- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.596
Yeminle bizde öyleyiz o kadar bez bağlamak zorla ishal oldu günde 5 6 kez bez değiştiriyorum her bez değişmek benim için bir ölüm
Yaa çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeminle bizde öyleyiz o kadar bez bağlamak zorla ishal oldu günde 5 6 kez bez değiştiriyorum her bez değişmek benim için bir ölüm
Bizim de öyle ya, bazen gerçekten çok sinirleniyorum arada bağırıyorum artık. O zaman birkaç saniye de olsa duruyor, sonra kaldığı yerden devam Gerçekten alt değiştirme ve giydirme faslı ölüm bizde de.Bir güreş müsabakası bizim her bez törenimizde
Bizim de öyle ya, bazen gerçekten çok sinirleniyorum arada bağırıyorum artık. O zaman birkaç saniye de olsa duruyor, sonra kaldığı yerden devam Gerçekten alt değiştirme ve giydirme faslı ölüm bizde de.
Bir keresinde alt değiştirirken telefonu karşıma koyup hızlandırılmış videomuzu çekmiştim, hızlı hali bile uzundu Siz de çekin kızlar bence, gerçekten çok komik bir hatıra oluyor
Tobe uyuyamam ben yatarak bile emziremiyorum.Ay bunu yapayım çok iyi fikir
eşimde gece kamerayı sizin yanınıza koyup sabah izlemeni istiyorum sürekli tepende bir o memede bir o memede düşmesin diye dönüp duruyorsun ama uyuyorsun diyor
Tobe uyuyamam ben yatarak bile emziremiyorum.
Tobe uyuyamam ben yatarak bile emziremiyorum.
Ben en son yatarak emzirmeyi 2 aylıkken falan bıraktım dediğin gibi bilmiyorum belki pozisyon olarak rahat edemediğim için. Bir de yatarak emmek kulak enfeksiyonuna sebep olabiliyor diye okumuştum sanki , duydun muBu arada koluna yatmayı henüz öğrenmediği için olmuyordur. Şimdi yanımda yatıyordu kolumdaydı, kitap okuyordum. Sonra aniden acıktı tişörtü asılmaya başladı emerken baktım uykusu gelmiş karnıma pat pat vuruyor ben onun poposuna vurunca öyle gösteriyor uykuyu da
Ben en son yatarak emzirmeyi 2 aylıkken falan bıraktım dediğin gibi bilmiyorum belki pozisyon olarak rahat edemediğim için. Bir de yatarak emmek kulak enfeksiyonuna sebep olabiliyor diye okumuştum sanki , duydun mu
Hemşirenin dediği biraz saçma geldi Zeynocum kusura bakma yani tabiki illa olacak diye bir şey yok Allah esirgesin ama böyle bir şey diyorsa doktorlar bir sebebi vardır herhalde , belki sütun geliş şekli, yutus şekli vs. Mesela benim oğlum yatarak emerken acayip ıslanırdi yattığı yer hep süt olurdu göl gibi. Muhtemelen yutarken farklı yutmak zorunda kalıyorlar, tahmin sadeceEvet evet hatta ciğere süt kaçmasına vs de sebep oluyor diyorlar. Hiç yatarak emzirmeden ciğerine süt kaçmış bir bebem varken ben o sebeple 5-6 ay neredeyse ayakta gibi dik tutarak emzirdim. (aşırı derecede reflğ olduğu için geri kaçma yapıyormuş meğerse)
Kolunun altına alıp daha yüksek emzirirsen sıkıntı olmaz demişlerdi hemşireler. (reflünün geçmesini bekle diye de tembihlemişlerdi)
Bir de Tülin ebe var ya insatagram da o diyor ki çocuk zaten yatıyor her pozisyonda, annenin memesi yatınca mı enfeksiyona sebep olacak çok mantıklı geldi.
Hemşirenin dediği biraz saçma geldi Zeynocum kusura bakma yani tabiki illa olacak diye bir şey yok Allah esirgesin ama böyle bir şey diyorsa doktorlar bir sebebi vardır herhalde , belki sütun geliş şekli, yutus şekli vs. Mesela benim oğlum yatarak emerken acayip ıslanırdi yattığı yer hep süt olurdu göl gibi. Muhtemelen yutarken farklı yutmak zorunda kalıyorlar, tahmin sadece
aynı yatakta mı yatıyorsunuz Zeyno, ben ona hiç cesaret edemiyorum, kolumu bacağımı atarım, yorganı üstüne yığarım diyeBen erken uyanırım ama o gece uykusuna asla dayanamazdım. Son 1 aydır yatarak emziriyorum çok rahat. Boyu uzadıkça zor oldu en azından gece çok iyi oldu. Hatta göğsümün birini reddediyordu uykusunda veriyordum. O yatarken düzeldi.
aynı yatakta mı yatıyorsunuz Zeyno, ben ona hiç cesaret edemiyorum, kolumu bacağımı atarım, yorganı üstüne yığarım diye
Ay seninki bağımsızlığını ilan etmiş, kendi kafasına göre takılıyor benimki henüz çok bebiş, ben alıcam kucağıma, bekliyorAnne yanı beşik var gece orda yatıyor acıktıkça dönüp geliyor bazen öyle uyuyor bazen yerine dönüyor tekrar. Bem sanırım çok deli yatmıyorum. Kış olsa ben de korkardım ama yorgan üstüne gelir diye.
Benimki de öyle gerçi benim anne yani ama kendi yatağım biraz kalın olduğu için bitişik olmadı malesef. İstese de döne döne gelemez yaniAy seninki bağımsızlığını ilan etmiş, kendi kafasına göre takılıyor benimki henüz çok bebiş, ben alıcam kucağıma, bekliyor
Ay seninki bağımsızlığını ilan etmiş, kendi kafasına göre takılıyor benimki henüz çok bebiş, ben alıcam kucağıma, bekliyor
Bizde daha hiç diş yok, sırf sancısı varYa hiç sorma yeni yeni tırmanmaya başladı beşikten, kitaplığın rafından tutunup kalkma çabaları var. Zaten üzerimize sürekli tırmanıyor. Evde bebek değil cadı besliyoruz resmen
8,5 ay itibariyle yine kocaman bir dönüşüm yaşadık. Dişleri de dörtledi zor günler geçiriyoruz.
Bizde daha hiç diş yok, sırf sancısı var
Bende kızla yatıyorum babayı salona attık emiyor dönüyor emiyor sabaha kadarAy o zaman 50 günlük bebe elimde yoğun bakımda idim. Aspire olduğunu düyunca yatarak mı emzirdin böyle emzir dedi ben de yok dedim ama aklımda da kaldı benim sıpacım zaten kolumda yada benim yastığımda yatarken istiyor dümdüz yatarken sevmiyor niyeyse.
Süt daha yavaş geliyor yatarken.
Bence hepsinin keyfi başka bu bebeklerin sabah sevdiğini akşam sevmiyor bu ara sadece yanında yatıp emzirip öyle uyumamı istiyor. Asla sallamıyor kendini.
Benimkide kalın beşikle birlesmedi alcak kaldı beşikBenimki de öyle gerçi benim anne yani ama kendi yatağım biraz kalın olduğu için bitişik olmadı malesef. İstese de döne döne gelemez yani