2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Güvenlik açığı ne ?

Bebedorun alıştırma bardağını kullanıyorum çok güzel hiç akıtmıyo. Pipetliye daha gecmedik

Bizim de böyle ve Zaten böyle olması gerekiyor . Bir yasına kadar fazlalıkla anne sütü veya mama alması gerekiyor . Benmkide bu sabah patatesli yumurta yedi minik kase kadar sonra uyudu , uyanınca bir minik şeftali yedi . Aksam da etli sebze yemeği verdim bir minik kase kadar onu yedi aralarda emdi anne sütü bu kadar . Günlük bir cay bardağı kadar ek gıda alması gerekiyor ama almasa da sorun değil zamanla yer bebişler sağlıklı olsunlarda

Ay benimki kahvaltı hariç diğer iki öğünün her birinde neredeyse 1 su bardağı kadar yiyor, çok mu veriyorum acaba Daha azında mama mama diye ağlıyor, istiyor diye veriyorum ben de. Gerçi bütün gün maymun gibi evin her yerine tırmandığı için yakıyor diye düşünüyorum biraz onun rahatlığıyla veriyorum.

Her çocuğun ihtiyacı farklı o yüzden dert etme bence. :) hepimiz aynı miktarda yemiyoruz ki.

Ne veriyorsunuz tarif verebilir misiniz? Ben iki kaşık veriyorum sonra kafasını çeviriyor kilitliyo ağzını sanırım tadını beğenmiyor ben de ne yapacağıma karar veremiyorum gün bitiyor mamayla

Ne veriyorsunuz tarif verebilir misiniz? Ben iki kaşık veriyorum sonra kafasını çeviriyor kilitliyo ağzını sanırım tadını beğenmiyor ben de ne yapacağıma karar veremiyorum gün bitiyor mamayla
Valla canım daha öyle tarifli bir şeyler yaptığım yok açıkçası Başta heveslenmiştim, tarif kitabı filan atmıştı arkadaşım oradakileri yaparım her gün demiştim ama hiççç öyle şeylere enerjim yokmuş yapamadım

Sabah 1 yumurta sarısı, lor peyniri, biraz da yoğurt karıştırıp veriyorum. Bazen de tarhanalı omlet yapıyorum yine peynirle. Öğlenleri de çorba veya yoğurtla birlikte pütürlü sebze püresi yapıyorum. Çorba soğanlı sarımsaklı olunca daha iştahlı yiyor sanki, ağzına tat geliyor diye herhalde Kırmızı biber çorbası, sebze çorbası, tarhana çorbası filan yapıyorum. Akşam da meyveli muhallebi yapıyorum. Biz bir şey yerken tok olsa bile illa salça oluyor, meyve filesiyle meyve veriyorum o zaman ya da direkt limon veriyorum eline eme eme yiyor. Daha et vermeye başlamadım, ona başlayınca artık bizim yediklerimizden yediririm ona da herhalde.

Ama bence ne yaptığından ziyade çocuğun iştahıyla alakalı, yemiyorsa sakın zorlama ne yiyorsa o kadar demişti bana doktor.

Kızlar bu aeada bebemin yanağında böyle bir şey çıktı 4-5 gündür, sizce neden olabilir Çok değişik bir şey yedirmedik, yediklerini de zaten daha önce haftalarda da yiyordu. Farklı olarak ilikli kemik suyu almıştım VegaBons’un, aklıma başka bir şey gelmiyor. Her şeyi kesip sırayla baştan mı başlasam acaba?

Eklentiler

• 0662D178-B4BB-4EB4-B48A-AC907248903F.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 57
Bebek istiyorsa ve cok aşırı kilolu değilse ver tabiki ama kilolu bebeklerde az verilmesi öneriliyor cocukluk çağı obezitesi olmasın diye

Aynen zorlamak daha büyük sorunlara yol açıyor . Ya bebek çok yiyor zorlayımca anormal sekilde ve midesi büyüyor yada hiç yemiyor cok zAyıflıyor

Bebek istiyorsa ve cok aşırı kilolu değilse ver tabiki ama kilolu bebeklerde az verilmesi öneriliyor cocukluk çağı obezitesi olmasın diye
Yok canım tombişlikle alakamız yok Annem de “Verme şişman olur” diyordu ama çok hareketli olduğu için sanırım sıkıntı olmadı şimdilik. Biraz göbeğimiz var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…