutlayacagiz. Siz neler yapacaksınız

Ailelerimizle birlikte küçük bir kutlama yapacağım.
Gelecek yıllarda kendisi daha farkında olduğunda arkadaşlarımla kutlarım.

• Beğen
Reactions: The
Kızlar neler yapıyorsunuz ve işler nasıl 😊 bizimki erken doğdu tabi doğum günümüz yaklaştı. Sizin var mı doğum günü planınız?
Yani açıkçası öyle aşırı önemsediğim bir şey değil ama yine de ailemle kucukce bir kutlarım herhalde. Maksat birlikte olmak 😌

Fena değilim canım, kayınvalidemle büyük kavgalar koptu, bi daha iflah olmayız, şu anda da onlardayız, pazar günü döneceğiz, pazara kadar Allah bana sabır versin.
sen nasılsın?

ben de özledim eski hareketli grubu :)
Daha iyi olursun inşaAllah canım ya
Ben tekrar gelıp yazana kadar cok sukur pazar gunü gecmiş😅
Aklım burada ama bebiş ve abisi beni bıtırdı🥲
Evde olmak calısmaktan daha zormus buna artık emınım:))
İyiyiz canım çok şükür . Bizde seni özledik
🥰🥰 maşaAllah paşa yürümeye niyetlenmiş♥️
Kazasız darbesiz atlatalım inş ilk adımları
Yaa biz de seni özledik nasılsın bebşl nasıl 🥰
🥰🥰 uykusuz ve yorgunn😁
Pazar gunu annem gelıyo bebişle ilgilenmek için pzarteside ben işe baslıyrm inşaAllah
Vallahi iple çekıyorm zeyno🙈😁

Kızlar neler yapıyorsunuz ve işler nasıl 😊 bizimki erken doğdu tabi doğum günümüz yaklaştı. Sizin var mı doğum günü planınız?
Fotograf cekımı ayarladık 😅
Dogum fotograflarımı ceken fotografcıya gideceğiz orada ailece abisiyle kızımı cektirip bu defterı kapatalım dıyorm🙈 evde de bı pasta keser kutlarız inşaAllah🥰
Sonucta üflemeyi öğrendı her gün basımızda flüt calıyo beynımız şişti😂 gostersin bakalım hünerlerini küçük hanımım🫠😂

Ben yapmak istiyorum canım, bir kaç eş dost çağırıp, dışarda bir cafede yapmayı planlıyorum - evde çok zor geliyor, ama bakalım
Evde temizlemek hazırlanmak sofra aperatif sonrasında evı toparlamak bana da çok ağır geliyo🥲
Bencede kalabalık olunmayacaksa bı cafede yapmak cazip:)))
Çok güzel geçsin inşaAllah🥰

🥰🥰 uykusuz ve yorgunn😁
Pazar gunu annem gelıyo bebişle ilgilenmek için pzarteside ben işe baslıyrm inşaAllah
Vallahi iple çekıyorm zeyno🙈😁

Çalışmak bana da çok iyi geldi ya gerçekten biraz da olsa dinlendiriyor.

Fotograf cekımı ayarladık 😅
Dogum fotograflarımı ceken fotografcıya gideceğiz orada ailece abisiyle kızımı cektirip bu defterı kapatalım dıyorm🙈 evde de bı pasta keser kutlarız inşaAllah🥰
Sonucta üflemeyi öğrendı her gün basımızda flüt calıyo beynımız şişti😂 gostersin bakalım hünerlerini küçük hanımım🫠😂

Ahaha hepsi ayrı fena ya bu kızların 😅
Fotoğraf meselesi çok mantıklı aslında biz de çektirsek olur 🥰

Kizlar kaka da sindirilmemis gidalar var bu ara ? Sebebi ne olabilir acaba
Bu aralar benim kızın da öyle canım. Ne zaman yeni bir gıda yese onu 3-4 kez daha yiyene kadar kakasında tam sindirilmemiş olarak çıkıyor, sonra düzeliyor. Bazen de alıştığı bir besine uzun süre ara verip tekrar tüketince de oluyor. Bende gidince doktora soracağım. 1 yaşına geldiler hâlâ mı bağırsaklar alışmadı ek gıdaya anlamadım.

