2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar ya bir derdimi yazacağım. Normalde yatak ayırmaya çok soğuk bakan bir insanım. Ama gerçekten çocuğum eşimin horlamasından uyanıyor. Ne zaman birlikte yatsak sürekli uyanıyor. Geçen hafta birkaç gün ayrı yattık. Çocuk gerçekten daha iyi uyudu. Biz küs olsak dahi hiç yatak ayırmayız. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İşin kötü tarafı eşim bu şekilde olduğu için o da hiç rahat edemiyor. Çok fazla kasmak zorunda kalıyorum diyor. Sabahları uykusunu alamadan uyanıyormuş sırf sağa sola dönmemek için, cok kasılıyormuş. Ben de dün akşam eğer ayrı yatarsak birbirimizden soğuyabiliriz dedim, saçmalama olur mu öyle şey dedi ama yine de bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Benim bebeğim 15gunlukken hasta oldu, hastaneden taburcu olunca çocuk odasinda yatırmaya başladım yatak odasındaki toz hasta ediyor diye, kendimde yanında yatıyorum katlanır yer yataginda, 4. Ayda uykusu düzeldi diye yatak odasına geçtim odalar yakın zaten duyuluyor sesi ama 6. Ayda birdenbire çığlık atarak ağlamasından sonra tekrar yanına geçtim, şu an diş topu veriyorum ondan mı bilmiyorum o şekilde ağlaması olmadı daha inşallah bı daha olmaz.. bizde bir soğukluk olmadı bilmiyorum ama bebeğim gece sadece 2de kalkıyor emmek için 2den sonra yatak odasına geçmeyi düşünüyorum daha cesaret edemedim

Valla açma derdimi hiç :KK43: biz doğumdan hemen sonra bile hiç ayrı yatmadık. Ancak bebek zatürre olup odada soğuk olunca ayrı kaldık. Aramızda bence mesafe oldu eşim olmadı dese de. Sonra odaya döndük epeydir birlikte kalıyordum ki havalar ısınınca geçti salona. Gece lambası rahatsız ediyordu onu söylüyordu ama ayrı odaya gidince gerçekten uyuduğumu anladım lamba çok rahatsız ediyormuş dedi.
Lambayı kapasam kızım korkuyor tam bir ürkek ceylan elektrikler kesilmişti bir kere gece baya ağladı ben telefonun flashını yakana kadar.
Şimdilik ayrı yatıyoruz yine. Hiç sevmesem de. Dediğin gibi kavga etsek bile hiç yatak ayırmazdık.
Mesafe kesinlikle oluyor diye düşünüyorum. Biz de ilk kez böyle bir şey yapıyoruz bebek doğduğundan beri. Hiç istemiyorum ama ben de rahat edemiyorum çocuk sürekli kipirdandigi için. Çok arada derede kaldım..

Ben hala eşimle ayrı yatıyorum. Gerçekten soğukluk oluyor. Birbirimize dokunamıyoruz bile. Küstüğümüzde bile oda ayırmadık biz şuanda çok garibiz ev arkadaşı gibi. Sakın yapma imkanın varsa.

Benim diğer odam eşimin çalışma ve oyun odası. Asla vazgeçmiyor odasından. Eğer müsait odam olsa çoktannn ayırıcam ben odasını oğlumun. 8. Ayda gece emme aralıkları iyiden uzuyor. Odasında ses olmayınca çocuk daha uzun uyuyor daha az uyanıyor.
Kız kardeşim küçücüktü ayırdı bebeğinin odasını. Çok mutlu ve huzurlu büyüttü bebişini.
Hiç yapmak istemiyorum matmazel ama ne bebek ne ben rahat edemiyoruz, eşim de öyle. Sese hassas bir bebek maalesef, emmeye kalktığında falan ses olunca dağılabiliyor uykusu. Adamı da gece 10 kere uyandiriyorum, bu da çözüm değil yani.

