Fotograd çekimi yaptıracağız pasta patlatma filan olacak doğum gününden bir hafta önce. Doğum gününde de evde kendim pasta yapip kutlayacagiz. Siz neler yapacaksınız
Yani açıkçası öyle aşırı önemsediğim bir şey değil ama yine de ailemle kucukce bir kutlarım herhalde. Maksat birlikte olmakKızlar neler yapıyorsunuz ve işler nasılbizimki erken doğdu tabi doğum günümüz yaklaştı. Sizin var mı doğum günü planınız?
Ben yapmak istiyorum canım, bir kaç eş dost çağırıp, dışarda bir cafede yapmayı planlıyorum - evde çok zor geliyor, ama bakalımKızlar neler yapıyorsunuz ve işler nasılbizimki erken doğdu tabi doğum günümüz yaklaştı. Sizin var mı doğum günü planınız?
Hadi bakalım gönlünce olur inşallahBen yapmak istiyorum canım, bir kaç eş dost çağırıp, dışarda bir cafede yapmayı planlıyorum - evde çok zor geliyor, ama bakalım
Daha iyi olursun inşaAllah canım yaFena değilim canım, kayınvalidemle büyük kavgalar koptu, bi daha iflah olmayız, şu anda da onlardayız, pazar günü döneceğiz, pazara kadar Allah bana sabır versin.
sen nasılsın?
ben de özledim eski hareketli grubu :)
İyiyiz canım çok şükür . Bizde seni özledik
Yaa biz de seni özledik nasılsın bebşl nasıl
Fotograf cekımı ayarladıkKızlar neler yapıyorsunuz ve işler nasılbizimki erken doğdu tabi doğum günümüz yaklaştı. Sizin var mı doğum günü planınız?
Evde temizlemek hazırlanmak sofra aperatif sonrasında evı toparlamak bana da çok ağır geliyoBen yapmak istiyorum canım, bir kaç eş dost çağırıp, dışarda bir cafede yapmayı planlıyorum - evde çok zor geliyor, ama bakalım
uykusuz ve yorgunn
Pazar gunu annem gelıyo bebişle ilgilenmek için pzarteside ben işe baslıyrm inşaAllah
Vallahi iple çekıyorm zeyno
Fotograf cekımı ayarladık
Dogum fotograflarımı ceken fotografcıya gideceğiz orada ailece abisiyle kızımı cektirip bu defterı kapatalım dıyormevde de bı pasta keser kutlarız inşaAllah
Sonucta üflemeyi öğrendı her gün basımızda flüt calıyo beynımız şiştigostersin bakalım hünerlerini küçük hanımım
Bu aralar benim kızın da öyle canım. Ne zaman yeni bir gıda yese onu 3-4 kez daha yiyene kadar kakasında tam sindirilmemiş olarak çıkıyor, sonra düzeliyor. Bazen de alıştığı bir besine uzun süre ara verip tekrar tüketince de oluyor. Bende gidince doktora soracağım. 1 yaşına geldiler hâlâ mı bağırsaklar alışmadı ek gıdaya anlamadım.Kizlar kaka da sindirilmemis gidalar var bu ara ? Sebebi ne olabilir acaba
Benim kız da bayağı hareketlendi, ama daha tutmadan yürüyemiyor. Bir de memelere çok saldırıyor, artık hiç yatarak emmek filan yok, üstüme tırmanıp emiyor, görsen sanki savaşıyor.Kizlar sizin bebeklerde cok hareketli mi ? Bir sn yerinde durmuyor. Surekli hareket halinde heryere uzaniyor, cekiyor, markette herseye dokunmak kucaklamak istiyor, bebek arabasinda durmuyor
Sen sessiz sakin biri olabilir misin canım? Yani aranızdaki iletişim nasıl? Ben mesela gündelik hayatımda öyle aşırı konuşkan biri değilimdir aslında ama bebegim doğduğundan beri canım istemese dahi sürekli konuşuyorum gerekli gereksizBenim kız da bayağı hareketlendi, ama daha tutmadan yürüyemiyor. Bir de memelere çok saldırıyor, artık hiç yatarak emmek filan yok, üstüme tırmanıp emiyor, görsen sanki savaşıyor.
Bir de benim kızım hala hiç bir kelime söylemedi, sizinkiler konuşuyor mu
Benimki de öyleKizlar sizin bebeklerde cok hareketli mi ? Bir sn yerinde durmuyor. Surekli hareket halinde heryere uzaniyor, cekiyor, markette herseye dokunmak kucaklamak istiyor, bebek arabasinda durmuyor
mama baba gel diyor canim. Ancak alismasi icin gun icerisinde tekrarlamak gerekiyor surekli. Mesela ben ona aciktiginda istediginde mama de, mama istiyomusun fln diyorum hep oyle oyle ilk once ma ma ilk hece daha rahat cikmaya basladi ikincide zorlandi. Sonra sonra alisti. Baba da da ayni sekilde ba diyodu diger ba cok zor cikiyordu artik diyor ama gun icerisinde surekli baba nerde, kizimin babasi nerde gibi tekrar ediyorum.Benim kız da bayağı hareketlendi, ama daha tutmadan yürüyemiyor. Bir de memelere çok saldırıyor, artık hiç yatarak emmek filan yok, üstüme tırmanıp emiyor, görsen sanki savaşıyor.
Benimkide bi ara kendi 3 adım falan atıyordu nazaramı geldi ne daha şimdi yürümez oldu . Bizimkide bi kuzeninin adını diyor bide at herşeyi atmayı çok sevdiğinden galiba odaBenim kız da bayağı hareketlendi, ama daha tutmadan yürüyemiyor. Bir de memelere çok saldırıyor, artık hiç yatarak emmek filan yok, üstüme tırmanıp emiyor, görsen sanki savaşıyor.
Ben sessiz sakinim genelde ama eşim çoook konuşkan, kızım da fiziken aynı babası (doktorumuz en son, siz taşıyıcı anne misiniz diye şaka yaptı), onun gibi çok konuşur diye düşünmüştüm ama şimdilik ses seda yokSen sessiz sakin biri olabilir misin canım? Yani aranızdaki iletişim nasıl? Ben mesela gündelik hayatımda öyle aşırı konuşkan biri değilimdir aslında ama bebegim doğduğundan beri canım istemese dahi sürekli konuşuyorum gerekli gereksiz
Merhaba kızlar okullar açıldı hastalık sezonu da açıldı maalesef. Abiden yine hastalık bulaştı burun akıntısı çok az öksürük var iburamin zero içio abi. Bebiş lere iburamin verebiliyor muyuz
Benim kız da bayağı hareketlendi, ama daha tutmadan yürüyemiyor. Bir de memelere çok saldırıyor, artık hiç yatarak emmek filan yok, üstüme tırmanıp emiyor, görsen sanki savaşıyor.