Canım özellikle Dolap gerçekten benim de çok işimi gördü. Kendi evimdeki ve annemlerdeki ne kadar kullanmadığımız kıyıda köşede şey var oradan sattım, gelen parayı da oğlanın bez vs ihtiyaçlarına kullanıyorum. Tatile gidiyoruz şimdi mesela sandaletini, şapkalarını, mayo bezlerini hep oradan o sattıklarımın parasıyla aldım. Başta çok önyargılıydım o platforma ama iyi ki de şans vermişimBence çok iyi yapmışsın.. birikim birikimdir. Bende başlattım bebeğime. Geçen Bayram harçlıklarını oraya aktardım hatta. Bu bayramda öyle yaparım. Ya da dolapta onun bişeylerini satarsam hemen bese aktarıyorum. Ekonominin durumu ortada ama ufak ufak kenara atmazsak bu seferde gelen gidiyor olduğu gibi . Hiç bişey biriktirmemektense değerde kaybetse kenara birikim yapmak güzel
Canım özellikle Dolap gerçekten benim de çok işimi gördü. Kendi evimdeki ve annemlerdeki ne kadar kullanmadığımız kıyıda köşede şey var oradan sattım, gelen parayı da oğlanın bez vs ihtiyaçlarına kullanıyorum. Tatile gidiyoruz şimdi mesela sandaletini, şapkalarını, mayo bezlerini hep oradan o sattıklarımın parasıyla aldım. Başta çok önyargılıydım o platforma ama iyi ki de şans vermişim
Ayrıca kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim
Emtia nedir canımHayırlı olsun detaylarını araştırdım mı?
56 yaşında kullanabilecek parayı ve TL nin durumu ortada geçen yıl ki 100 liranın bu yıl değeri yok 56 yıl sonra belki de 1 ekmek alacak. Ben emtia olarak yatırım yapıyorum oğlum için.
Uzun bir zamandır bizi terkeden mukuslu kanlı kaka bugün tekrar vardıDüşünüp duruyorum yeni neyi yemiş veya vermiş olabilirim diye
Herkese hayırlı bayramlar kızlar bu arada
Hayır canim yok baska bir derdi bakalim devami gelecek miÇok geçmiş olsun
Ağrısı sızısı var mı? Alerjik mi yoksa mikrobik bir durum mu acaba
Ya bizim diyelim sabah 8 de değiştim kaka yapmasa kesinlikle akşama kadar değiştirmiyorum çünkü bom boşEvet günde 3e düştü desem yeridir
Suyu az mı tüketiyor canım bol su ver sıcaklar artınca suyu bol bol vermeye çalışıyorum kendi de susuyor zatenYa bizim diyelim sabah 8 de değiştim kaka yapmasa kesinlikle akşama kadar değiştirmiyorum çünkü bom boş
Canım İnan zorla su veriyorum içmiyor yudum alıyor bırakıyorSuyu az mı tüketiyor canım bol su ver sıcaklar artınca suyu bol bol vermeye çalışıyorum kendi de susuyor zaten
Neyle su veriyorsun canım, benimki mesela sulukla daha az su içiyor ama biberonla düzgün içebiliyor. Ya da direkt su değil de sulu ayran filan vermeye çalışsan belki içer. Çorba içmiyorsa çorbayı da artırmaya çalışabilirsin, su girsin yeter ki vücuduna.Canım İnan zorla su veriyorum içmiyor yudum alıyor bırakıyor
Biberonla veriyorum bende canım ya ama yok zorla içiriyorum günde en fazla bir su bardağı içiyor birde benim bebek aşırı terliyorNeyle su veriyorsun canım, benimki mesela sulukla daha az su içiyor ama biberonla düzgün içebiliyor. Ya da direkt su değil de sulu ayran filan vermeye çalışsan belki içer. Çorba içmiyorsa çorbayı da artırmaya çalışabilirsin, su girsin yeter ki vücuduna.
yeme durumu nasil canim.Ya bizim diyelim sabah 8 de değiştim kaka yapmasa kesinlikle akşama kadar değiştirmiyorum çünkü bom boş
Cok iştahlı bir çocuk değil zorla herşeyyeme durumu nasil canim.
Günde bi su bardağı bence gayet iyi. Benim oğlum direkt bardaktan içmeyi seviyoBiberonla veriyorum bende canım ya ama yok zorla içiriyorum günde en fazla bir su bardağı içiyor birde benim bebek aşırı terliyor