Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sorma acelesi var arkadaşın Oyuncak filan da oynamıyor şu an sadece yürümek ve tırmanmak istiyor tüm gün. Bir de çok beceriyormuş gibi tek elle tutunuyor hep Bol bol da düşüyor sağ sola tabii, kazasız belasız atlataydık şu yürüme süreçlerini iyiydiKız maşallah benimki hala ayaklAnmadı
Evt cnmSen işe başlamıştın değil mi?
Benım 7 ay gecıktı 2 ay sonra kucagımıza alırız inşaAllahNolacak kız benim 5 ay gecikti
Canım bebeği ayır ama eşini ayırmaKızlar ya bir derdimi yazacağım. Normalde yatak ayırmaya çok soğuk bakan bir insanım. Ama gerçekten çocuğum eşimin horlamasından uyanıyor. Ne zaman birlikte yatsak sürekli uyanıyor. Geçen hafta birkaç gün ayrı yattık. Çocuk gerçekten daha iyi uyudu. Biz küs olsak dahi hiç yatak ayırmayız. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İşin kötü tarafı eşim bu şekilde olduğu için o da hiç rahat edemiyor. Çok fazla kasmak zorunda kalıyorum diyor. Sabahları uykusunu alamadan uyanıyormuş sırf sağa sola dönmemek için, cok kasılıyormuş. Ben de dün akşam eğer ayrı yatarsak birbirimizden soğuyabiliriz dedim, saçmalama olur mu öyle şey dedi ama yine de bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Benim oğlum da öyle 7.5 aylık o daKızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Benim oğlan vizir vizirdi bu kadarken bu kiz tembel ciktiBenim oğlum da öyle 7.5 aylık o da
Her çocuk farklı endişe etme canım. Ben sadece çok yorulduğum için sikayetleniyorum emekle artık diye , yoksa sorun değil yani zamanı gelince yürür Akşama kadar yürütmemi istiyor acaaayipp yorucuBenim oğlan vizir vizirdi bu kadarken bu kiz tembel cikti
Canım benim arkadaşımın kızı 15 i. aya kadar emeklemedi bile, sonra birden yürüdü Çocuğun yapısına göre değişiyor gerçekten. Benimki de hiç öyle yuvarlanıp dönmedi mesela, 1-2 kere yanlışlıkla yapmıştır o kadar.Kızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Yürteci bırak canım emeklemeye daha çok yönelecektir ben de sıklıkla mama sandalyesinde oturtuyordum artık yemek yeme haricinde oturtmuyorum yere bırakıyorum emeklemesi epey gelişti bir iki haftaya tam emekler diye düşünüyorumKızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
8.5 aylik olduk hiç emeklemeye niyeti yok.yere koydugum an donmeye basliyo sizin gibi döne döne ulasiyo herseye emeklemeden yuruyenlerden olabilirler beklemedeyizKızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Benim oğlum da 8 Aylık olmak üzere yerde sırtüstü tepine tepine saat yelkovani gibi dönüyo emeklemiyo daha bı şey alacağı zaman dönerek uzaniyorKızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Kız her çocuk farklı benimki emekliyor ama ayağa kalkmıyor Bir iki haftaya artık onuda yapar . Ama İnan emekliyorlar peşlerinde harap oluyo insan girmedikleri delik kalmıyor kafa çarpıp duruyo hergün bir ağlama halindeHer çocuk farklı endişe etme canım. Ben sadece çok yorulduğum için sikayetleniyorum emekle artık diye , yoksa sorun değil yani zamanı gelince yürür Akşama kadar yürütmemi istiyor acaaayipp yorucu
Masallah Paşa’ya :)) azimli darısı bizlere seninki emekliyormu pekiKız sorma acelesi var arkadaşın Oyuncak filan da oynamıyor şu an sadece yürümek ve tırmanmak istiyor tüm gün. Bir de çok beceriyormuş gibi tek elle tutunuyor hep Bol bol da düşüyor sağ sola tabii, kazasız belasız atlataydık şu yürüme süreçlerini iyiydi
Yerim ya masallah daha dün doğmadi mi bunlarKız sorma acelesi var arkadaşın Oyuncak filan da oynamıyor şu an sadece yürümek ve tırmanmak istiyor tüm gün. Bir de çok beceriyormuş gibi tek elle tutunuyor hep Bol bol da düşüyor sağ sola tabii, kazasız belasız atlataydık şu yürüme süreçlerini iyiydi
Evet canım 5. ayda başlamıştı sürünerek emeklemeye. Dizlerinin üstünde emeklemeyi bir iki haftadır ara ara yapıyor ama çok seri değil, sürünerek emeklemek daha kolayına geliyor şimdilik.Masallah Paşa’ya :)) azimli darısı bizlere seninki emekliyormu peki
Ayyy sorma, yenidoğan fotolarına bakıyordum da ne kadar minikmiş, göğsümde uyuyup duruyodu bana sarılıp Bu fotolara baka baka 2.’yi yapıcam bu gidişleYerim ya masallah daha dün doğmadi mi bunlar
Her çocuk farklı endişe etme canım. Ben sadece çok yorulduğum için sikayetleniyorum emekle artık diye , yoksa sorun değil yani zamanı gelince yürür Akşama kadar yürütmemi istiyor acaaayipp yorucu
Canım benim arkadaşımın kızı 15 i. aya kadar emeklemedi bile, sonra birden yürüdü Çocuğun yapısına göre değişiyor gerçekten. Benimki de hiç öyle yuvarlanıp dönmedi mesela, 1-2 kere yanlışlıkla yapmıştır o kadar.
Yürteci bırak canım emeklemeye daha çok yönelecektir ben de sıklıkla mama sandalyesinde oturtuyordum artık yemek yeme haricinde oturtmuyorum yere bırakıyorum emeklemesi epey gelişti bir iki haftaya tam emekler diye düşünüyorum
8.5 aylik olduk hiç emeklemeye niyeti yok.yere koydugum an donmeye basliyo sizin gibi döne döne ulasiyo herseye emeklemeden yuruyenlerden olabilirler beklemedeyiz
Benim ki adımda atmiyo kızlar o kadar tembel elimden tut ayaga kaldır ama yurutmee diyo Dönüp duruyoruz bakalımmBenim oğlum da 8 Aylık olmak üzere yerde sırtüstü tepine tepine saat yelkovani gibi dönüyo emeklemiyo daha bı şey alacağı zaman dönerek uzaniyor
Kızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Kız sorma acelesi var arkadaşın Oyuncak filan da oynamıyor şu an sadece yürümek ve tırmanmak istiyor tüm gün. Bir de çok beceriyormuş gibi tek elle tutunuyor hep Bol bol da düşüyor sağ sola tabii, kazasız belasız atlataydık şu yürüme süreçlerini iyiydi
Her çocuk farklı endişe etme canım. Ben sadece çok yorulduğum için sikayetleniyorum emekle artık diye , yoksa sorun değil yani zamanı gelince yürür Akşama kadar yürütmemi istiyor acaaayipp yorucu
Evt cnm
Bugun 1 ay izne cıkıyrm inşaAllahh