kolay gelsin canım, başarılar işinde.
başlarda adapte olmak zor oluyor, ben ancak 4 ayda filan kendime geldim
Kız inan benimki de öyleCigirtkan gormemissinmarketlerdeki o ilgisiz annelere dondum
Benim oğlanın ilk kelimesi geldiZeki çocuk işi çözmüş işlerini halledebilecek kelimeleri
Benim kız bana aba diyor ya
Babası zaten baba o pek kıymetli
Gel gel diyor ama onu hayvanlara diyor hep
Kolay gelsin canım, yarım gunse çok zorlanmazsiniz inşallahYaa bu arada ben yarın işe başlıyorum
Kolay gelsin canım, yarım gunse çok zorlanmazsiniz inşallah
Yok canım ben ücretsiz iznimi sonuna kadar kullanmayı düşünüyorumOkullar açılınca tüm gün, şimdi yarım bakalım. İnşallah iyi olur ya.
Sen ne yaptın ya iş meselesini başlayabilecek misin?
gönülden dilemişsin canım :)ekim anneai olmak istiyorum bende. İnşallah nasip olur
Yok canım ben ücretsiz iznimi sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum2 yaşına kadar yani, bakalım..
Canım bebekle tatil nasıl geçtiYok canım ben ücretsiz iznimi sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum2 yaşına kadar yani, bakalım..
Bebekle tatil güzel geçti çok şükür ama bugün felaket geçiyorCanım bebekle tatil nasıl geçti
merhabalar bebeler buyudu 11.ayı bulduk elhamdulillah. Fekat bu ay ben tedirginim adeti iple çekiyorumiçime bir şüphe düştü acaba hamile miyim... merak ettim acaba bu grupta 2021 ekim doğumundan sonra tekrar hamile kalan oldu mi
Hangi markayı aldın Zeyno? Hof ben de başlamak istiyorum ama hormonları alt üst mu ederim diye korkuyorum.Olana kadar ara ara test yaptım yapacak hiç bir şey yok.
Bu arada doğum kontrol hapına başlayabiliriz artık. Ben de aldım ama başlayamadım hep unuttum.
Ben ilk hamile kalirken çok kolay hamile kalmadim. Polikistik var bende 6 ay felan olmamisti doktor kontrolunde uygun zamandasin degerlendir dedi işte Rabbim nasip etti. Öyle olunca bizde bir algı oluştu çok kolaycana olmuyor bizim zaten diye.. ama bu bir yanılgı biliyorum.Olana kadar ara ara test yaptım yapacak hiç bir şey yok.
Bu arada doğum kontrol hapına başlayabiliriz artık. Ben de aldım ama başlayamadım hep unuttum.
Hangi markayı aldın Zeyno? Hof ben de başlamak istiyorum ama hormonları alt üst mu ederim diye korkuyorum.
Ben ilk hamile kalirken çok kolay hamile kalmadim. Polikistik var bende 6 ay felan olmamisti doktor kontrolunde uygun zamandasin degerlendir dedi işte Rabbim nasip etti. Öyle olunca bizde bir algı oluştu çok kolaycana olmuyor bizim zaten diye.. ama bu bir yanılgı biliyorum.ilaçsız yöntemlere başvurmayi dusunuyorum.
Fena değilim canım, kayınvalidemle büyük kavgalar koptu, bi daha iflah olmayız, şu anda da onlardayız, pazar günü döneceğiz, pazara kadar Allah bana sabır versin.Selam kızlar nasılsnz?
Çok özledim grubumuzu
Üzerinden uzun zaman geçmiş ama sorabilir miyim benim bebeğimde de çoklu gıda alerjisi var. Mamayı içmiyor. Siz içmesi için farklı birşey yapmış mıydınızKız kardeşim çoklu gıda alerjisi ne sahip bir bebekti. Yiyebildiği tek şey kuzu eti ve karbonhidratlardı. Şu an 10 yaşında yaşıtlarının irilerinden ve gayet sağlıklı bir çocuk. O sebeple ilk etapta kendinizi ferah tutun.
Kız kardeşim hiç bir şey yiyemediği için pregomin as kullandı.
10.ayda doktor anne sütünü kestirdi. Çünkü annem zayıflıktan ziyade vitaminsiz kaldı ciddi anlamda.
Alerji mamaları vitaminleri alerjik bebeklerin bağırsaklarının enzim yapabileceği şekilde formüle ediliyor.
Kız kardeşimin ki çok ağır bir vaka idi. Dilinin ucuyla elmaya değse bile çok kötü oluyordu. Ama şu an ciddi anlamda düzeldi. Artık 1 elma yiyor, 2.ye geçerse yada üst üste alerjik besinleri fazla miktarda tüketirse alerjik tepki veriyor. Eskiden sebzelerde alerji yapardı şimdi onlar yapmıyor mesela.
Sütü, yoğurdu tğketebili
1 yaş 3 yaş 5 yaş derken kademe kademe azalıyor.
EN kısa zamanda geçmesini temenni ediyorum.
İyiyiz canım çok şükür . Bizde seni özledikSelam kızlar nasılsnz?
Çok özledim grubumuzu
Kız hayırdır ne oldu . Valla bu kayınvalideler cok kuduruyo bitanede bende varFena değilim canım, kayınvalidemle büyük kavgalar koptu, bi daha iflah olmayız, şu anda da onlardayız, pazar günü döneceğiz, pazara kadar Allah bana sabır versin.
sen nasılsın?
ben de özledim eski hareketli grubu :)