Benim bebeğim 15gunlukken hasta oldu, hastaneden taburcu olunca çocuk odasinda yatırmaya başladım yatak odasındaki toz hasta ediyor diye, kendimde yanında yatıyorum katlanır yer yataginda, 4. Ayda uykusu düzeldi diye yatak odasına geçtim odalar yakın zaten duyuluyor sesi ama 6. Ayda birdenbire çığlık atarak ağlamasından sonra tekrar yanına geçtim, şu an diş topu veriyorum ondan mı bilmiyorum o şekilde ağlaması olmadı daha inşallah bı daha olmaz.. bizde bir soğukluk olmadı bilmiyorum ama bebeğim gece sadece 2de kalkıyor emmek için 2den sonra yatak odasına geçmeyi düşünüyorum daha cesaret edemedimKızlar ya bir derdimi yazacağım. Normalde yatak ayırmaya çok soğuk bakan bir insanım. Ama gerçekten çocuğum eşimin horlamasından uyanıyor. Ne zaman birlikte yatsak sürekli uyanıyor. Geçen hafta birkaç gün ayrı yattık. Çocuk gerçekten daha iyi uyudu. Biz küs olsak dahi hiç yatak ayırmayız. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İşin kötü tarafı eşim bu şekilde olduğu için o da hiç rahat edemiyor. Çok fazla kasmak zorunda kalıyorum diyor. Sabahları uykusunu alamadan uyanıyormuş sırf sağa sola dönmemek için, cok kasılıyormuş. Ben de dün akşam eğer ayrı yatarsak birbirimizden soğuyabiliriz dedim, saçmalama olur mu öyle şey dedi ama yine de bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?