2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende kızla yatıyorum babayı salona attık emiyor dönüyor emiyor sabaha kadar

Aynı bizimki şimdi bir de ben engel olarak yatıyorum yanına ama benim üzerimden de geçiyor artık. Gecenin bir vakti oturası gelmiş hanımefendinin. Yine ezanlar kadar neşeyle oturuyoruz. Sabah şu kadar mutlu, sohbet seven bi çocuk değil.

Ya bunlari yazmak icin girdim. Kabus kabus

Ya soyle deliksiz bir uyku istiyorum. Gece uyanmalaeimiz kucak alip gezdirmeli ustune yatarsa aglamali. Nasil inat nasil

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Benim kizimin ayağı böyle düz taban. Kavis yok. Endiselenmeli miyim doktora goturmeli miyim sizce. Acaba bundan mı adım atmak istemiyor çok üzüldüm kafama taktım şuan

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-28-09-18-41-367_com.miui.gallery.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 59
Reactions: The
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Benim kizimin ayağı böyle düz taban. Kavis yok. Endiselenmeli miyim doktora goturmeli miyim sizce. Acaba bundan mı adım atmak istemiyor çok üzüldüm kafama taktım şuan
Canım ben düztabanmışım (sonra tedaviyle düzeldi) ama 9 aylık yürümüşüm O daha sonra anlaşılan bir şey hiç kafaya takma lütfen. Benim oğlum sıralıyor ama ayakları senin kız gibi.

Eklentiler

• 2499C393-2459-4950-8F8E-D31F728DB675.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 56
E benim oğlumun ayakları da böyle? Bu düz taban değil ki kuşum daha çok erken o kavis için bence. Ama benimki gayet fildir fildir basıyor, alakası yok merak etme

Ayy bu arada onlar ne küçük ayaklar ya hahah yerimmmm. İşte kız bebesi ile erkek bebesi farkı bizimkinin ayaklar kocaman yav

Reactions: The
Surekli kendimi sorguluyorum yanlis yaptigim birsey mi var ? Cani mi aciyor ? Sicak mi ? Soguk mu gibi gibi. Etrafimda diger bebekleri goruncede istemsiz modum dusuyor.

Canim yanlis degilse bir dr aciklama yapmisti bununla alakali. Olmasi gereken bu diye. Suan o kavis yerlerinde hava yastikciklari tarzi olusumlar oldugu, yurume esnasinda sikinti olmamasi icin diye. Dr Öge ydi paylasimi yapan sanirim. Cok faydali bilggiler paylasyor ve her soruyu cevapliyor.

Cok sagol canım bakacağım şimdi

Selam kızlar benim gibi doğum kilolarını verememiş olan var mı? Bu durum acayip moralimi bozuyor diyet yapıcam diyorum kendimi tutamıyorum
Ben de aynı durumdayım aslında doğumdan sonra baya kilo gitti ama hamilelikte aldıklarımın hepsini veremedim. Ben 2. yi de yapıp öyle sağlam zayıflarım diyorum artık iki iş olmasın

Ben de aynı durumdayım aslında doğumdan sonra baya kilo gitti ama hamilelikte aldıklarımın hepsini veremedim. Ben 2. yi de yapıp öyle sağlam zayıflarım diyorum artık iki iş olmasın
Of her aynaya baktığımda ya da eski kıyafetlerimi giydiğimde moralim bozuluyo ama yemedende duramıyorum sen ne güzel kafada bitirmişsin toplu verecem diyosun

Selam kızlar benim gibi doğum kilolarını verememiş olan var mı? Bu durum acayip moralimi bozuyor diyet yapıcam diyorum kendimi tutamıyorum
ben esas kiloyu doğumdan sonra aldım. süt yapsın diye, psikolojim bozuk diye, yedim allah yedim. 10 kilo aldım doğumdan sonra, hala hamilelik kiloma dönebilmiş değilim. Rejim yaptım bir süre, ama o kadar zor gidiyor ki kilolar, yani motive olmak çok zor. Kendime çok kızıyorum, o zaman o kadar çok yediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…