2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bence çok iyi yapmışsın.. birikim birikimdir. Bende başlattım bebeğime. Geçen Bayram harçlıklarını oraya aktardım hatta. Bu bayramda öyle yaparım. Ya da dolapta onun bişeylerini satarsam hemen bese aktarıyorum. Ekonominin durumu ortada ama ufak ufak kenara atmazsak bu seferde gelen gidiyor olduğu gibi . Hiç bişey biriktirmemektense değerde kaybetse kenara birikim yapmak güzel 😊👍
Canım özellikle Dolap gerçekten benim de çok işimi gördü. Kendi evimdeki ve annemlerdeki ne kadar kullanmadığımız kıyıda köşede şey var oradan sattım, gelen parayı da oğlanın bez vs ihtiyaçlarına kullanıyorum. Tatile gidiyoruz şimdi mesela sandaletini, şapkalarını, mayo bezlerini hep oradan o sattıklarımın parasıyla aldım. Başta çok önyargılıydım o platforma ama iyi ki de şans vermişim😍

Ayrıca kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim🥰🥰

Canım özellikle Dolap gerçekten benim de çok işimi gördü. Kendi evimdeki ve annemlerdeki ne kadar kullanmadığımız kıyıda köşede şey var oradan sattım, gelen parayı da oğlanın bez vs ihtiyaçlarına kullanıyorum. Tatile gidiyoruz şimdi mesela sandaletini, şapkalarını, mayo bezlerini hep oradan o sattıklarımın parasıyla aldım. Başta çok önyargılıydım o platforma ama iyi ki de şans vermişim😍

Ayrıca kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim🥰🥰

Ben de kızımın kıyafetlerini koyacağım dolaba. Onları satacağım inşallah. Evde dediğin gibi kullanmadığımız herşeyi elden çıkarmak istiyorum.

Hayırlı olsun detaylarını araştırdım mı?
56 yaşında kullanabilecek parayı ve TL nin durumu ortada geçen yıl ki 100 liranın bu yıl değeri yok 56 yıl sonra belki de 1 ekmek alacak. Ben emtia olarak yatırım yapıyorum oğlum için.
Emtia nedir canım

Dolap nasıl kullanılıyor güvenilir mi. Uygulamayı indiriyorum doğrumu sonra görsel paylaşarak mı.odeme isini nasıl yapıyorlar güvenilir mi

Uzun bir zamandır bizi terkeden mukuslu kanlı kaka bugün tekrar vardı 😔 Düşünüp duruyorum yeni neyi yemiş veya vermiş olabilirim diye 😔

Herkese hayırlı bayramlar kızlar bu arada 🙏❤️

Kızlar merhaba biz demir ilacını vermekte zorlaniyoruz vitamin oldugunu anliyor ve agzini acmiyor yogurda tarhanaya karistirmaya basladik vitamin tarzi seyleri siz nasil yapiyorsunuz?

Canım İnan zorla su veriyorum içmiyor yudum alıyor bırakıyor
Neyle su veriyorsun canım, benimki mesela sulukla daha az su içiyor ama biberonla düzgün içebiliyor. Ya da direkt su değil de sulu ayran filan vermeye çalışsan belki içer. Çorba içmiyorsa çorbayı da artırmaya çalışabilirsin, su girsin yeter ki vücuduna.

• Beğen
Reactions: The
Neyle su veriyorsun canım, benimki mesela sulukla daha az su içiyor ama biberonla düzgün içebiliyor. Ya da direkt su değil de sulu ayran filan vermeye çalışsan belki içer. Çorba içmiyorsa çorbayı da artırmaya çalışabilirsin, su girsin yeter ki vücuduna.
Biberonla veriyorum bende canım ya ama yok zorla içiriyorum günde en fazla bir su bardağı içiyor birde benim bebek aşırı terliyor

X