2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Düşmemesi mümkün değil. Gerçekten bazen çok zor oluyor. Uykuları, yaramazlıkları... Benimki gerçekten aşırı hareketli ve yaramazlık peşinde.

Ben bir haftadır işe gidip geliyorum biraz psikolojik olarak rahatladım. Çok bunalmıştom ev şartlarında, sürekli çekiştiren bir şey yok ama kalbim kalıyor. Ama dün gece bir anda uyandı emmek istemedi ağladı. dizime yattı başını okşadım okşadım öyle uyudu. Yanlış mı yapıyorum diye çekiniyorum gerçekten çok üzüldüm.

Kızlar bebelerinizle beraber aynı yatakta uyuyor musunuz? Ben yatağımda beraber uyumak istiyorum ama gece kendini atar düşürür yataktan diye korkuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz
Bende aynı şeyi istiyorum ama korkuyorum. Uykusundan uyanır uyanmaz kalkıp ayaklanıyor, yürüyor çünkü. Beşiğinde olmasa, yataktan kesin kendini yerlere atar. Hâlâ yataktan düşeceğini anlayacak kadar yükseklik algısı gelişmedi çünkü. Bazen gün içinde uykudan önce yere uzanıp sarılıp koklaşıyoruz , o kadar.

Kızlar bebelerinizle beraber aynı yatakta uyuyor musunuz? Ben yatağımda beraber uyumak istiyorum ama gece kendini atar düşürür yataktan diye korkuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz

Maalesef aynı yatakta yatıyoruz. Ona alıştıktan sonra beşiğine geçmeyi hiç istemedi. Beşik dediğimde ana kucağı. Yatarken o anne yanı beşik tarafında dönse dahi beşiğine gitmiş oluyor.

Bazen de yatak başlığı tarafında onu yatırıp enine yatıyoruz.

Gerçi bu ara oturma odasında yerde yatıyoruz

Ay senin bıcırık tam cadı çıktı maşallah. Bizimki de bi tırmanıyor, bi eller boşta dikiliyor. Ama yürümek yok henüz

Ay senin bıcırık tam cadı çıktı maşallah. Bizimki de bi tırmanıyor, bi eller boşta dikiliyor. Ama yürümek yok henüz
Burnu tıkanmıştı bir ara. Rahat nefes alsın diye yastıkla yatırmaya başladım. Şimdi alıştı ona. Uyanınca yastığa basıp beşikten çıkmaya çalışıyor, Allah'tan yüksek.

Allah kötü günlerini, hastalıklarını göstermesin inşallah ama yürüyünce daha fena oluyorlar onu anladım. benimki üçlü koltuğu ittirip arkasına giriyor, su damacanasını deviriyor, banyodaki kedinin su kovasından su içiyor, balkon demirlerini ısırıyor... Yazsam roman olur heralde. Yürüdü yürüyeli normal yaşamı unuttum diyebilirim.

Aynı yatakta yatmıyorum, kendim de rahat edemem zaten. Anne yani beşikte yanımda yatıyor

Benim oğlan henüz tam yürümeye hazır değil diye düşünüyordum ama bir iki adım atmaya başladi. Birden pat diye kendini bırakıp yürümeye çalışıyor bizim haberimiz yokken, ee sonrasi yere kapaklanmakla sonuçlanıyor tabi nerden geldi bu cesaret bilmiyorum, halbuki ayakta desteksiz durma çalışması bile yapmadı hiç

Ay çok fena Allah kolaylık versin Valla benim ki de koşturuyor arkasından böcek gibi hızlı hızlı emekliyor yaramazlık yapacağında. Çalışmaya başladım işte acayip vicdan yapıyorum ama diğer taraftan da çalışırken dinleniyorum inan öyle yoruyor ki bir saniye oturmuyor.

Ay maşallah maşallah kazasız belasız yürüsünler hepsi inşallah :) seni boşuna mı yordu aylarca yürüttü kuzucuk

Hala yürütüyorum ay daha tam yürümesi zaman alır muhtemelen

Benimki de dağcılığa baş koydu. Merdivene bile tırmanarak çıkabiliyor her yere tırmanıyor ama yürümek yok 9.aydan beri koltuk, duvar, kapı nereyi bulduysa tutunup geziyor
Maşallah maşallah benimki de aşırı meraklı olmaya başladı artık. Şimdiden çiçeklerimi yoluyor mutfağa falan güvenlik önlemleri alma vakti geldi, çekmeceler için .sen bir şeyler yaptın mı ? Ellerini sıkıştıracak diye çok korkuyorum

Almadım ve sıkıştırıyor geçen vestiyerdeki çekmeceye elini sıkıştırdı şimdi ona gitmiyor. Yatak odasındakilere merak saldı dün ona da sıkıştırdı bugün etrafından dolaşıp gidiyordu. Fırından tutunup kalkıyor ona bi kilit alacağım inşallah.

Reactions: The
Hahha iyi bir öğrenme yöntemiymis

Kızlar bebeğim sadece emiyor hiç birşey yemiyor günde belki üç çeşit yemek hazırlıyorum. Ama yok ağzı kilit mahvoldum.

Kızlar neler yapıyorsunuz ve işler nasıl bizimki erken doğdu tabi doğum günümüz yaklaştı. Sizin var mı doğum günü planınız?
Fotograd çekimi yaptıracağız pasta patlatma filan olacak doğum gününden bir hafta önce. Doğum gününde de evde kendim pasta yapip kutlayacagiz. Siz neler yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…