2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Zeki çocuk işi çözmüş işlerini halledebilecek kelimeleri
Benim kız bana aba diyor ya
Babası zaten baba o pek kıymetli
Gel gel diyor ama onu hayvanlara diyor hep
Benim oğlanın ilk kelimesi geldi işini biliyor demiştim çünkü herkesi her şeyi böyle çağırabildi . bizi, oyuncaklarını, yemeğini sonra anne, dede, mama, eşimin adı ve en son baba

merhabalar bebeler buyudu 11.ayı bulduk elhamdulillah. Fekat bu ay ben tedirginim adeti iple çekiyorum içime bir şüphe düştü acaba hamile miyim... merak ettim acaba bu grupta 2021 ekim doğumundan sonra tekrar hamile kalan oldu mi

Olana kadar ara ara test yaptım yapacak hiç bir şey yok.
Bu arada doğum kontrol hapına başlayabiliriz artık. Ben de aldım ama başlayamadım hep unuttum.

Reactions: The
Bu arada doğum kontrol hapına başlayabiliriz artık. Ben de aldım ama başlayamadım hep unuttum.
Hangi markayı aldın Zeyno? Hof ben de başlamak istiyorum ama hormonları alt üst mu ederim diye korkuyorum.

Ben ilk hamile kalirken çok kolay hamile kalmadim. Polikistik var bende 6 ay felan olmamisti doktor kontrolunde uygun zamandasin degerlendir dedi işte Rabbim nasip etti. Öyle olunca bizde bir algı oluştu çok kolaycana olmuyor bizim zaten diye.. ama bu bir yanılgı biliyorum. ilaçsız yöntemlere başvurmayi dusunuyorum.

Hangi markayı aldın Zeyno? Hof ben de başlamak istiyorum ama hormonları alt üst mu ederim diye korkuyorum.

Microgynon tavsiye etti aile hekimi onu aldım. Daha önceki kullandığım piyasada yokmuş. Ben de aldım duruyor işte sanırım çok net değil zihnimde hala ilaç yoksa unutmadım.

Toplumda ilk bebekleri tüp bebek olup sonra arkasını alamayan çok örnek vardı diyerek korku varsa tedbir şart diyorum

Üzerinden uzun zaman geçmiş ama sorabilir miyim benim bebeğimde de çoklu gıda alerjisi var. Mamayı içmiyor. Siz içmesi için farklı birşey yapmış mıydınız

Kız hayırdır ne oldu . Valla bu kayınvalideler cok kuduruyo bitanede bende var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…