- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
Benimki de yarım saatte bi uyanıyor, bayılmak üzereyimKızlar şu saat oldu benim bebek hala yatmadı kriz geçiriyor uykuya direniyor anlamış değilim neden böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de yarım saatte bi uyanıyor, bayılmak üzereyimKızlar şu saat oldu benim bebek hala yatmadı kriz geçiriyor uykuya direniyor anlamış değilim neden böyle
Allah yardımcımız olsun inşAllah bir an önce uykuları düzene girer hepsininBenimki de yarım saatte bi uyanıyor, bayılmak üzereyim
Benim bebek aç geziyor resmen . Bugün dışarda yaptık kahvaltı bir kaç tane patates kızartma yedi o kadar . Öğlen mercimek çorbası akşam yoğurt şimdide arılac vericem biberonda yatırcam .bizim dişten dolayı pek iştahı yok ağzı diş dolu habire patlayıp duruyoKizlar gun icerisinde neler yediriyorsunuz olcunuz nedir ?
Canım ben kafeini kesince kızın uykuları iyileştiBence ekim bebeklerinde bir sikinti var etrafimda gordugum her bebek misil misil uyuyor
Tamamen mi kestin ? Ben bir ara denedim 1 2 gun etkisi yok diye devamettim. Belki vucuddan atilmasi icin daha beklememgerekti. Gunduz uykulari da farketti mi ?Canım ben kafeini kesince kızın uykuları iyileşti
Kafeinsiz nescafe içiyorum, kola çay zaten içmiyorum. İnanılmaz farketti. Ben kafeinsiz takılıyordum hep ve kızımın uykuları fena değildi, bir kaç gün normal kahve içtim 2 kupa filan, arada kola içtim bir kere ve kızımın uykuları berbatttt oldu, gündüz de gece de. Gündüz uyutuyordum 10 dakika sonra kalkıyordu. Gece yarım saatte bir kalktı. Kafeini kestim, şimdi çoook daha iyi, gece 3 saatte bir uyanıyor, dün öğlen 1.5-2 saat uyudu.Tamamen mi kestin ? Ben bir ara denedim 1 2 gun etkisi yok diye devamettim. Belki vucuddan atilmasi icin daha beklememgerekti. Gunduz uykulari da farketti mi ?
yok, benim kızım yapmıyor öyle bir şey, ama benim kızım henüz hiç bir kelime de söylemedi, çok sesli bir çocuk değil. müzik gibi sesler çıkarıyor geneldeKızlar benim oğlum sürekli bağırıyor ya istediği bir şey olmayınca. Çocuk çığırtkan bir şeye döndü , bu durumu yaşayan var mı çıldırıyorum bir yerden sonra su bağırmasina.
Seninki hem kız bebek hem sakin maşallah benimki hem aşırı aşırı hareketli, hem de çok konuşuyor Gerçi benim derdim konuşması değil bağırması sürekli anneeee deeelll ( gel ) baba gel diye bağırıyor.yok, benim kızım yapmıyor öyle bir şey, ama benim kızım henüz hiç bir kelime de söylemedi, çok sesli bir çocuk değil. müzik gibi sesler çıkarıyor genelde
Masallah kuzuma. Sevindim canim bende kafeinsiz e geceyim. Birde istedigi olmayinca fln sinirli bir bebekmi ? Hareketli mi ?Kafeinsiz nescafe içiyorum, kola çay zaten içmiyorum. İnanılmaz farketti. Ben kafeinsiz takılıyordum hep ve kızımın uykuları fena değildi, bir kaç gün normal kahve içtim 2 kupa filan, arada kola içtim bir kere ve kızımın uykuları berbatttt oldu, gündüz de gece de. Gündüz uyutuyordum 10 dakika sonra kalkıyordu. Gece yarım saatte bir kalktı. Kafeini kestim, şimdi çoook daha iyi, gece 3 saatte bir uyanıyor, dün öğlen 1.5-2 saat uyudu.
Cigirtkan gormemissin marketlerdeki o ilgisiz annelere dondumKızlar benim oğlum sürekli bağırıyor ya istediği bir şey olmayınca. Çocuk çığırtkan bir şeye döndü , bu durumu yaşayan var mı çıldırıyorum bir yerden sonra su bağırmasina.
ay ama ben de duymak istiyorum artık şu anne lafını :) bağırıp çağırmasına razıyımSeninki hem kız bebek hem sakin maşallah benimki hem aşırı aşırı hareketli, hem de çok konuşuyor Gerçi benim derdim konuşması değil bağırması sürekli anneeee deeelll ( gel ) baba gel diye bağırıyor.
yok ya, uslu benim kızım, çok tatlı maşallah. aşırı hareketli de değilMasallah kuzuma. Sevindim canim bende kafeinsiz e geceyim. Birde istedigi olmayinca fln sinirli bir bebekmi ? Hareketli mi ?
Kızlar benim oğlum sürekli bağırıyor ya istediği bir şey olmayınca. Çocuk çığırtkan bir şeye döndü , bu durumu yaşayan var mı çıldırıyorum bir yerden sonra su bağırmasina.
Seninki hem kız bebek hem sakin maşallah benimki hem aşırı aşırı hareketli, hem de çok konuşuyor Gerçi benim derdim konuşması değil bağırması sürekli anneeee deeelll ( gel ) baba gel diye bağırıyor.
Cigirtkan gormemissin marketlerdeki o ilgisiz annelere dondum
kolay gelsin canım, başarılar işinde.Yaa bu arada ben yarın işe başlıyorum