Kizlar birsey sorucam sizlerde kabizlik durumlari nasil ? Blw yapan anneler var insta da baya kati pankekler kofteler gibi gibi.
Ben genelde corba, pure, puturlu ama koyu kivamli yada o sekilde besliyorum. Gun icerisinde kayisi, seftali, armut ta veriyorum. Su icmesi az sadece. Asiri derece kabiz durumumuz vr resmen inliyor yaparken. Tavsiyeniz var mi bu konuda ?
2 gundur kefir veriyorum. Icine cam rendeden seftali suyu ekleyerek. Bu desteklere ragmen henuz duzelmedi. Ek olarak suan maflor lgg probiyotik aldim, 3 gundur onu veriyorum. Gebel olarak kabizlkk durumu oldu bebegimin ancak dr surekli zeytinyagi ver, mamasina ekle gibi yaklasimlarda bulundu.
Zeytinyagi ek verdigimde ilk zamanlar evet fayda sagliyordu. Mama yi degistirdim o iyi gelmisti. Simdi ek gida da yine oldugu oldu ama bu kadar uzun surmedi. Birde ikinma veya zorlanmadan dolayi sanirim hemoroid gibi mi bi cikinti olusmus durumda. Probiyotikle duzelme saglanamazsa, dulcosoft gibi bir urun deneyecegiz. Acaba bagirsaklari ile alakali bir problem mi var ? Karsilan oldu mu bu gibi bir durumla. Bagirsak darligi gibi birsey mi var acaba. Dogdugundaa karin usg cekilmisti ama o tarz bir durum olsa usg de gorunurmuydu.