Kızlar bu aeada bebemin yanağında böyle bir şey çıktı 4-5 gündür, sizce neden olabilirÇok değişik bir şey yedirmedik, yediklerini de zaten daha önce haftalarda da yiyordu. Farklı olarak ilikli kemik suyu almıştım VegaBons’un, aklıma başka bir şey gelmiyor. Her şeyi kesip sırayla baştan mı başlasam acaba?
Bizde oyle. Aciyor gozleri. Uyutursam ugrasip kucagimda uyumaliGece yine oturuyoruz. Çocuğum hamileyken bile bu saatler uyutmazdı hala uyanık hala uyanık. Geçmeyecek herhalde.
Bizde oyle. Aciyor gozleri. Uyutursam ugrasip kucagimda uyumalibu atak ne zaman bitiyor ki
Kizlar aranizda entrogermina kullanan oldu mu ?
Bazi tanidiklarima dr lari antibiyotikle beraber vermisler. Baktim kullanim 2 yas sonrasi yaziyor ama forumdada bebege verildigini okudum.
Valla canım daha öyle tarifli bir şeyler yaptığım yok açıkçasıBaşta heveslenmiştim, tarif kitabı filan atmıştı arkadaşım oradakileri yaparım her gün demiştim ama hiççç öyle şeylere enerjim yokmuş yapamadım
Sabah 1 yumurta sarısı, lor peyniri, biraz da yoğurt karıştırıp veriyorum. Bazen de tarhanalı omlet yapıyorum yine peynirle. Öğlenleri de çorba veya yoğurtla birlikte pütürlü sebze püresi yapıyorum. Çorba soğanlı sarımsaklı olunca daha iştahlı yiyor sanki, ağzına tat geliyor diye herhaldeKırmızı biber çorbası, sebze çorbası, tarhana çorbası filan yapıyorum. Akşam da meyveli muhallebi yapıyorum. Biz bir şey yerken tok olsa bile illa salça oluyor, meyve filesiyle meyve veriyorum o zaman ya da direkt limon veriyorum eline eme eme yiyor. Daha et vermeye başlamadım, ona başlayınca artık bizim yediklerimizden yediririm ona da herhalde.
Ama bence ne yaptığından ziyade çocuğun iştahıyla alakalı,
Yeni sürmeye başladım canım, inşallah kremle ikisi iyi gelir.Canim anne sutu surmeyi denedin mi ?
Olabilir canım banyo sonrası giydirirken sürekli kaçtığı için hiç krem sürmüyordum. Daha yeni yeni kremli masaj hoşuna gitmeye başladı, onda bile çok durmuyor kurtlu.Geçmiş olsun.
Alerjik bir şeyden şüphen yoksa cildi kuru olabilir.
Kuruyemiş vs belki yapmış olabilir verdiğin bir şeyde varsa.
O nasıl bir sistem ilk kez duyuyorumKızlar bu arada bugün oğlana BES hesabı açtırdım ona ayrıca bir birikim olsun diye. Durumu uygun olanlara da tavsiye ederim
Hayırlı olsun detaylarını araştırdım mı?Kızlar bu arada bugün oğlana BES hesabı açtırdım ona ayrıca bir birikim olsun diye. Durumu uygun olanlara da tavsiye ederim
56’yı beklemesine gerek yok canım, 10 yıldan sonra çoğunu kullanabiliyo sanırım bugün öyle dediler. Bir de ben Bes fonunu altın olarak seçtim, istersen sonra değiştirebiliyormuşsun. Ama dediğin gibi ne birikim yapılacaksa TL olmamalı bence de maalesef, biz daha önce de Euro biriktiriyorduk her ay çocuk için bunu da ekstra yaptırdım.Hayırlı olsun detaylarını araştırdım mı?
56 yaşında kullanabilecek parayı ve TL nin durumu ortada geçen yıl ki 100 liranın bu yıl değeri yok 56 yıl sonra belki de 1 ekmek alacak. Ben emtia olarak yatırım yapıyorum oğlum için.
