Aynı. Durumu bu haftadan beri bizde yaşıyoruz. Cok uyanır ve asla kucakta bile sakınleşmiyor biz dişe bağlıyoruz. Çünkü eli hep agZındaYani pisirerek veriyorum ama bugun hic bir ek gida vermeyerek deneyecegim. Gaz dan resmen kivraniyor. Gunduz bir sorun olmuyor. Gece uyuduktan 2 3 saat sonra.
Daha iyiyim cnm. Resmen bosandik zor bi surecti hala bitmis dgl ama biraz daha rahatim. Bosanmak cok zormus. Onun disinda yorgunluktan ölüyorum is ev minigim derken canim cikiyo. Dis sancilari kizimi cok rahatsiz ediyo dun basi agriyo gibi kafasini mama sandalyesine koyuyodu kuzum. Sordugun icin cok saol cnmD daldandala nasilsin kuzum.
Yani kucagima alinca arada pitlatiyor o yuzden gazi oldugunu dusundum. Karnini bacaklarini attiriyor geri ileri.Aynı. Durumu bu haftadan beri bizde yaşıyoruz. Cok uyanır ve asla kucakta bile sakınleşmiyor biz dişe bağlıyoruz. Çünkü eli hep agZında
bir yandan bebek büyütürken, bir yandan da bunlarla uğraşmak zorunda kaldığın için üzgünüm arkadaşım...Daha iyiyim cnm. Resmen bosandik zor bi surecti hala bitmis dgl ama biraz daha rahatim. Bosanmak cok zormus. Onun disinda yorgunluktan ölüyorum is ev minigim derken canim cikiyo. Dis sancilari kizimi cok rahatsiz ediyo dun basi agriyo gibi kafasini mama sandalyesine koyuyodu kuzum. Sordugun icin cok saol cnm
Yani pisirerek veriyorum ama bugun hic bir ek gida vermeyerek deneyecegim. Gaz dan resmen kivraniyor. Gunduz bir sorun olmuyor. Gece uyuduktan 2 3 saat sonra.
Daha iyiyim cnm. Resmen bosandik zor bi surecti hala bitmis dgl ama biraz daha rahatim. Bosanmak cok zormus. Onun disinda yorgunluktan ölüyorum is ev minigim derken canim cikiyo. Dis sancilari kizimi cok rahatsiz ediyo dun basi agriyo gibi kafasini mama sandalyesine koyuyodu kuzum. Sordugun icin cok saol cnm
Saglik olsun napalim yasanmasi gerekiyomus. Allah daha buyuk dert vermesin hic birimize.bir yandan bebek büyütürken, bir yandan da bunlarla uğraşmak zorunda kaldığın için üzgünüm arkadaşım...
Amin ins. Benm de umudum yarinlardaÇok geçmiş olsun. Bundan sonra kızınla birlikte çok mutlu huzurlu günlerin olsun inşallah. Kolay değildi ama geçti gitti şükürler olsun diyecek kadar güzel günler diliyorum.
Saglik olsun napalim yasanmasi gerekiyomus. Allah daha buyuk dert vermesin hic birimize.
Amin ins. Benm de umudum yarinlarda
Yani artik cok dikkat etmiyordum acikcasi. Mor sogan yedim ekstra olarak o geliyor birde aklima. Veya bir sekilde onu üşutuyorum ya yanlis giyiterek veya gece ustunu actiginda. Gerci ev 25 26 derecelerde bilemedim. Gece 2 3 saat sonra olmasi usumeden kaynakli olabilecegini aklima getiriyorTabi bir de o şekilde denemek lazım.
Bazen hassasiyet, başlangıç seviye alerjidende karın ağrısı olabiliyor.
O yüzden yediğin besinleri de gözden geçir dilersen.
Ben tahin, patlıcan, yulaf, kuru baklagiller gibi şeyler yiyince hala karın ağrısı gaz sancısı oluyor kızım da
Yawrum ya saglikli olsun tum bebisler. Ciddi anlamda emek istiyor. Allah sana kolayliklar versin insallah canim. Sabrini ve gucunu artirsin. Insan tek basina olunca daha guclu oluyor.Daha iyiyim cnm. Resmen bosandik zor bi surecti hala bitmis dgl ama biraz daha rahatim. Bosanmak cok zormus. Onun disinda yorgunluktan ölüyorum is ev minigim derken canim cikiyo. Dis sancilari kizimi cok rahatsiz ediyo dun basi agriyo gibi kafasini mama sandalyesine koyuyodu kuzum. Sordugun icin cok saol cnm
Yani artik cok dikkat etmiyordum acikcasi. Mor sogan yedim ekstra olarak o geliyor birde aklima. Veya bir sekilde onu üşutuyorum ya yanlis giyiterek veya gece ustunu actiginda. Gerci ev 25 26 derecelerde bilemedim. Gece 2 3 saat sonra olmasi usumeden kaynakli olabilecegini aklima getiriyor
Kizim iyi cok sukur. Ust disin biri patladi digerini bekliyoruz biraz huzursuz ama sagligi gelisimi iyi. Disten diye dusunuyorum cok sinirli bi anda kendini atiyo arkaya cigligi basiyoBebeğinin sağlığı gelişimi nasıl güzel şeylerden bahsetmek lazım.