Kizlar sizin bebeklerde cok hareketli mi ? Bir sn yerinde durmuyor. Surekli hareket halinde heryere uzaniyor, cekiyor, markette herseye dokunmak kucaklamak istiyor, bebek arabasinda durmuyor

Kizlar sizin bebeklerde cok hareketli mi ? Bir sn yerinde durmuyor. Surekli hareket halinde heryere uzaniyor, cekiyor, markette herseye dokunmak kucaklamak istiyor, bebek arabasinda durmuyor
Benim kız da bayağı hareketlendi, ama daha tutmadan yürüyemiyor. Bir de memelere çok saldırıyor, artık hiç yatarak emmek filan yok, üstüme tırmanıp emiyor, görsen sanki savaşıyor.
Bir de benim kızım hala hiç bir kelime söylemedi, sizinkiler konuşuyor mu

Benim kız da bayağı hareketlendi, ama daha tutmadan yürüyemiyor. Bir de memelere çok saldırıyor, artık hiç yatarak emmek filan yok, üstüme tırmanıp emiyor, görsen sanki savaşıyor.
Sen sessiz sakin biri olabilir misin canım? Yani aranızdaki iletişim nasıl? Ben mesela gündelik hayatımda öyle aşırı konuşkan biri değilimdir aslında ama bebegim doğduğundan beri canım istemese dahi sürekli konuşuyorum gerekli gereksiz 😁

Benimki de öyle 😑 çiçeklerime taktı kafayı bu ara işin kötüsü. Dün birini bir çekti köküyle geldi ya sinir etti beni 😂

mama baba gel diyor canim. Ancak alismasi icin gun icerisinde tekrarlamak gerekiyor surekli. Mesela ben ona aciktiginda istediginde mama de, mama istiyomusun fln diyorum hep oyle oyle ilk once ma ma ilk hece daha rahat cikmaya basladi ikincide zorlandi. Sonra sonra alisti. Baba da da ayni sekilde ba diyodu diger ba cok zor cikiyordu artik diyor ama gun icerisinde surekli baba nerde, kizimin babasi nerde gibi tekrar ediyorum.

Benimkide bi ara kendi 3 adım falan atıyordu nazaramı geldi ne daha şimdi yürümez oldu . Bizimkide bi kuzeninin adını diyor bide at herşeyi atmayı çok sevdiğinden galiba oda

Merhaba kızlar okullar açıldı hastalık sezonu da açıldı maalesef. Abiden yine hastalık bulaştı burun akıntısı çok az öksürük var iburamin zero içio abi. Bebiş lere iburamin verebiliyor muyuz 🙋‍♀️

Sen sessiz sakin biri olabilir misin canım? Yani aranızdaki iletişim nasıl? Ben mesela gündelik hayatımda öyle aşırı konuşkan biri değilimdir aslında ama bebegim doğduğundan beri canım istemese dahi sürekli konuşuyorum gerekli gereksiz 😁
Ben sessiz sakinim genelde ama eşim çoook konuşkan, kızım da fiziken aynı babası (doktorumuz en son, siz taşıyıcı anne misiniz diye şaka yaptı), onun gibi çok konuşur diye düşünmüştüm ama şimdilik ses seda yok

Merhaba kızlar okullar açıldı hastalık sezonu da açıldı maalesef. Abiden yine hastalık bulaştı burun akıntısı çok az öksürük var iburamin zero içio abi. Bebiş lere iburamin verebiliyor muyuz 🙋‍♀️

Benim bebeğim çok hasta iken doktor verdi. O dönem 7 aylık idi. Ancak doktora sormadan vermeni öneremem. Benim kızımın zatürre geçmişi olduğu için doktorlar biraz hızlı müdahale ediyorlar.

Eşim kızıma insan azmanı diyor sırf bu sebepten. Benim tepeme tırmanıyor uzanmamı isteyince bir oradan bir ordan keyfince emiyor🤣😬

Kelimeleri var. Baba, aba, dede, mama, meme, abi, kedi, hadi gibi birbirine benzer şeyler... Ben ne kadar çok konuşsam da genelde çocuklu arkadaşlarımla oturduktan sonra kelimeleri oluşuyor. Akran eğitimi o anlamda önemli diye düşünüyorum.

X