Bireysel Emeklilik Sistemi canım, 18 yaş altı çocuklara da yapılabiliyormuş.O nasıl bir sistem ilk kez duyuyorum
Devlet katkısından tam yararlanmak için 56 yaş şartı var. Bende araştırmıştım söylemek istedim. Ekstra euro da biriktiriyosan çok güzel Allah bereket versin sağlıkla kullansın bebişin56’yı beklemesine gerek yok canım, 10 yıldan sonra çoğunu kullanabiliyo sanırım bugün öyle dediler. Bir de ben Bes fonunu altın olarak seçtim, istersen sonra değiştirebiliyormuşsun. Ama dediğin gibi ne birikim yapılacaksa TL olmamalı bence de maalesef, biz daha önce de Euro biriktiriyorduk her ay çocuk için bunu da ekstra yaptırdım.
Bireysel Emeklilik Sistemi canım, 18 yaş altı çocuklara da yapılabiliyormuş.
Amin canım hepimizin bebişlerine Allah bin berelet versinDevlet katkısından tam yararlanmak için 56 yaş şartı var. Bende araştırmıştım söylemek istedim. Ekstra euro da biriktiriyosan çok güzel Allah bereket versin sağlıkla kullansın bebişin
Ben daha vermedim canım ama doktorun bana verdiği ek gıda dökümanında kızartma olmayacak şekilde orta ve küçük boy balık verilmesi gerektiği yazıyor.Kizlar ne baliğı veriyorsunuz ?
Canim biz daha once kendimiz icin girmistik. Cok guzel anlatiyorlar ancak anlattiklari gibi avantajli oldugunu dusunmuyorum. Altin hesabi da olsa getirisi cok olmuyor gibi. Yine siz en dogrusunu bilirsiniz ama biz hisse senedi seklinde yapiyoruz yatirimimiziKızlar bu arada bugün oğlana BES hesabı açtırdım ona ayrıca bir birikim olsun diye. Durumu uygun olanlara da tavsiye ederim
Kız başka bir şey için bankaya gitmiştim bi gazla yaptırdım, biraz daha bakayım olmadı çıkarımCanim biz daha once kendimiz icin girmistik. Cok guzel anlatiyorlar ancak anlattiklari gibi avantajli oldugunu dusunmuyorum. Altin hesabi da olsa getirisi cok olmuyor gibi. Yine siz en dogrusunu bilirsiniz ama biz hisse senedi seklinde yapiyoruz yatirimimizi
Somon verdim hep . Airfryer de pişirdim seviyoKizlar ne baliğı veriyorsunuz ?
Geçen kıyafetini giydiriyorum benim için çok normal bir andı. En az on kere döndü bende uygun yerde ayağına şortu geçiriyorumYeni sürmeye başladım canım, inşallah kremle ikisi iyi gelir.
Olabilir canım banyo sonrası giydirirken sürekli kaçtığı için hiç krem sürmüyordum. Daha yeni yeni kremli masaj hoşuna gitmeye başladı, onda bile çok durmuyor kurtlu.
+1milyonGeçen kıyafetini giydiriyorum benim için çok normal bir andı. En az on kere döndü bende uygun yerde ayağına şortu geçiriyorumKayınvalidem çocuğu yatır da öyle giydir kolay olur dedi yatırdım ve sonra olanları izledi krem sürmek, kulak temizlemek hatta bez değiştirmek ne haddimize küçük hanım durdurak bilmiyor
Bence çok iyi yapmışsın.. birikim birikimdir. Bende başlattım bebeğime. Geçen Bayram harçlıklarını oraya aktardım hatta. Bu bayramda öyle yaparım. Ya da dolapta onun bişeylerini satarsam hemen bese aktarıyorum. Ekonominin durumu ortada ama ufak ufak kenara atmazsak bu seferde gelen gidiyor olduğu gibi . Hiç bişey biriktirmemektense değerde kaybetse kenara birikim yapmak güzelKız başka bir şey için bankaya gitmiştim bi gazla yaptırdım, biraz daha bakayım olmadı çıkarım
Katılıyorum, ben olsam kesinlikle devletin sistemine para kaptırmam, hem değer kaybediyor, hem de bana hiç güven vermiyor, yarın öbür gün kaldırıyoruz el koyuyoruz bile diyebilirlerHayırlı olsun detaylarını araştırdım mı?
56 yaşında kullanabilecek parayı ve TL nin durumu ortada geçen yıl ki 100 liranın bu yıl değeri yok 56 yıl sonra belki de 1 ekmek alacak. Ben emtia olarak yatırım yapıyorum oğlum için.