Benim değişiyor ama genelde yarım saat önce falan oluyor canım . Bazen yiyip direk yattığı bile oluyor yaniKizlar birsey sormak istiyorum. Ben kizimi gece uykusuna yatirdiktan sonra 10 dk sonra 15 dk sonra gibi gibi en az 3 4 sefer bazen daha fazlasi uyaniyor. Sizce sebebi ne olabilir ?
Aksam yemegini yatirmadan ne kdr once yiyor sizin bebisler
Aman bildiğin manyak benimki, hastaneye götürsen rapor verirler. Bu doğum ve sonrasında iyice manyaklaştı.Kız hayırdır ne oldu . Valla bu kayınvalideler cok kuduruyo bitanede bende var
Acaba gazı mı oluyor canım, bilemedim. Benim kız da eskiden yattıktan 40 dakika sonra mutlaka uyanırdı, artık öyle değil.Kizlar birsey sormak istiyorum. Ben kizimi gece uykusuna yatirdiktan sonra 10 dk sonra 15 dk sonra gibi gibi en az 3 4 sefer bazen daha fazlasi uyaniyor. Sizce sebebi ne olabilir ?
Üzerinden uzun zaman geçmiş ama sorabilir miyim benim bebeğimde de çoklu gıda alerjisi var. Mamayı içmiyor. Siz içmesi için farklı birşey yapmış mıydınız
Selam kızlar nasılsnz?
Çok özledim grubumuzu
Kız hayırdır ne oldu . Valla bu kayınvalideler cok kuduruyo bitanede bende var
Kizlar birsey sormak istiyorum. Ben kizimi gece uykusuna yatirdiktan sonra 10 dk sonra 15 dk sonra gibi gibi en az 3 4 sefer bazen daha fazlasi uyaniyor. Sizce sebebi ne olabilir ?
Aksine bugun bence iyiydiGündüz uykusu nasıl?
Yorgun uyuma meselesi olabilir.
Benimki de sık kalkıyor geceleri ama ilk yatış anında değil.
Gündüz uykusunu kötü ise gece de bir o kadar zor geçiyor.
He valla kız sağol dua içinSeninkiler zaten ayrı model ya.
Allah yardımcın olsun da.
Yok çok iyi anlıyorum insan çaresiz kalıyorEvet annem sade yağı unla kavurmuş içine az miktarda şeker koyup onu su ile baya sıvılaştırıp içine mamayı eklemişti..
Ya da pirinç unu ile yine şekerli mama yapıyor içine atıyordu mamayı.
Buradan bakınca ayy ne sağlıksız diyoruz ama çocuğun yiyebileceğin tek bir meyve, sebze yoktu.
Elma alerji yapıyor hurma alerji yapıyor. Mecburen rafine şeker...
Büyüdükçe geçiyor ama umarım en kısa zamanda süreci atlatırsınız.
Aksine bugun bence iyiydi
Sabah 08.30 gibi uyandi
Ilk uykusuna 12.00 gibi gecti biraz gecikmeli yarim saat veya 45 dk gibi uyudu
2.uykusuna 15.30 gibi gecti 16.00 da uyaninca emzirdim o esnada uyuya kaldi saat 17.00 de uyandi. Ki cok nadirdir bu sekilde uykuya devam etmesi.
Son uykusuna da 21.00 de gecti kendi gelip emmek istedi o sekilde uyudu.
Genel olarak bu sekilde ama
He valla kız sağol dua içinmesafe koyuyorum gene yapışkan gibi
Yok çok iyi anlıyorum insan çaresiz kalıyor
Selam kızlar benim kız yürümeye başladı hiç eli ayağı durmuyor gruba falan giremiyorum ama çok da merak ediyorum Sizin nasıl geçiyor benim gibi kendine vakit ayıramayan çok mu vakit ayıran arkadaşlar da nasıl taktik uyguluyor biraz Fikir verin lütfen Bir de emdiği için bana çok bağlı uyurken bile meme sürekli ağzında onun için o uyuduğunda da çok müsait olamıyorum
Yav nasıl uyuyorsun peki öyle ? Ben de artık gece uyanınca bazen yatarken emziriyorum ama belim kopuyor 10 dkdaBenimki de yürümek üzere ama hiiiç durmuyor. Sürekli aşırı hareket halinde. Emzirme meselesi bir taraftan gerçekten çok güzel bir taraftan çok zor. Geceleri sürekli ağzında... Anneyi emzik yaptı diyenlere kızardım da gerçekten emzik yaptı çocuk. Gece 3e doğru hala uyumayınca ağrı kesici verip uyuttum. 4 gibi tekrar kalkıp emmeye başladı. Sabah sekizde de işe çıktık
Kendimize vakit ayırmaktan kastımız bulaşık makinesine tırmanan biri olmadan bulaşık yerleştirmekse... Sen anladın ben susayım
Allah yardımcın olsun hepimiz aynıyız. Benimki de kıpır kıpır çok heyecanlı ve enerjik. Yani ona yetmeye çalışıyorum ama yetemedigim zaman da kendimi darlamiyorum azcik mizirdanmasina izin veriyorum gidip kahve falan içiyorum yalan yok. Diğer türlü çok mutsuz oluyorumSelam kızlar benim kız yürümeye başladı hiç eli ayağı durmuyor gruba falan giremiyorum ama çok da merak ediyorum Sizin nasıl geçiyor benim gibi kendine vakit ayıramayan çok mu vakit ayıran arkadaşlar da nasıl taktik uyguluyor biraz Fikir verin lütfen Bir de emdiği için bana çok bağlı uyurken bile meme sürekli ağzında onun için o uyuduğunda da çok müsait olamıyorum
Yav nasıl uyuyorsun peki öyle ? Ben de artık gece uyanınca bazen yatarken emziriyorum ama belim kopuyor 10 dkdaçok zor geliyor öyle uyumak imkansız gibi sanki
Ben kendimi hiç anlatmim . Başında nöbetçi gibiyim kendi başına yürümeye başladı 4 adım atıyor oda koşarak laf diye yüz üstü yere yapışıyor sürekli ağlamaklı 24 saat onu yürütüceZ birde üst üste diş patlatıyor hayat bana zindan olmuşBi görsen var ya evde halının ortasında yatıyoruz sürekli üstüm açık bi oradan bi oradan emiyor kendimi hiç böyle hayal etmemiştimne uyuduğum belli ne uyanık olduğum artık fenalardayım.
Ben kendimi hiç anlatmim . Başında nöbetçi gibiyim kendi başına yürümeye başladı 4 adım atıyor oda koşarak laf diye yüz üstü yere yapışıyor sürekli ağlamaklı 24 saat onu yürütüceZ birde üst üste diş patlatıyor hayat bana zindan olmuş
ben de dün gece ilk defa, off be kızım, dedim, sonra da üzüldüm. hiiç uyumadı, kucağımda uyuyor, yatağa koyuyorum, 3 dakika sonra kalkıyor etrafa bakıyor, sürekli aynı şey. zaten işte olan bazı şeylerden dolayı çok stresliyim, kaç gecelik uykusuzluk, gardım düştü sonunda.Bu süreçte geçecektir elbet.
Yapacak hiç bir şey yok.
Açıkçası kendim çok yorulsam da bıktım demek asla istemiyorum, o hissiyatı ona hiç yaşatmak istemiyorum.