Oda ayırmak neden çok korkunç geliyor bilmiyorum ama daha çok küçük değiller mi ya korkmazlar mi 😔 ses konusunda çok rahat edeceğine eminim aslında ama bilemiyorum..

Mesafe kesinlikle oluyor diye düşünüyorum. Biz de ilk kez böyle bir şey yapıyoruz bebek doğduğundan beri. Hiç istemiyorum ama ben de rahat edemiyorum çocuk sürekli kipirdandigi için. Çok arada derede kaldım..

Kelin çaresi olsa başına sürer hesabı... :KK43: ayrı kalıyoruz işte şu ara yine. Biraz öyle biraz böyle yapmak lazım. Erkeklerde rahatına bi alıştı mı çok fena gelmek istemiyorlar

• Üzgünüm
Reactions: The
Kızlar siz kaç numara bez kullanıyorsunuz? Biz şu anda 4 kullanıyoruz, ama acaba 5e mi geçsek diyorum, yazın sıcakta biraz bol bol olması iyi olabilir. Kızımın kilosu 9+ kg

Kelin çaresi olsa başına sürer hesabı... :KK43: ayrı kalıyoruz işte şu ara yine. Biraz öyle biraz böyle yapmak lazım. Erkeklerde rahatına bi alıştı mı çok fena gelmek istemiyorlar
Odasını mi ayırsam acaba Zeyno? Sence aramızdaki bağa zarar verir miyim

Kızlar siz kaç numara bez kullanıyorsunuz? Biz şu anda 4 kullanıyoruz, ama acaba 5e mi geçsek diyorum, yazın sıcakta biraz bol bol olması iyi olabilir. Kızımın kilosu 9+ kg
Benimki de hala 4 ama yeni alsam kesinlikle 5 alırım, küçük bence 4 şu an. Stok yaptığım için bitirmeye çalışıyorum, bitmek üzere, 5 e geçeceğim ☺️ maşallah bebeğin kilo almış daha zayıfti diye hatırlıyorum, benimkisi de 9 buçuk falan şu an

Şu an 4 kullanıyorum. Geçen ay sanırım 5'e geçerim demiştim. Kilo almış ama boy attığı için yine 4 aldım. Bir de markadan markaya göre değişiyor. Geçen sleepynin şu kahverengi seriden verdi arkadaş 5 numarası ancak oldu ama molfixte hala 4 numara iyi. 9 kiloyu geçmiştir tahmin ediyorum.

Aramızdaki bağ öyle şeylerden kolay yıkılmaz bence canım ya. Ama çok zor olmaz mı gece kaç kere gidip geleceksin yanına?
Haklısın zor kuzum ama eşimle aramızdaki ilişkinin zarar görmesi de zor gerçekten 😔 Beni çok etkiliyor eşimden ayri yatmak ya , kendimi yalnız hissediyorum

Haklısın zor kuzum ama eşimle aramızdaki ilişkinin zarar görmesi de zor gerçekten 😔 Beni çok etkiliyor eşimden ayri yatmak ya , kendimi yalnız hissediyorum

Beni de kötü etkiliyor. Erkekler sanırım daha duyarsız bu konuda. Son kavgamızı biliyorsun, aslında böyle garip birikmişliklerden bile olmuş olabilir. Dediğin gibi zarar görüyor ister istemez. Bebeğin çok aşırı aşırı zorlanmıyorsa çoğunuzun kocası horluyor malum. 🤪 En azından 1 yaşına kadar yada gece beslenmesi kesilene kadar kendin için sabretmelisiniz.

Benimki de hala 4 ama yeni alsam kesinlikle 5 alırım, küçük bence 4 şu an. Stok yaptığım için bitirmeye çalışıyorum, bitmek üzere, 5 e geçeceğim ☺️ maşallah bebeğin kilo almış daha zayıfti diye hatırlıyorum, benimkisi de 9 buçuk falan şu an
Evet canım, kilo aldı ek gıdaya başlayınca, maşallah

X