2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kız maşallah benimki hala ayaklAnmadı
Kız sorma acelesi var arkadaşın😅 Oyuncak filan da oynamıyor şu an sadece yürümek ve tırmanmak istiyor tüm gün. Bir de çok beceriyormuş gibi tek elle tutunuyor hep 🤷🏻‍♀️ Bol bol da düşüyor sağ sola tabii, kazasız belasız atlataydık şu yürüme süreçlerini iyiydi 🥲

Eklentiler

• 801110DE-6D19-4AAF-B6D2-F3BFE8DA0CDD.jpeg
    801110DE-6D19-4AAF-B6D2-F3BFE8DA0CDD.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 81
Sen işe başlamıştın değil mi?
Evt cnm
Bugun 1 ay izne cıkıyrm inşaAllahh😍
Nolacak kız benim 5 ay gecikti :confused:
Benım 7 ay gecıktı😁 2 ay sonra kucagımıza alırız inşaAllah🤭
Kızlar ya bir derdimi yazacağım. Normalde yatak ayırmaya çok soğuk bakan bir insanım. Ama gerçekten çocuğum eşimin horlamasından uyanıyor. Ne zaman birlikte yatsak sürekli uyanıyor. Geçen hafta birkaç gün ayrı yattık. Çocuk gerçekten daha iyi uyudu. Biz küs olsak dahi hiç yatak ayırmayız. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İşin kötü tarafı eşim bu şekilde olduğu için o da hiç rahat edemiyor. Çok fazla kasmak zorunda kalıyorum diyor. Sabahları uykusunu alamadan uyanıyormuş sırf sağa sola dönmemek için, cok kasılıyormuş. Ben de dün akşam eğer ayrı yatarsak birbirimizden soğuyabiliriz dedim, saçmalama olur mu öyle şey dedi ama yine de bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Canım bebeği ayır ama eşini ayırma🥴
Çok ince bi çizgi gercekten ilişkiler sarpa sarıyo:KK43:
Ama zeynoya katılıyorm sen alıştysan bebekte alısır en azından 1 yasa kadar dişini sıksan🙈 1 yastan sonra ayırmak daha kolay oluyoo🥰

Kızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Canım benim arkadaşımın kızı 15 i. aya kadar emeklemedi bile, sonra birden yürüdü😅 Çocuğun yapısına göre değişiyor gerçekten. Benimki de hiç öyle yuvarlanıp dönmedi mesela, 1-2 kere yanlışlıkla yapmıştır o kadar.

Kızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Yürteci bırak canım emeklemeye daha çok yönelecektir ben de sıklıkla mama sandalyesinde oturtuyordum artık yemek yeme haricinde oturtmuyorum yere bırakıyorum emeklemesi epey gelişti bir iki haftaya tam emekler diye düşünüyorum

8.5 aylik olduk hiç emeklemeye niyeti yok.yere koydugum an donmeye basliyo sizin gibi döne döne ulasiyo herseye😃 emeklemeden yuruyenlerden olabilirler beklemedeyiz

Benim oğlum da 8 Aylık olmak üzere yerde sırtüstü tepine tepine saat yelkovani gibi dönüyo 😅 emeklemiyo daha bı şey alacağı zaman dönerek uzaniyor

Her çocuk farklı endişe etme canım. Ben sadece çok yorulduğum için sikayetleniyorum emekle artık diye , yoksa sorun değil yani zamanı gelince yürür ☺️ Akşama kadar yürütmemi istiyor acaaayipp yorucu
Kız her çocuk farklı benimki emekliyor ama ayağa kalkmıyor Bir iki haftaya artık onuda yapar . Ama İnan emekliyorlar peşlerinde harap oluyo insan girmedikleri delik kalmıyor kafa çarpıp duruyo hergün bir ağlama halinde

Kız sorma acelesi var arkadaşın😅 Oyuncak filan da oynamıyor şu an sadece yürümek ve tırmanmak istiyor tüm gün. Bir de çok beceriyormuş gibi tek elle tutunuyor hep 🤷🏻‍♀️ Bol bol da düşüyor sağ sola tabii, kazasız belasız atlataydık şu yürüme süreçlerini iyiydi 🥲
Masallah Paşa’ya :)) azimli darısı bizlere seninki emekliyormu peki

Yerim ya masallah 💜 daha dün doğmadi mi bunlar

Masallah Paşa’ya :)) azimli darısı bizlere seninki emekliyormu peki
Evet canım 5. ayda başlamıştı sürünerek emeklemeye. Dizlerinin üstünde emeklemeyi bir iki haftadır ara ara yapıyor ama çok seri değil, sürünerek emeklemek daha kolayına geliyor şimdilik.

Yerim ya masallah 💜 daha dün doğmadi mi bunlar
Ayyy sorma, yenidoğan fotolarına bakıyordum da ne kadar minikmiş, göğsümde uyuyup duruyodu bana sarılıp😍😍 Bu fotolara baka baka 2.’yi yapıcam bu gidişle🤣🤣

Her çocuk farklı endişe etme canım. Ben sadece çok yorulduğum için sikayetleniyorum emekle artık diye , yoksa sorun değil yani zamanı gelince yürür ☺️ Akşama kadar yürütmemi istiyor acaaayipp yorucu

Canım benim arkadaşımın kızı 15 i. aya kadar emeklemedi bile, sonra birden yürüdü😅 Çocuğun yapısına göre değişiyor gerçekten. Benimki de hiç öyle yuvarlanıp dönmedi mesela, 1-2 kere yanlışlıkla yapmıştır o kadar.

Yürteci bırak canım emeklemeye daha çok yönelecektir ben de sıklıkla mama sandalyesinde oturtuyordum artık yemek yeme haricinde oturtmuyorum yere bırakıyorum emeklemesi epey gelişti bir iki haftaya tam emekler diye düşünüyorum
8.5 aylik olduk hiç emeklemeye niyeti yok.yere koydugum an donmeye basliyo sizin gibi döne döne ulasiyo herseye😃 emeklemeden yuruyenlerden olabilirler beklemedeyiz

Benim oğlum da 8 Aylık olmak üzere yerde sırtüstü tepine tepine saat yelkovani gibi dönüyo 😅 emeklemiyo daha bı şey alacağı zaman dönerek uzaniyor
Benim ki adımda atmiyo kızlar o kadar tembel elimden tut ayaga kaldır ama yurutmee diyo😂 Dönüp duruyoruz bakalımm😂

Benim kızım daha bir kaç gündür emekleme işine girişti. Öncesinde öyle sürünüyordu. 9 aylık olmak üzere.
Arkadaşımın kızı bir hafta büyük. Hiç hareketli bir çocuk değil öyle oturuyor sadece. Yapısı öyle ama ablası abisi anne babası da çok sakin öyle olunca bir de doktor bir sıkıntı yok demiş.
Vakti gelince oluyor herşey.

Ayy maşallah maşallah benimkinin de en büyük hayali yürümek 😅 nasıl hevesleniyor tırmanmaya çalışıyor daha totosunu tutamıyor 😂

Günde 5-10 dakika bile olsa özgürce gidiyor ya yürüteçle o enerjisini atıyor. Gerçi bu ara kitaplığın rafından tutup kalkma hevesi var da beceremeyince

X