2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar ilk adim ayakkabisi aldiniz mi? Aldiysaniz ne aldiniz? Vicco cok oneriliyo ama onun da modelini cok sevmedim daha cicili bicililere hevesleniyorum. Bi de ortopedik mi olmamli olmamali mi kararsiz kaldim. Bazi yerlerde ayagi sorunlu olmayan bebeklere normal ayakkabi kullanin diyo bazi yerlerde ayak gelisimi icin kesinlikle ortopedik kullanin diyo. Hangisi dogru? Bilginiz var mi bu konuda?

Allah Allah çok ilginç. Ben üstüne her türlü bir şey örtüyorum o yüzden almayı düşünmüştüm
Markadan markaya fark ediyodur belki sen bilirsin tabi. Benmki trendyoldan enhitbaby markasi. Salya onluklerinden cok memnundum ondan bu markadan aldim yorumlari da iyiydi. Gercekten dokununca ince guzel kumasi da ama terletiyo. Ince zibinla yatiriyorum gece 2-3 gibi muslin ortuyorum bazen duruma gore. Muslinleri kendimde denedim once bazilari gercekten terletiyo. Bi tanesi terletmiyo duye yikayip yikayip onu kullanmaya calisiyorum

Pamuk kalitesi ile alakali sanirim.
Hangi marka terletmeyen

Yumuşak olması yeterli dediler.
Hediye gelmişti. Almayı düşünmüyorum o yüzden. Öyle kaliteli bir şey değil ihtiyaç hissetmezsin almam. Zaten kısa süre giyecek diye düşünüyorum.

Evet Zeyno ama pişen tariflere pekmez bal konulmamali diye biliyorum. Üstüne eklenebilir
Evet haklısın dediğin gibi normalde pişirirken eklemem hiç. Bu kez önemsemedim. Pekmezi çok seviyor. Bir de kendi yemek istiyor. Hani suya ezip yedirecek olsam pekmezi sonradan da eklerim de. Eline verip kendisi güzelce yesin istedim. Aslında hurma ezmesi de vardı ama hurmayı üst üste yediği zaman rahatsız oluyor.

evet ya maalesef. Gece ince muslin ortuyorum usuyor sanirim ve cok hareket ettigi icin aciyor kendini. Pike tarzi ortmeyi deneyecegim. Yazlik uyku tulumu mu alsam. Siz ne yapiyorsunuz ?

Ben beşiğe bir tane müslin bir tane pike koydum. Gece sürekli uyandığı için kontrol edip ona göre örtüsünü değiştiriyorum.

Zeyno illa arastirmissindir. Pekmez sicak isleme uygun degil diye biliyorum. Bu arada bir sayfada da elma suyu konsantresine 1 yas ustu demisler dogrulugu varmi acaba ?

Pekmez konusunda haklısın ben önemsemedşm bu kez. Kızım pekmezini aromasını çok seviyor. Bu sefer de böyle olsun dedim.
Elma suyuyla ilgili o bilgiye hiç denk gelmedim açıkçası ancak olabilir. Ben elma suyu konsantresi yerine kendim elmayı pişiriyorum iyice ezip onu koyuyorum gayet lezzetli oluyor herşeyi de alamam ya

Var ya bimden aldığımız bi tane müslin vardı. Aralarında en terletmeyen üşütmeyen o çıktı

Kizlar ozellikle mama da verenler, gun icerisinde 1 gun boyunca tam ne yiyor bebekleriniz beslenmesini paylasirmisiniz ?

Ne yaptin canim aldin mi ? Migros sanal markette siveno 50 ml 89 tl diye paylasim yapmislar bir bak istersen.
Incia aldım dün canım, sinek koruyucu losyonla birlikte paket halinde vardı onu aldım. 136 lira mı öyle bir şeydi.

Kizlar ozellikle mama da verenler, gun icerisinde 1 gun boyunca tam ne yiyor bebekleriniz beslenmesini paylasirmisiniz ?
Bu konuyu bende merak ediyorum. instagramda öğünler paylaşıyorlar hepsini yedi kuzum falan yazıyorlar hayret ediyorum nasıl yiyebilir diye.
Bizim ortalama bi günümüz sabah uyanınca emziriyorum iki saat sonra uyuyo uyanınca bir yumurta sarısı , bir bebe bisküvisi biraz peynir kahvaltımızı bu temada oluyo bazen omlet gibi bazen hepsini karıştırarak uykuda önce emiyo uyandıktan sonra irmikli ya da yoğurtlu meyve veriyorum küçük kavanoz mamalar oluyo ya hazırlayıp ona koyuyorum o kadar akşamda bizimle ne yemek varsa bi kaç kaşık yiyo. Benim hazırlığım bu kadar bazen hiç yemiyo bazen güzel yiyo evdeysen bol bol emiyo

Sabah kahvaltısı: 1 yumurta sarısı, kibrit kutusu kadar peynir (bir gece önceden suya koyuyorum, tuzu gitsin), çok az yulaf ya da tahıl, su. Varsa yarım avokado.

Saat 11 gibi rendelenmiş meyve

Öğlen: etli çorba, herhangi bir çorba olur, bugün kabak çorbası yaptım, pirinçli.

Öğleden sonra: yoğurt

Akşam: etli sebze çorbası. Patates havuç, ne sebzesi varsa, biraz pirinç ve irmikle

Çorbalara 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, sabah kahvaltısına da biraz zeytinyağı

Bu kadar yemekten sonra güzel emiyor mu gerçekten

Senin baya dolu dolu canim. Kabizlik durumu oluyir mu ? Bizim o sorunumuz da var. Geceleri uyanma durumu nasil peki ?

Senin bebiste benimki gibi yaklasik. Ama ben hala yumurta sarisini tam vermiyorum. Gece uyanmadurumu nasil peki ? Birde süt sorunun yok sanirim. Sagdiginda ne kdr cikiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…