2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
ben esas kiloyu doğumdan sonra aldım. süt yapsın diye, psikolojim bozuk diye, yedim allah yedim. 10 kilo aldım doğumdan sonra, hala hamilelik kiloma dönebilmiş değilim. Rejim yaptım bir süre, ama o kadar zor gidiyor ki kilolar, yani motive olmak çok zor. Kendime çok kızıyorum, o zaman o kadar çok yediğim için :KK43:
Doğumdan 1 ay sonra 2 kilom kalmıştı ama sonra bi hastalık geçirdik 5gün hastanede yattık o moral bozukluğuyla yedim de yedim şuan 10 kilo fazlam var 😔

Kızlar, kızımın kakası 2 kere kıpkırmızı çıktı, neden olabilir acaba? Değişik olarak tarhana vermiştim. Tarhanayı kesince kakası da düzeldi. Tarhananın içeriğine bakıyorum, kırmızı olarak kapya biber var, ama ben zaten kızın çorbasına kapya biber koyuyordum. soğan var, ısırgan otu var, maya var, onlar mı dokundu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğumdan 1 ay sonra 2 kilom kalmıştı ama sonra bi hastalık geçirdik 5gün hastanede yattık o moral bozukluğuyla yedim de yedim şuan 10 kilo fazlam var 😔
canım benim 15 kilo fazlam var, hamilelikte 5-6 kilo almıştım, üstüne de doğumdan sonra 10 kilo. Hiç bir kıyafetim olmuyor, hala hamilelik donlarımı, taytlarımı, tişörtlerimi giyiyorum :KK43:

bir_fincan_kahve bir_fincan_kahve yawrum ya bebisinin özel bölgesi de gözüküyor. Fotografi kaldirsan mi acaba ? Minik bir bebek de olsa mahremiyet önemli sadece biz degil ki herkes gorebiliyor.
canım iyi söyledin, sileyim dedim ama silemiyorum? ne yapmam lazım? normalde mesajlar sonradan değiştirilebiliyordu, ama onu değiştiremiyorum

bir_fincan_kahve bir_fincan_kahve cok asiri kirmizi cikmis ama tarhana icindeki kapya bu kadar kirmizi yaparmi bilemedim. Kan degil dimi ? Tarhana yi hazir mi aldin acaba icinde boyar madde fln mi var ?
ben de anlamadım, hazır tarhana aldım, Organik gurmem'den bebek tarhanası. çorbanın rengi de böyle kırmızı değildi, ama kakası kıpppkırmızı çıktı

ben esas kiloyu doğumdan sonra aldım. süt yapsın diye, psikolojim bozuk diye, yedim allah yedim. 10 kilo aldım doğumdan sonra, hala hamilelik kiloma dönebilmiş değilim. Rejim yaptım bir süre, ama o kadar zor gidiyor ki kilolar, yani motive olmak çok zor. Kendime çok kızıyorum, o zaman o kadar çok yediğim için :KK43:
Sanki beni anlatmışsın . Bugün bir aylık diyete girdim bakalım. Temmuz sonunda bakalım kaç kilo vercem

Canım kabuğuyla verme bence meyveleri. Yapılan ilaçlamalar vesaire kabukta birikiyor, yıkayarak temizleyemezsin. Hatta kalınca kesiyorum ben kabuğu. Allah korusun zehirlenebilir bile
Haklisin canim. Normalde vermiyordum da isirarak yemek istedi bosluguma geldi. Bugun yemedi ama yine ayni sanirim sorun o degil

Kizlar ya birseyi yanlis yapiyorum sanirim. Gece uyanmalar sıklasti. Kucagimda bile cok rahat degil kendini attiriyor. Sancisi var gibi gaz veya karin agrisi herhalde suan boyle birsey uasayan varmj

Kizlar ya birseyi yanlis yapiyorum sanirim. Gece uyanmalar sıklasti. Kucagimda bile cok rahat degil kendini attiriyor. Sancisi var gibi gaz veya karin agrisi herhalde suan boyle birsey uasayan varmj
Canım ben pirinç unlu muhallebi yapınca gazdan uyanıp durmuştu çocuk, gazını çıkarabilince uyuyordu geri. 2 kere yaptım ikisinde de rahatsız etti bıraktım o yüzden ki hiç gazlı bir bebek olmadı bugüne kadar. Neler yediriyorsun yatmadan önce, muhtemelen onlardan biri rahatsız ediyordur.

Canım ben pirinç unlu muhallebi yapınca gazdan uyanıp durmuştu çocuk, gazını çıkarabilince uyuyordu geri. 2 kere yaptım ikisinde de rahatsız etti bıraktım o yüzden ki hiç gazlı bir bebek olmadı bugüne kadar. Neler yediriyorsun yatmadan önce, muhtemelen onlardan biri rahatsız ediyordur.
Yatmadan once sadece mama iciyor canim. Gun icerisinde de normal herzaman verdigim seyler. Cok fazla ek gida vermiyorum zaten. Birde hergun ayni seyleri vermiyorum.

Kabizligi var diye bu sabah kurukayisi ile yulaf lapasi verdim az miktarda. Ustune yarim yumurta sarisi ve yogurt verdim.

Oglen kayisili yogurt verdim

Aksam da brokoli kabak cok az sogan. Minik yarim dis saeimsakli corba/ pure tarzi max cay bardagi kadar bile degil

Yediği birşey dokunmuş olabilir. Suyu az içmiş ise idrar yolunda sorun olabilir. Diş olabilir. Bazen ise gerçekten keyfi bağırarak ağladıklarını düşünüyorum artık.

Gece uyanmalar bizde de çok sıklaştı sürekli süte kalkıyor. Diş harici bir sorunu yok gibi.
Yatmadan once sadece mama iciyor canim. Gun icerisinde de normal herzaman verdigim seyler. Cok fazla ek gida vermiyorum zaten. Birde hergun ayni seyleri vermiyorum.

Kabizligi var diye bu sabah kurukayisi ile yulaf lapasi verdim az miktarda. Ustune yarim yumurta sarisi ve yogurt verdim.

Oglen kayisili yogurt verdim

Aksam da brokoli kabak cok az sogan. Minik yarim dis saeimsakli corba/ pure tarzi max cay bardagi kadar bile degil

Kayısı ağrı yapıyor olabilir.
Annem kayısı karın ağrısı yapar verme demişti. Gerçekten de denediğimde ağrı yaptı çocukta. Pişirmek yada kuru kayısıdan hoşaf yapınca sıkıntı yaşamadım ama.

Yediği birşey dokunmuş olabilir. Suyu az içmiş ise idrar yolunda sorun olabilir. Diş olabilir. Bazen ise gerçekten keyfi bağırarak ağladıklarını düşünüyorum artık.

Gece uyanmalar bizde de çok sıklaştı sürekli süte kalkıyor. Diş harici bir sorunu yok gibi.

Kayısı ağrı yapıyor olabilir.
Annem kayısı karın ağrısı yapar verme demişti. Gerçekten de denediğimde ağrı yaptı çocukta. Pişirmek yada kuru kayısıdan hoşaf yapınca sıkıntı yaşamadım ama.
Yani pisirerek veriyorum ama bugun hic bir ek gida vermeyerek deneyecegim. Gaz dan resmen kivraniyor. Gunduz bir sorun olmuyor. Gece uyuduktan 2 3 saat sonra.

X