2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Geçmiş olsun.
Alerjik bir şeyden şüphen yoksa cildi kuru olabilir.
Kuruyemiş vs belki yapmış olabilir verdiğin bir şeyde varsa.

Kizlar aranizda entrogermina kullanan oldu mu ?
Bazi tanidiklarima dr lari antibiyotikle beraber vermisler. Baktim kullanim 2 yas sonrasi yaziyor ama forumdada bebege verildigini okudum.

Bizde oyle. Aciyor gozleri. Uyutursam ugrasip kucagimda uyumali bu atak ne zaman bitiyor ki

Bitmeyecek bence bu ataklar uyutmaya uğraşmıyorum artık. Çünkü emmek için zaten sürekli kalkıyor o zaman gözünü açmıyor ama gözünü açtırıp oturduğu konuştuğu bir evre oluyor gece 3 4 civarı. Yatakta üstümden tırmanıp beşiğine geçiyor kendince uyun oynuyor

Kizlar aranizda entrogermina kullanan oldu mu ?
Bazi tanidiklarima dr lari antibiyotikle beraber vermisler. Baktim kullanim 2 yas sonrasi yaziyor ama forumdada bebege verildigini okudum.

Kendi doktorunuz/eczacınızla konuş bence. Ben de prebiyotik lactocol verdim üzerinde 4 yaş üzerine uygundur yazıyor ama yenidoğan zamanında bile kullanılır dedi doktor.
Bir de bir doktor aynı anda vermeyin antibiyotik bittikten sonra prebiyotik desteğine başlayın demişti.

Canim anne sutu surmeyi denedin mi ?
Yeni sürmeye başladım canım, inşallah kremle ikisi iyi gelir.
Geçmiş olsun.
Alerjik bir şeyden şüphen yoksa cildi kuru olabilir.
Kuruyemiş vs belki yapmış olabilir verdiğin bir şeyde varsa.
Olabilir canım banyo sonrası giydirirken sürekli kaçtığı için hiç krem sürmüyordum. Daha yeni yeni kremli masaj hoşuna gitmeye başladı, onda bile çok durmuyor kurtlu.

Kızlar bu arada bugün oğlana BES hesabı açtırdım ona ayrıca bir birikim olsun diye. Durumu uygun olanlara da tavsiye ederim

Kızlar bu arada bugün oğlana BES hesabı açtırdım ona ayrıca bir birikim olsun diye. Durumu uygun olanlara da tavsiye ederim
Hayırlı olsun detaylarını araştırdım mı?
56 yaşında kullanabilecek parayı ve TL nin durumu ortada geçen yıl ki 100 liranın bu yıl değeri yok 56 yıl sonra belki de 1 ekmek alacak. Ben emtia olarak yatırım yapıyorum oğlum için.

56’yı beklemesine gerek yok canım, 10 yıldan sonra çoğunu kullanabiliyo sanırım bugün öyle dediler. Bir de ben Bes fonunu altın olarak seçtim, istersen sonra değiştirebiliyormuşsun. Ama dediğin gibi ne birikim yapılacaksa TL olmamalı bence de maalesef, biz daha önce de Euro biriktiriyorduk her ay çocuk için bunu da ekstra yaptırdım.
O nasıl bir sistem ilk kez duyuyorum
Bireysel Emeklilik Sistemi canım, 18 yaş altı çocuklara da yapılabiliyormuş.

Devlet katkısından tam yararlanmak için 56 yaş şartı var. Bende araştırmıştım söylemek istedim. Ekstra euro da biriktiriyosan çok güzel Allah bereket versin sağlıkla kullansın bebişin

Devlet katkısından tam yararlanmak için 56 yaş şartı var. Bende araştırmıştım söylemek istedim. Ekstra euro da biriktiriyosan çok güzel Allah bereket versin sağlıkla kullansın bebişin
Amin canım hepimizin bebişlerine Allah bin berelet versin 5 lira bile olsa kenara atma taraftarıyım ben bu konularda, büyüdükçe masrafları da artacak malum
Kizlar ne baliğı veriyorsunuz ?
Ben daha vermedim canım ama doktorun bana verdiği ek gıda dökümanında kızartma olmayacak şekilde orta ve küçük boy balık verilmesi gerektiği yazıyor.

Canim biz daha once kendimiz icin girmistik. Cok guzel anlatiyorlar ancak anlattiklari gibi avantajli oldugunu dusunmuyorum. Altin hesabi da olsa getirisi cok olmuyor gibi. Yine siz en dogrusunu bilirsiniz ama biz hisse senedi seklinde yapiyoruz yatirimimizi

Kız başka bir şey için bankaya gitmiştim bi gazla yaptırdım, biraz daha bakayım olmadı çıkarım

Geçen kıyafetini giydiriyorum benim için çok normal bir andı. En az on kere döndü bende uygun yerde ayağına şortu geçiriyorum Kayınvalidem çocuğu yatır da öyle giydir kolay olur dedi yatırdım ve sonra olanları izledi krem sürmek, kulak temizlemek hatta bez değiştirmek ne haddimize küçük hanım durdurak bilmiyor

+1milyon

Kız başka bir şey için bankaya gitmiştim bi gazla yaptırdım, biraz daha bakayım olmadı çıkarım
Bence çok iyi yapmışsın.. birikim birikimdir. Bende başlattım bebeğime. Geçen Bayram harçlıklarını oraya aktardım hatta. Bu bayramda öyle yaparım. Ya da dolapta onun bişeylerini satarsam hemen bese aktarıyorum. Ekonominin durumu ortada ama ufak ufak kenara atmazsak bu seferde gelen gidiyor olduğu gibi . Hiç bişey biriktirmemektense değerde kaybetse kenara birikim yapmak güzel

Katılıyorum, ben olsam kesinlikle devletin sistemine para kaptırmam, hem değer kaybediyor, hem de bana hiç güven vermiyor, yarın öbür gün kaldırıyoruz el koyuyoruz bile diyebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…