Amin ins. Allah hepimize guc sabir versin miniklerimize saglik mutluluk versinYawrum ya saglikli olsun tum bebisler. Ciddi anlamda emek istiyor. Allah sana kolayliklar versin insallah canim. Sabrini ve gucunu artirsin. Insan tek basina olunca daha guclu oluyor.
Cok saol deniyim ben de tarif ariyodumBu arada arkadaşlar bebe bisküvisi tarifi denedim. Diğerlerine nazaran daha iyi oldu.
The seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum tarif konusunu.
4 çay bardağı yulaf unu (bence tam buğday, keçiboynuzu unu vs de kullanılabilir)
1 çay bardağı irmik (glutensiz un bir türlü toplanmadığı için irmik iş görüyor epeyce)
4 yemek kaşığı tereyağ
1 yumurta sarısı(ben tüm kullandım)
2 yemek kaşığı kadar yoğurt
Çeyrek çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı pekmez
Hurma ezmesi, elma suyu konsantresi de koyulabilir.
Kizim iyi cok sukur. Ust disin biri patladi digerini bekliyoruz biraz huzursuz ama sagligi gelisimi iyi. Disten diye dusunuyorum cok sinirli bi anda kendini atiyo arkaya cigligi basiyo
Evet Zeyno ama pişen tariflere pekmez bal konulmamali diye biliyorum. Üstüne eklenebilirBu arada arkadaşlar bebe bisküvisi tarifi denedim. Diğerlerine nazaran daha iyi oldu.
4 çay bardağı yulaf unu (bence tam buğday, keçiboynuzu unu vs de kullanılabilir)
1 çay bardağı irmik (glutensiz un bir türlü toplanmadığı için irmik iş görüyor epeyce)
4 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı pekmez
Ne yaptin canim aldin mi ? Migros sanal markette siveno 50 ml 89 tl diye paylasim yapmislar bir bak istersen.Kızlar güneş kremi kullanan ya da kullanacak olan var mı? Markalar arasında kararsız kaldım, Siveno nasıl mesela bilen var mı?
evet ya maalesef. Gece ince muslin ortuyorum usuyor sanirim ve cok hareket ettigi icin aciyor kendini. Pike tarzi ortmeyi deneyecegim. Yazlik uyku tulumu mu alsam. Siz ne yapiyorsunuz ?Dediğin gibi olabilir havalar o kadar dengesiz gidiyor ki ne zaman terleyecek ne zaman üşüyecek kestiremiyoruz ki.
Zeyno illa arastirmissindir. Pekmez sicak isleme uygun degil diye biliyorum. Bu arada bir sayfada da elma suyu konsantresine 1 yas ustu demisler dogrulugu varmi acaba ?Bu arada arkadaşlar bebe bisküvisi tarifi denedim. Diğerlerine nazaran daha iyi oldu.
4 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı pekmez
Biz de yiyemiyoruz galiba baklayi. Emzirdigimiz içinKizlar bu arada sizinle birsey paylasayim.
Yakin bir akrabamizin bebegi ile aramizda 4 ay var. Onlar 1 yasinda. Gittigimde bakla yaptim bebegime sende tadim yap istersen yedir dedi. Bende bakla ayina uygun mu ki arastirmadim dedim. Cok emin bir sekilde tabi tabi dedi. Bende kendisine guvendim cunku bu konulrda dikkatli oldugunu dusundugum birisiydi. Sonra tesadufen karsima cikan baklanin 2 yas altina asla verilmemesi ve zehirleme ihtimalinin oldugu. Hatta icerisindeki enzim vs baya bilimsel bir aciklamasi var.
Aslinda genel olarak mantikli biriyimdir, emin olmadan is yapmam, +- dusunurum, deneyimlerimi sorgularim ancak gel gelelim ki bu huyum bebek bakiminda maalesef olmuyor ya. Terzi kendi sokugunu dikemez gibi
Gecmis olsun darisi basimiza. Alt dis daha kolaydi gercekten. Eczaci azi disleri zor olur diyerleri cok zorlamaz demisti. Simdi boyleyse azilari dusunemiyorumÜst diş gerçekten çok zorladı.
Hatta patladıktan bir kaç gün sonra bile acısı, ızdırabı devam ediyor.
Çığlık çığlığa yaşıyoruz biz de daha yeni yeni durulmaya başladı.
Ben yazlik muslin uyku tulumu almistim. Icine sadece zibin giydirdigim halde terledi o yuzden bence almaNe yaptin canim aldin mi ? Migros sanal markette siveno 50 ml 89 tl diye paylasim yapmislar bir bak istersen.
evet ya maalesef. Gece ince muslin ortuyorum usuyor sanirim ve cok hareket ettigi icin aciyor kendini. Pike tarzi ortmeyi deneyecegim. Yazlik uyku tulumu mu alsam. Siz ne yapiyorsunuz ?
Zeyno illa arastirmissindir. Pekmez sicak isleme uygun degil diye biliyorum. Bu arada bir sayfada da elma suyu konsantresine 1 yas ustu demisler dogrulugu varmi acaba ?
Aaa ciddi misin ben de almayı düşünüyordumGecmis olsun darisi basimiza. Alt dis daha kolaydi gercekten. Eczaci azi disleri zor olur diyerleri cok zorlamaz demisti. Simdi boyleyse azilari dusunemiyorum
Ben yazlik muslin uyku tulumu almistim. Icine sadece zibin giydirdigim halde terledi o yuzden bence alma